Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Vásárlás

Pénztárca egy kártyában – Curve (iPhone és Android app.)

Pénztárca egy kártyában – Curve (iPhone és Android app.) Unod már, hogy a pénztárcád degeszre van tömve bank és hitelkártyával, no meg törzsvásárlói kártyákkal? Van egy jó hírünk! A kártya kezelő alkalmazás segítségével nem kell minden kártyát magaddal cipelni. Az ingyenes letöltésű bankkártya kezelő alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, magyar nyelven nem érhető el, azonban némi angol tudással elboldogulsz vele.

A Curve egy olyan iPhone és Android

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyenek. Ehhez egy regisztrációra van szükség, ezt követően csak hozzá kell adnod azokat a kártyákat melyeket egy kártyával szeretnél használni. Amint ezekkel megvagy, már használhatod is a virtuális Curve kártyádat de ne aggódj, mert plasztik kártyád is úton lesz hozzád, persze teljesen díjmentesen.

A Curve kártyakezelő alkalmazás többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik kártyával.

Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan mobiltelefonon amin iOS 15.0 vagy Android 8.0 illetve annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.02.11
Letöltés:
8374x
Osztályzat:
4.75
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Pénztárca egy kártyában – Curve (iPhone és Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások