Főoldal > Hirek > Böngésző bővítmények a problémamentes letöltésért

t: 710

Böngésző bővítmények a problémamentes letöltésértTe is szeretnél képeket, esetleg videó- és hangfájlokat, zeneklipeket letölteni a böngésződben, de van, hogy nem működik a jobb klikk gomb és mentés kombináció sem? Ebben az esetben a legjobb megoldást a böngésző bővítmények nyújtják, melyek mélyebbre ásnak az oldalaknak a HTML kódjaikban, így „túljárva” a weboldal eszén. Összegyűjtöttünk a kedvenceinket, így ha kíváncsi vagy ezekre, akkor ne menj sehová!

Image Downlader Continued

Ez a letöltő böngésző bővítmény az egyik legjobb választás a képek gyors és gondmentes letöltéséhez. Hogy miért gondoljuk ezt? Lássuk csak..

Elsősorban használta roppant egyszerű, felülete pedig szép és átlátható. Megnyitásakor az aktuális weboldalon található összes fénykép megjelenik formátumuk és méretük láthatóságával együtt, mindemellett pedig lehetőség van ezeket lemezre is menteni, a döntés csak a Te kezedben van. A letöltés vezérlő bővítmény funkcionalitása egyszerű, de annál nagyszerűbb.

(Elérhető Google Chrome és Microsoft Edge böngészők felületeire.)

Download All Images

Ez a képletöltő webböngésző kiegészítő alkalmazás remek partner lehet abban az esetben, ha egy adott weboldalon található összes fényképre szükség van. A fájlok egy .ZIP archívumba kerülnek, Neked csak azt kell kiválasztanod, hogy hova legyen elmentve. Használatához csak meg kell nyitni a böngészőben található Bővítmények listát.

(Elérhető a Google Chrome és Microsoft Edge böngészők felületeire.)

Video Downloader Ultimate

Nehéznek tartod a videók letöltését? Ez sokszor azért van, mert vagy az oldalba vannak beágyazva, vagy közösségi médián található bejegyzésekben szerepelnek. A bővítménnyel csak egy kattintás és máris megjelenik az oldalon található videók listája, ahol lekérheted az URL-eket, vagy helyben le is mentheted azokat.

(A Video Downloader Ultimate szintén Chrome és Edge böngészőkben működik!)

Twitter Video Downloader

A Twitter-t bizonyára nem kell bemutatnunk. Azon közösségi weboldalakhoz tartozik, amelyeknél néha szükséges lehet egy speciális eszköz. Ilyen például a Twitter Video Downloader is. A közösségi médiára kitett videókon keresztül ágyazza bele magát az oldalba, így a bejegyzést megnyitva megjelenik a letöltési lehetőség. Egyszerű, mint az 1+1!

Screen recorder and editor

Amennyiben próbáltál már több lehetőséget is, de egy sem vált be számodra, úgy egy képernyő rögzítő használata lehet a kiváló döntés. Felvehető vele önmagában az aktív weboldal, vagy a teljes asztali kép is, ez csak Tőled függ. A felvétel után számos szerkesztési lehetőség érhető el, melyekkel akár körbe is tudod vágni a kívánt tartalmat.

Single File

Ellenben az eddig bemutatott bővítményekkel, a Single File kifejezetten a Mozilla Firefox böngészővel működik együtt. Az egyik legjobb választás a kategóriában, hiszen a képek és videók mellett akár a szövegeket és a HTML-eket is letöltheted vele. A bővítmény szépen integrálódik és a kívánt fájlokat mentheted akár lemezre is, ha szeretnéd.

Végezetül

Mint az látható, a legtöbb bővítmény a Google Chrome-hoz és a Microsoft Edge-hez tartozik, de ennek oka valószínűleg csak annyi, hogy a két legtöbbet használt böngészőről beszélünk. Ettől eltekintve szerintünk nagyon hasznosak ezek a kiegészítő lehetőségek és remek ötletnek tartjuk őket. Te ismersz hasonlókat?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Bizonyára Nektek is feltűnt az, hogy a 2022-es év mennyire gyorsan eltelt. Valljuk be, számtalan érdekességgel és újdonsággal találkoztunk az elmúlt évben is. Ilyen például a Nothing okostelefon, az összecsukható mobilkészülékek, illetve még sok más applikáció, program és készülék is. Összegyűjtöttük személyes kedvenceinket 2022-ből...
2022 egy egészen lenyűgöző év volt a technológia világban. Számos fontos esemény és megjelenés zajlott le és eddigi kedvenc készülékeink is új arcot kaptak, hiszen számos vállalat inkább a fejlesztés mellett döntött az újdonságok megvalósítása helyett. Bizony, eltelt egy újabb év, azonban ez nem jelent mást, mint azt, hogy elhoztuk ismét az idei...
Az év legjobb Androidos alkalmazásait keresed? Akkor remek helyen jársz! A Google Play Áruház a legnagyobb felület, ahol Androidos applikációkhoz férhetünk hozzá. Legyen szó pénzügyről, utazásról, vagy éppen szórakozásról, cikkünkben megtalálhatod a kategóriák legnépszerűbb darabjait. Amennyiben kíváncsi vagy 2022 kedvenceire, akkor mindenképpen...
A francia eredetű Devialet legújabb vezetéknélküli hangszórója az első 360 fokos hangzással rendelkező darabok egyike. Amennyiben érdekelnek téged a futurisztikus megjelenésű tech eszközök és az izgalom jelentése számodra egyenlő a remek basszus hangzásával, akkor mindenképpen tarts Velünk!