Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

Semmelweis HELP (Android és iPhone alkalmazás)

Semmelweis HELP (Android és iPhone alkalmazás) A Semmelweis Help alkalmazás a gyermekek betegsége vagy balesete (égés, állati harapás, rovarcsípés, stb.) esetén elsősorban a szülőknek nyújt hatékony segítséget. Hogyan enyhíthetők az észlelt tünetek, mikor kell felkeresni az orvosi ügyeletet, kórházat, illetve otthoni ellátás területén ad szakszerű egészségügyi segítséget.

A

Semmelweis applikáció letöltése

Android és iPhone mobilokra és tabletekre ingyenes, telepítése egyszerű. Az applikáció több mint 220 betegség tüneteit tartalmazza mely folyamatosan bővül. Szakszerű tanácsokat olvashatnak a szülők a helyes lázcsillapításról, sebkötözésről vagy fájdalomcsillapítás módszereiről is.

Semmelweis HELP applikáció nem ad pontos diagnózist, a fejlesztés célja a családok segítése, az egészségükkel kapcsolatos döntés meghozatalában. Pontos diagnózisért keressék fel a háziorvost, sürgős esetben hívják a 112 segélyhívó számot! Az alkalmazás jelenleg a 18 év alatti korosztály tünetellenőrzésére alkalmas, letöltése és használata ingyenes.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.06.17
Letöltés:
4063x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Semmelweis HELP (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások