Főoldal > Hirek > 2022 legnépszerűbb alkalmazásai (Google Play Áruház)

t: 722

2022 legnépszerűbb alkalmazásai (Google Play Áruház)Az év legnépszerűbb Androidos alkalmazásait keresed? Akkor remek helyen jársz! A Google Play Áruház a legnagyobb letöltési felület, ahol Androidos applikációkhoz férhetünk hozzá. Legyen szó pénzügyről, utazásról, vagy éppen szórakozásról, cikkünkben megtalálhatod a kategóriák legnépszerűbb, leghasznosabb, legjobb Android alkalmazásait. Amennyiben kíváncsi vagy 2022 legtöbbet letöltött kedvenc mobil alkalmazásaira, akkor mindenképpen tarts Velünk ezen a rövid utazáson.

Művészet és dizájn alkalmazások

Idén a kategória legnépszerűbb Android programja nem volt más, mint a Sketchbook rajzoló és festő alkalmazás. Bár számos applikáció létezik a digitális alkotások szerelmeseinek, de egyik sem hasonlítható össze a győztessel. A Sketchbook vázlatfüzethez hasonló felülete könnyed kezelhetőséggel és átgondolt kialakítással rendelkezik. Utóbbi abban is megmutatkozik, hogy bár minden rajz és festőeszköz pillanatok alatt elérhető, a főoldal egyáltalán nincsen túlzsúfolva.

A SketchBook művészeti alkalmazás támogatja a rétegek használatát és széles választékot kínál az ecset, toll és ceruza fajták terén is. A végeredmény lenyűgöző és mindez ingyenesen letölthető, igénybe vehető.

Biznisz - üzleti app.

Bizonyára nem okoz meglepetést az, hogy idén a ZOOM Cloud Meetings lett a közönség kedvence. A Covid óta az applikáció népszerűsége elég szépen megtöbbszöröződött. Nem csak munkához, hanem online iskolai órákhoz is előszeretettel alkalmazták. A Zoom videós alkalmazás felülete ingyenes és egyszerre akár 100 résztvevős videohívásokat is le lehet bonyolítani vele. A Zoom meeting beállítása és használata is roppant egyszerű, így nem meglepő, hogy sokan a kategória legjobbjának vélik.

Tanulást segítő alkalmazások

Úgy néz ki, hogy idén nagyon sokan választották az új nyelv tanulását, hiszen a Duolingo nyelvtanuló alkalmazás idén is remekelt. Az applikáción belül több, mint 35 idegennyelvet lehet elsajátítani. Megalkotói a játékos tanulás mentén haladva hozták létre a tananyagokat, így remekül motiválva a felhasználókat. Rendkívül hasznos lehet egy közelgő külföldi utazás, vagy nyaralás során is, hiszen kategóriáknak megfelelően számos alappal gazdagítható tudásunk.

Nem csak írásban, hanem hangalapú technikával is segíti a helyes kiejtés és nyelvtani szabályok megértését.

Pénzügyek app.

Idén a PayPal lett a legkedveltebb pénzügyi applikáció, melynek oka nem más, mint az, hogy a biztonságos online vásárlásokhoz a legjobb választási lehetőség. Használatával bankkártyánk adatai teljesen védve maradnak, hiszen fizetéskor a PayPal fiókunkba feltöltött egyenleg vonódik le. Biometrikus azonosítással tudjuk igazolni magunkat, így a biztonság és a megbízhatóság is garantált. Mindenféle pénzmozgáskor értesítést kapunk, így megfigyelhetjük tranzakcióinkat is.

Utazás és szállásfoglaló alkalmazás

Akik utazták már tudhatják, hogy egy kis segítség a tervezéshez sosem árthat, így nem csoda, hogy idén a Tripadvisor hatalmas sikert aratott. Az utazók legjobb barátjaként ismert alkalmazás a felhasználói véleményekre épül, így személyes tapasztalatok alapján lehet eldönteni a programokat. Részletes leírásokat kaphatunk a szállásokról, éttermekről és környező programokról is. Érdemes mobilunkon zsebben tartani a Tripadvisor app-ot, hiszen olyan pillanatokban segíthet, amelyekre nem is számítanánk.

Végezetül

Az idei év legkedveltebb applikációinak listáján megtalálható még többek között a Netflix, a Spotify és a YouTube is, de szerintünk ezek az alkalmazások mindenki számára jól ismertek. Az említett programok az Androidos Google Play Áruház felülete mellett az iOS-es AppStore-on is megtalálhatóak. A fenti témákban a letöltőközpont főoldali keresője segítségével is böngészhettek a legjobb alkalmazások közt. Nektek melyik volt idén a kedvenc applikációtok?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A francia eredetű Devialet legújabb vezetéknélküli hangszórója az első 360 fokos hangzással rendelkező darabok egyike. Amennyiben érdekelnek téged a futurisztikus megjelenésű tech eszközök és az izgalom jelentése számodra egyenlő a remek basszus hangzásával, akkor mindenképpen tarts Velünk!
Gyors és precíz porszívózásra, illetve felmosásra vágysz, de sosincs elég időd arra, hogy mindezt megvalósíthasd? Semmi ok a pánikra! Az év legkedveltebb robot készüléke pillanatok alatt leveszi a terhet a válladról és Neked nincs más dolgod, mint megbízni a Shark AI Ultra-ban.
Amikor egy új telefont vásárolunk, mindig felemelő érzés üzembe helyezni azt. Minden a gyári helyén van, szépen és rendezetten, ráadásul semmi túlzsúfoltsággal nem találkozni. Ez az idilli kép azonban nem tart túl sokáig, hiszen az új alkalmazások telepítésével már önmagában tömötté válhat a kezdőképernyő. Elhoztunk néhány tippet és kerülendő...
Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek.