Főoldal > Hirek > ROIDMI Eve Plus robotporszívó a takarítási problémák megoldásához

t: 528

ROIDMI Eve Plus robotporszívó a takarítási problémák megoldásáhozTudta, hogy azoknak, akiknek a lakásukban mindig rend van, egy közös titkon osztoznak? Elege van abból, hogy sosincs ideje takarítani és jól jönne egy kis segítség? Akkor a ROIDMI Eve Plus robotporszívóra van szüksége, ami megkíméli Önt is a fárasztó, órákon át tartó házimunkától.

Robotporszívó és felmosó – Jóétvágyat a tökéletesen tiszta konyhájában!

Önnel is előfordult már az, hogy a konyhapadlón főzés után lisztet, morzsákat, vagy esetleg olajfoltokat talált főzés után? Utóbbit kifejezetten trükkös feltakarítani, arról nem is beszélve, hogy milyen rossz kedve van tőle az embernek.

A ROIDMI Eve Plus felmosó és robotporszívó a takarításban megbízható barátja lehet. A ROIDMI robotporszívó és takarítógép gondoskodik a rendről, ugyanis egyszerre tud felmosni, illetve felporszívózni is. Képes bármilyen hulladékkal megbirkózni rendkívüli erejű szívásával.

A felmosásért a 250 ml-es intelligens víztartálya felel, amelyben egy elektronikusan vezérelt vízszivattyú található. Ez biztosítja a felmosópárna megfelelő nedvességét. A víz áramlási sebessége beállítható a készülékhez társuló alkalmazásban, amely elérhető iOS-es és Androidos készülékeken is. Egy teli tartállyal akár 250 m2 területet is képes megtisztítani.

ROIDMI Eve Plus: Automatikus portalanítás és hangutasítás

Éppen elfoglalt síró kisbabájának megvigasztalásával, vagy a szétszórt játékok elpakolásával? Ne aggódjon, a ROIDMI Eve Plus remek segítséget nyújt, ráadásul amiatt sem kell tartania, hogy a lehető legrosszabb pillanatban fog jelezni, hogy megtelt a portálca. Szerencsére az Eve Plus képes a felszedett hulladékot kiüríteni magából. Hogyan?

Miután megtelt a portálca, a porszívó visszatér az állomására, ahol a 3 literes porzsákba üríti a szemetet. Körülbelül 60 nap elteltével, amikor teljesen megtelt a 3 literes zsák, lezárja azt, hogy amikor Ön kicseréli egy újra, semmiképpen se érintkezzen poratkával vagy szennyeződéssel a bőre.

A RODMI takarítógép kompatibilis a Xiaomi AI, az Amazon Echo és a Google Home okosotthoni asszisztenseivel is, amelyeken keresztül hangutasításokkal tudja ellátni készülékét.

Családja egészségének védelme ROIDMI Eve Plus-al

Egy hosszú és fárasztó nap után nincs is jobb annál, mint egy tiszta és friss otthonba hazatérni a családhoz. Legyen szó a porszívózásról, vagy felmosásról a ROIDMI Eve Plus robot takarító remekül végzi dolgát, azonban ennél többet is tud. Remek tervezési részletekkel rendelkezik, melyek megóvhatják az egész családjának egészségét is.

Az allergént kiváltó anyagok könnyedén elszaporodhatnak és megtelepedhetnek a porszívókban, ami károsíthatja a légúti betegségben szenvedő szeretteink állapotát. A ROIDMI Eve Plus sterilizáló és szagtalanító funkciója ezektől az egészségügyi kockázatoktól képes megvédeni mindenkit. Minden szennyeződés eltávolítás után automatikusan elindul az összegyűjtött hulladék sterilizálását elvégezni.

A takarítógép képes elpusztítani a gyakori parazitákat, penészgombákat és baktériumokat is. Megtisztítja a levegőt a vegyszerektől és a kellemetlen szagoktól, így biztosítva az állandó frissességet otthonában. A sterilizálás folyamatát a LED kijelzőn tekintheti meg.

A kényelmes és eredményes takarítás nem megy a ROIDMI robotporszívó és felmosó nélkül, ami nem csak felszabadítja mindkét kezét, hanem tiszta és egészséges otthoni környezetet is teremt az egész család számára.


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A nagy tech vállalatok mindig arra törekednek, hogy az embereket össze tudják kötni a szolgáltatásaikkal. Ezzel a jól ismert Apple is így van, akik az Apple One szolgáltatással népszerűsítik magukat. Ez a lehetőség sokkal jobban megéri, mint külön-külön előfizetni bizonyos alkalmazásokra.
Budapesten köztudottan mindig nagy a forgalom, mindegy, hogy hétköznapról, vagy hétvégéről beszélünk. A folyamatos dugó és tömeg miatt egyszerűbb tömegközlekedési eszközre pattanni, főleg ha naponta többször is át kell utaznunk a városon. A korábban BKK Futár néven működő alkalmazás helyett a BKV nemrégiben nyilvánossá tette a BudapestGO...
Bizonyára mindannyian hallottatok már az összecsukható okostelefonokról. Abban biztosan egyet érthetünk, hogy igazán különleges darabok ezek, de mint azt tudjuk, sajnos nem minden a külső. Ezek az eszközök kifinomultak és előfordulhat, hogy nem mindenki igényeinek felelnek meg.
A mai világban sajnos az ember nem lehet már elég óvatos. Mint testi, mint lelki védelmünk nagyon fontos, így nem véletlenül találkozhatunk olyan eszközökkel, alkalmazásokkal, vagy telefonos funkciókkal, melyek minden vészhelyzetben remek segítséget nyújtanak számunkra. Mai cikkünkben ezek közül fogunk Nektek néhányat bemutatni!