Főoldal > Hirek

Okos szemüvegek? Igaz, hogy irreálisan hangzik? Pedig higgyétek el, ezek az elképesztő készülékek léteznek, ráadásul már többféle képpen jelen vannak világunkban. Találhatunk olyat, amely a valóságképet bővíti ki olyan információkkal, mint például az időjárás, vagy választhatunk Bluetooth hangszórót, ami szintén szemüveg formájában jelenik meg.
Tudta, hogy azoknak, akiknek a lakásukban mindig rend van, egy közös titkon osztoznak? Elege van abból, hogy sosincs ideje takarítani és jól jönne egy kis segítség? Akkor a ROIDMI Eve Plus robotporszívó és takarítóra van szüksége, ami megkíméli Önt is a fárasztó, órákon át tartó házimunkától.
A nagy tech vállalatok mindig arra törekednek, hogy az embereket össze tudják kötni a szolgáltatásaikkal. Ezzel a jól ismert Apple is így van, akik az Apple One szolgáltatással népszerűsítik magukat. Ez a lehetőség sokkal jobban megéri, mint külön-külön előfizetni bizonyos alkalmazásokra.
Budapesten köztudottan mindig nagy a forgalom, mindegy, hogy hétköznapról, vagy hétvégéről beszélünk. A folyamatos dugó és tömeg miatt egyszerűbb tömegközlekedési eszközre pattanni, főleg ha naponta többször is át kell utaznunk a városon. A korábban BKK Futár néven működő alkalmazás helyett a BKV nemrégiben nyilvánossá tette a BudapestGO...
Bizonyára mindannyian hallottatok már az összecsukható okostelefonokról. Abban biztosan egyet érthetünk, hogy igazán különleges darabok ezek, de mint azt tudjuk, sajnos nem minden a külső. Ezek az eszközök kifinomultak és előfordulhat, hogy nem mindenki igényeinek felelnek meg.
A mai világban sajnos az ember nem lehet már elég óvatos. Mint testi, mint lelki védelmünk nagyon fontos, így nem véletlenül találkozhatunk olyan eszközökkel, alkalmazásokkal, vagy telefonos funkciókkal, melyek minden vészhelyzetben remek segítséget nyújtanak számunkra. Mai cikkünkben ezek közül fogunk Nektek néhányat bemutatni!
Sokan már biztosan tudjátok, hogy a napokban bemutatásra kerültek a Samsung 2022-es termékei, köztük a szenzációs Galaxy S22-es okostelefon is. Ha még nem hallottál róla, akkor mindenképpen Neked ajánljuk cikkünket, ugyanis az újdonságokon kívül egy remek kedvezményt is bemutatunk a cikk végén!
A Nintendo Switch játékkonzolok az elmúlt pár évben nagy sikert arattak, ami nem csoda, hiszen világszerte imádják az emberek ezeket a játékokat. A kicsiktől egészen a felnőttek korosztályáig bárki találhat megfelelő játékot hozzá. Sokan lehet nem is tudják, de ezek a készülékek rendelkeznek olyan hasznos funkciókkal, amelyeket mindenképpen ...
Az okos készülékek összességében remek találmányok, éppen ezért nem véletlen az sem, hogy otthonunk már tele van ezekkel az eszközökkel. Sokan már annyira alapvetőnek tartjuk a jelenlétüket és az általuk kínált szolgáltatásokat, hogy már szinte észre sem vesszük őket. Ez sajnos rossz szokás, hiszen hiszitek, vagy sem, oda kell rájuk is figyelni.
Az Apple által gyártott iPhone-ok az egyik legkedveltebb okostelefonok a világon. Ennek számtalan oka van, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek hibáik. Szokták mondani, hogy semmi sem tökéletes. Ez teljesen igaz a zsebméretű számítógépekre is, hiszen mivel folyamatosan működésben vannak, könnyedén elromolhatnak.
Az Amazon 6 darab ebook készülékkel rendelkezik, melyeknek neve a Kindle. Ezek a remek eszközök elérhető árukról, kompakt kialakításukról híresek. Több ezer könyvet képesek tárolni, ráadásul akkumulátoruk akár egy hónapot is kibír. Mai cikkünkben bemutatjuk kedvenceinket...
Új év, új fogalmak. Bizonyára sokunknak vannak újévi fogadalmai, azonban azt tudtátok, hogy az emberek 80%-a maximum februárig tartja ezeket meg? Ennek számos oka lehet, azonban a legérthetőbb a rossz fogadalom választása. Azok számára, akik célokat tűztek ki maguk elé nagyon nagy segítséget nyújthat a digitális világ.
2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.
A világjárvány kezdete óta jóval többen dolgoznak otthonról, mint valaha. Ennek számos előnye és hátránya is van. Az ünnepek közeledtével sokunkban megfogalmazódhatott már a kérdés, hogy kinek mit vegyünk Karácsonyra. Mai cikkünkben elhoztunk pár hasznos dolgot, melyekkel bátran meglephetjük a távmunkában dolgozó ismerőseinket.
A Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.

Els  Elz  Kvetkez  Utols