Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Szórakozás

Filmek és sorozatok az Apple-től – Apple TV (iOS és Android app.)

Filmek és sorozatok az Apple-től – Apple TV (iOS és Android app.) Szereted a filmeket és a remek sorozatokat, de nem tudod eldönteni, hogy hol lenne érdemes ezeket nézned? Az Apple TV iOS és Android applikációjában számos sikerműsor és dokumentumfilm mellett olyan remek színészekkel is találkozhatsz, mint Tom Hanks, vagy Jennifer Aniston. Az alkalmazás letöltése ingyenes, használata azonban havidíjas. Ennek ára 1800 Ft. Több mint 100.000 film és sorozatot nézhetsz, mely magyar nyelvű menüvel is elérhető, azonban egyes tartalmakat csak idegen nyelven lehet megtekinteni.

Az Apple TV egy olyan

film és sorozatnéző

alkalmazás, amelyet maga az Apple irányít. Számos kategóriában találhatsz remek műsorokat, kezdve a komédiától egészen az akcióig. A legjobb az egészben az, hogy nem szükséges hozzá Apple TV készülék, így bármikor és bárhol használhatod okostelefonodon, vagy akár tableteden is. A tartalmakat online és offline változatban is nézheted, így utazáshoz is remek partner lehet. A felhasználói visszajelzések alapján évről-évre egyre jobb kínálattal és felülettel rendelkezik ez a remek program.

Előfizetés előtt lehetőséged van egy 7 napos próbaidő igénybevételére, így kellőképpen ki tudod próbálni az applikációt és el tudod dönteni azt, hogy szeretnéd-e hosszabb távon használatba venni.

Az Apple TV elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 12.3, vagy Android 8.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2024.04.02
Letöltés:
5022x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Filmek és sorozatok az Apple-től – Apple TV (iOS és Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások