Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Fotó

FUJIFILM Instax alkalmazás - INSTAX UP! (Android és iPhone app.)

FUJIFILM Instax alkalmazás - INSTAX UP! (Android és iPhone app.) Rendelkezel FUJIFILM Instax kamrával és szeretnéd, ha képeidet elérhetnéd digitális formában is? Remek! Az ingyenes INSTAX UP! alkalmazással megteheted. A képek digitalizálása könnyű és gyors folyamat, ráadásul díjmentes az egész. Az applikáció elérhető Android és iPhone mobilkészülékeken egyaránt, így bárki letöltheti.

A

FUJIFILM Instax alkalmazásában

lehetőség van a kinyomtatott fényképek beszkennelésére, gyűjteménybe, vagy kollázsba rendezésére, valamint ismerősökkel megosztására. Első lépésként az applikáción belül a szkennelő módba kell lépni, ahol a telefon kameráját a képek fölé helyezve máris digitalizálhatók azok. Az INSTAX UP! ezeket beolvassa, majd importálja őket a gyűjteménybe. Itt kétféle rendezési mód is alkalmazható, így lista és doboz nézet is beállítható. A fehér hátterek könnyedén módosíthatók az applikációban található sablonokra.

A gyűjteményeket online könnyedén meg lehet osztani a közösségi médiában, vagy különböző csevegési felületeken. A felhasználói felület ezen felül rendelkezik még egy olyan oldallal, ahol híreket és információkat lehet olvasni az Instax világából. Inspirációk és tippek is megtekinthetők, valamint naprakész termékinformációk is elérhetők. Amennyiben Instax kamera tulajdonos vagy, úgy az INSTAX UP! Neked is kihagyhatatlan alkalmazás lesz!
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2023.03.24
Letöltés:
4040x
Osztályzat:
2.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés FUJIFILM Instax alkalmazás - INSTAX UP! (Android és iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások