Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Szórakozás

Népszerű streaming szolgáltató – SkyShowtime (Android és iPhone app.)

Népszerű streaming szolgáltató – SkyShowtime (Android és iPhone app.) A SkyShowtime a legújabb film és sorozatnéző alkalmazás, amelyet most Te is bátran kipróbálhatsz! Mint minden hasonló szolgáltatás, ez is havidíjas, ami korlátozott ideig csak 999 forint/hónap. Mit kapsz ezért cserébe? Gazdag és egyedi műsorkínálatot, reklámmentes megtekintést és Full HD minőséget. Elérhető Android és iPhone készülékeken.

A

népszerű streaming szolgáltató

exkluzív filmekkel és sorozatokkal várja a kicsiket és a nagyokat is egyaránt. Olyan nagy stúdió művei találhatók meg felületén, mint az Universal, Paramount, Nickelodeon, Sky és Dreamworks. Minden tartalom izgalmas és lebilincselő, így a mozi élmény teljes mértkében garantált. A kitűnő hangért a Dolby Digital 5.1-es rendszer felel. Akár 5 profil is létrehozható benne és egy hálózaton belül 3 különböző eszközön is használható. Korlátlan letöltéssel rendelkezik minden felhasználó, így online és offline állapotban is élvezhető.

Akár TV-n, akár utazás közben tableten, vagy telefonon, a SkyShowtime remek társaságot nyújt. Eredeti havi ára 1999 forint, azonban ha szerencséd van, még 999 forintos áron lecsaphatsz rá! Az előfizetés bármikor lemondható, nincsenek szerződések. Próbáld ki Te is még ma!
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2023.03.10
Letöltés:
4607x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Népszerű streaming szolgáltató – SkyShowtime (Android és iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások