Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Játékok iPhonera

Horror szabadulós játék – (iOS és Android alkalmazás)

Horror szabadulós játék – (iOS és Android alkalmazás) Szereted a kalandokat és az izgalmakat, és még a horroroktól sem tartasz? Akkor jó helyen vagy, ugyanis a nagyi visszatért. A Granny: Chapter Two játék letöltése és használata teljesen ingyenes, azonban mivel nem magyar nyelvű, így nyelvtudást igényel. Töltsd le ezt a remek iPhone és Android

horror szabadulós játékot

még ma, és szökj meg, amilyen gyorsan csak tudsz.

A látogatás a nagyszülőknél nem várt fordulatot vett. Hirtelen bezárva találod magad a házukban és csak 5 napot kapsz a szökésre. Jól vigyázz! A nagyi mindent hall, így igyekezned kell minél kevesebb zajt csapni. Amint valami kiesik a kezedből, Ő máris el kezd feléd rohanni. Az egyetlen hely, ahová el tudsz bújni az a szekrény, de még az ágy alatt sem fog megtalálni.

Jól figyelj azonban a nagypapára is, mert bár nem hall olyan jól, de nagyon erős. Egyetlen ütéssel véget vethet a menekülésednek, és a játék újból kezdetét veszi. Juss ki a házból minél hamarabb és mutasd meg ügyességedet ebben a remek játékban. Elérhető minden olyan iOS és Android eszközön, amin iOS 11.0, vagy Android 5.1 illetve annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.01.23
Letöltés:
8696x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Horror szabadulós játék – (iOS és Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások