Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Játékok iPhonera

Kreatív virtuális játék - Roblox (iPhone és Android app.)

Kreatív virtuális játék - Roblox (iPhone és Android app.) Szeretnél egy olyan játékkal játszani, amelyben csak a kreatívitásodra van szükséged? Ha igen, akkor remek helyen vagy, ugyanis a Roblox iOS és Android játék applikációja szerintünk megfelelő lehet számodra. Letöltése és használata teljesen ingyenes, azonban magyar nyelven nem érhető el, így minimális angol nyelvtudást igényelhet.

Roblox letöltés mobilra.

A Roblox egy olyan kreatív virtuális játék, amelyben akár barátaiddal közösen is játszhatsz. Kedvedre alkothatsz benne, játékokat hozhatsz létre, de akár a már mások által elkészülteket is használhatod. Az avatárodat korlátlanul testreszabhatod, így akár vicces jelmezekbe is öltöztetheted őket. A versenyzőstől kezdve egészen a szerepjátékokig minden stílusban találhatsz megfelelőt.

A kommunikációt a játékosok között a különböző csevegési funkciók teszik lehetővé. Az alkalmazás használatához internet kapcsolatra lesz szükséged. Bár szinte minden része ingyenes, előfordulhatnak játékon belüli költségek, például a prémium kiegészítőknél, vagy bizonyos funkciók használatánál.

Letölthető minden olyan iOS-es készüléken, amin iOS 11.0, és Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.03.26
Letöltés:
5127x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Kreatív virtuális játék - Roblox (iPhone és Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások