Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Szórakozás

Ötletek Lego építőkockákhoz – Brickit (Android és iOS app.)

Ötletek Lego építőkockákhoz – Brickit (Android és iOS app.) Neked is dobozokban állnak a Lego kockák és nem tudsz már újat építeni? A Brickit éppen ezért készült el. Egyetlen kép alapján számos kreatív és lenyűgöző ötlettel áll elő, amelyekhez könnyű és érthető összerakási útmutatót is kapsz. Az alkalmazás egy ingyenes próbaidő keretein belül megismerteti veled működését, így eldöntheted Te magad, hogy szeretnél-e rá előfizetni.

A Brick által új

Lego építési ötleteket

kapsz, melyeket ingyenesen letölthetsz Android és iPhone mobilokra. Ahhoz, hogy olyan figurákat tudj megépíteni, mint a különleges épületek, járművek és hasonlók, nincs más dolgod, mint a meglévő kockákat kiteríteni egy síkfelületre, majd lefényképezni azokat az alkalmazásban. Miután a rendszer elemezte a képet, megmutatja az elérhető ötleteket, amelyekhez egy rendszeres összerakási útmutató is tartozik.

Amennyiben elakadnál, és nem találnál egy építőkockát, úgy az applikáció a fényképed alapján megmutatja, hogy hol találod meg. A Legozás a Brickit segítségével még mókásabb, mint korában. Saját ötleteidet könnyedén feltöltheted az alkalmazás felületére, így mások is megépíthetik azokat.
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2023.03.13
Letöltés:
4428x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ötletek Lego építőkockákhoz – Brickit (Android és iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások