Főoldal > Hirek > Az év robotporszívója és felmosója: Shark AI Ultra

t: 248

Az év robotporszívója és felmosója: Shark AI Ultra

(Kép: www.wired.com)

Gyors és precíz porszívózásra, illetve felmosásra vágysz, de sosincs elég időd arra, hogy mindezt megvalósíthasd? Semmi ok a pánikra! Az év legkedveltebb robotporszívó készüléke pillanatok alatt leveszi a terhet a válladról és Neked nincs más dolgod, mint megbízni a Shark AI Ultra robot porszívóban. Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a multifunkcionális és hatékony eszköz, akkor tarts Velünk mindenképpen, hiszen ez még csak a kezdet.

Shark robotporszívó: Szorgos segítség a mindennapokban

Egy zsúfolt és hosszú hét után szinte senkinek sincs kedve azzal foglalkozni, hogy a padló mennyire koszos, a szőnyegekről nem is beszélve. Az év legkedveltebb robot porszívója azonban a hét minden egyes napján azon szorgoskodik, hogy a lakásban tisztaság uralkodjon. Egy nap képes 800 négyzetméternyi felületet is megtisztítani.

A szőnyegekkel való viszonya 30%-al kedvezőbb, mint egy átlagos porszívónak, hiszen az állatszőr és a hajcsomók sem jelentenek számára problémát. A feltakarítandó felületet több irányból is megközelíti, így egyetlen foltot sem hagy ki munkája során. Anti allergén öntisztító rendszerrel rendelkezik, amelyben a szennyeződés és kosz 99.97%-a megsemmisül.

Éljen a tisztaság!

Minden háztartásban másképpen használják ezeket a porszívó készülékeket, azonban egy valami mindenkiben közös, ez pedig a cél. A legtöbben arra vágynak, hogy éjszaka, amíg a család békésen alszik, addig a kis gépezet tegye a dolgát és reggelre szépen csillogjon a padlózat. A Shark AI Ultra robotporszívó irányítása nem mellesleg a világ legegyszerűbb dolgai közé tartozik. Ez a remekül fejlesztett alkalmazásának is köszönhető.

Az applikációnak két hatalmas előnye is van. Az első nem más, mint a takarítás becsült idejének megtekinthetősége. Ezt követően pedig ott van az UltraMop funkció is, aminek segítségével a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatók.

A Shark AI Ultra éppen elegendő mennyiségű tisztítószert bocsát ki magából. Ez kifejezetten pozitív dolog, hiszen ha túl kevés a folyadék, akkor nem hatékony a felmosás, míg ellenkező esetben minden csurom víz lehet.

Robotporszívó tartozékok és helyigény

Aki már valamennyire jártas a robotporszívók világában, az tudhatja, hogy elhelyezésük némi fejtörést is okozhat. Azoknál a készülékeknél, amelyeknél a felmosó funkció is érvényesül még nehezebb a feladat, hiszen a dokkolóhoz kapcsolódó tartállyal is számolni kell. Éppen ezért dupla annyi térre van szükség, aminek elhelyezkedése is fontos szempontnak számít.

Számolni kell bizonyos tárgyak máshova helyezésével, emellett a porszívó tartozékainak is érdemes egy elérhető helyet kialakítani. A legnagyobb kiegészítő darab, az maga a dokkoló. 14 hüvelykes magassága és 19 hüvelykes mélysége pont egy akkora mértet ad neki, amivel még kényelmesen elhelyezhető. A készülékhez tartozik 2 darab mikroszálas tisztítópárna is, melyek könnyedén cserélgethetők.

Felmosás és porszívózás között tartályt is kell cserélni, így ennek a tárolásával is számolni kell.

További információk és alternatívák

Bővebb információkat a termékről, a szerviz garanciáról és a pénzvisszafizetési lehetőségekről a Shark weboldalán lehet elolvasni. Sajnos egyelőre Magyarországra nem lehet megrendelni, azonban számtalan alternatív megoldás közül lehet választani az Árukereső felületén.

Amennyiben szívesen olvasnál még robotporszívókról, akkor ajánljuk figyelmedbe korábbi írásunkat is a ROIDMI Eve Plus-ról.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Amikor egy új telefont vásárolunk, mindig felemelő érzés üzembe helyezni azt. Minden a gyári helyén van, szépen és rendezetten, ráadásul semmi túlzsúfoltsággal nem találkozni. Ez az idilli kép azonban nem tart túl sokáig, hiszen az új alkalmazások telepítésével már önmagában tömötté válhat a kezdőképernyő. Elhoztunk néhány tippet és kerülendő...
Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek.
Álláskeresőként nem egyszerű az ember dolga, hiszen számtalan hirdetést át kell böngészni, mire előkerülnek azok, amelyek megfelelők lehetnek. Ahhoz, hogy a munkáltatók figyelmét fel tudjuk kelteni, első sorban egy megfelelően elkészített önéletrajzra van szükségünk. Miért?
A Discord nevezetű, közösségi médiákhoz hasonló program körülbelül 7 évvel ezelőtt indult el. Eredetileg az e-sport kedvelőknek készült azzal a céllal, hogy legyen számukra egy olyan felület, ahol egyszerűen kommunikálhatnak egymással játék közben is. Az elmúlt években egyre nagyobb közösségek alakultak ki, így mára a játékosokon kívül több ezer...