Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Okos bevásárlólista - Smartlyst (Android és iPhone alkalmazás)

Okos bevásárlólista - Smartlyst (Android és iPhone alkalmazás) Az okos élelmiszer bevásárlólista alkalmazással nem fordulhat elő, hogy a hűtőt kinyitva szembesülsz azzal, hogy egy termék / élelmiszer elfogyott. A Smartlyst applikáció egy tökéletes bevásárló menedzser. Okos funkcióit kihasználva segít abban is, hogy ne maradjon le semmi fontos a bevásárlólistáról! Töltsd le ingyen a Smartlyst applikációt Android vagy iPhone mobilodra és tabletedre, az egész család számára nagyon megkönnyíti a bevásárlást.

Bevásárlólista készítő alkalmazással

a termékeket kategóriákba is rendezheted, ezzel időt spórolhatsz a boltban, nem kell össze-vissza bolyongani a polcok között. Az akciókról sem fogsz lemaradni, mert értesít róluk, amikor éppen kedvenc áruházadban shoppingolsz.

Okos funkciók a bevásárlólistában

. A rendszeresen vásárolt árukat / termékeket (pl.: tej, kenyér, mosószer, stb...) megjelölheted, melyeket a Smartlyst app. felajánl neked mielőtt kifogynának otthon. A bevásárlólistádhoz akár menet közben hangbevitellel is hozzáadhatsz termékeket. A bevásárlóstádat valamennyi eszközödön mobil, tablet, Android és iOS rendszerű számítógépeden is használhatod, szinkronizálhatod. A listához kedvenc recepjeidet is hozzáadhatod, így ha meg akarod főzni a hozzávalók egy kattintással a bevásárlólistához adhatók.

A

bevásárlólista megosztása családtagokkal

. A család valamennyi tagja egy közös bevásárlólistát is készíthet, ráadásul ha egymástól függetlenül vásárolnak, - a megvásárolt terméket kipipálva - a többi családtag értesítést kap, így nem fordulhat elő az, hogy egy terméket többen is megvesznek.

A Smartlyst okos bevásárlólista valami eszméletlen jó program, melynek letöltése ingyenes. Használata angol nyelven lehetséges, azonban alapszintű angollal el lehet boldogulni vele.

Ha olcsón szeretnél bevásárolni és szeretnéd figyelni az árakat, olvasd el a GVH árfigyelő oldalról írt infókat, látogass el oda is! Vásárolj egyszerűen és olcsón!
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.05.22
Letöltés:
2932x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Okos bevásárlólista - Smartlyst (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások