Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Utazás és információk

Látnivalók és kirándulások Újbudán – Újbuda OkosTérkép (iOS és Android app.)

Látnivalók és kirándulások Újbudán – Újbuda OkosTérkép (iOS és Android app.) Szeretsz felfedezni és kirándulni, ráadásul Budapesten, vagy környékén élsz? Akkor ez az iPhone és Android alkalmazás remek választás lehet számodra. Letöltése és használta teljesen ingyenes, továbbá magyar nyelven is elérhető.

Az Újbuda OkosTérkép egy olyan

látnivalókat és kirándulásokat mutató applikáció

, amivel egész Újbudát fel tudod fedezni. Használta nem igényel regisztrációt, így a letöltése után már keresheted is a programokat. A főoldalon egy bemutató leírást találhatsz, amelyben a környéket és annak rövid történetét ismerheted meg, emellett megtudhatod, hogy melyek a legnépszerűbb részei.

A látnivalók menüben ABC sorrendben keresheted meg a számodra érdekes turisztikai pontokat, plázákat és egyebeket. Mindegyikhez tartozik egy rövidebb leírás, amelyben a megközelíthetőség is ki van emelve. Múzeumok, egyetemek és parkok várnak Rád. A túrákban sem fogsz csalódni, hiszen szinte mindegyik panorámás úton visz, így akár egész Budapestet beláthatod. Kiegészítésképpen egy térképet is találsz az alkalmazásban, ahol minden érdekesség meg van jelölve.

Töltsd le még ma ezt a hasznos kis applikációt, és kirándulj egy nagyot még ma Újbudán. Elérhető minden olyan mobilkészüléken, amin iOS 9.0 és Android (eszköztől függ) vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.01.14
Letöltés:
10256x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Látnivalók és kirándulások Újbudán – Újbuda OkosTérkép (iOS és Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások