Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > INTERNET BÖNGÉSZŐK

Ingyenes internetes böngésző – Google Chrome

Ingyenes internetes böngésző – Google Chrome ingyenes letöltése A Google Chrome böngészővel bárhol és bármikor könnyedén internetezhetünk. A programban megtalálható minden, amire csak szükségünk lehet, köztük az adatvédelem, a gyorsaság és a produktivitás. Más Google programokkal együtt alkalmazva a hatékonyságot is fenntarthatjuk. Telepítése és használata egyaránt díjmentes, illetve magyar nyelven is használható.

A Chrome egy olyan

ingyenes internetes böngésző

, amelyet kedvünk szerint személyre szabhatunk és néhány beállítással használatának az élményét is növelhetjük. Bizonyos funkciók segítenek a teendők kényelmes és gördülékeny elvégzésében is. Ilyen például a sötét mód és a remekül fejlesztett címsáv is. Felülete letisztult és felhasználóbarát, így könnyedén használható bárki számára. Amennyiben szereted a rendezettséget és az átláthatóságot, akkor a Chrome egészen biztosan Neked való!

A program kifejezetten odafigyel a személyes adatvédelemre is, így teljes nyugalommal és bizalommal alkalmazható a mindennapokban. Kompatibilis a 64 bites Windows 11, 10, 8.1, 8 és 7-es operációs rendszerekkel.

File:
ChromeSetup (1).exe
Méret:
1.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.30
Letöltve:
587x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások