Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok Androidra

Közösségi trivia kvíz játék – Quiz Planet (Android és iOS app.)

Közösségi trivia kvíz játék – Quiz Planet (Android és iOS app.) A Quiz Planet az egyik legnépszerűbb online trivia játék, amelynek világszerte rengeteg felhasználója van. Játszható barátokkal, vagy random kiválasztott játékosokkal is, a lényeg az, hogy minél több kérdésre tudj helyesen válaszolni. Az intergalaktikus kvíz alkalmazás ingyenesen letölthető Android és iPhone készülékekre is, használata pedig teljesen ingyenes.

Ebben a

közösségi trivia játékban

a helyes válaszokkal gyűjthetők a pontok, amellyel a ranglistán lehet felfelé haladni. Minden vetélkedő több fordulóból áll és amint egynek vége lesz, bármikor lehet újat kezdeni. A kvízkérdések 19 kategóriából jelennek meg, melyeket a játékosok választanak ki. Megtalálható köztük a Földrajz, Technológia, Sportok, Zene és Mozifilmek és még sok más témakör is. A kérdések naponta bővülnek, ráadásul saját magunk is hozhatunk létre újakat.

A játékot lehet párban, vagy akár több játékossal is játszani. A fordulót mindig az a játékos nyeri, aki több kérdésre válaszol helyesen, ezzel több pontot szerezve az ellenfélnél. Ha Te is szívesen játszanál barátaid ellen, akkor a Quiz Planet remek választás lehet. Nem csak jó program, de kiváló tanulási eszköz is lehet bárki számára, ráadásul letöltése Android és iPhone mobilokra tabletekre ingyenes.
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2023.03.07
Letöltés:
5027x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Közösségi trivia kvíz játék – Quiz Planet (Android és iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások