Főoldal > Hirek > Az Apple One

t: 383

Az Apple OneA nagy tech vállalatok mindig arra törekednek, hogy az embereket össze tudják kötni a szolgáltatásaikkal. Ezzel a jól ismert Apple is így van, akik az Apple One szolgáltatással népszerűsítik magukat. Ez a lehetőség sokkal jobban megéri, mint külön-külön előfizetni bizonyos alkalmazásokra. Mai cikkünkből megtudhatjátok azt, hogy mennyibe kerül, mit tartalmaz, hogyan lehet előfizetni és milyen funkciói vannak az Apple One-nak. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor tartsatok velünk!

Apple One: Mit tartalmaz és mennyibe kerül?

Az Apple One 2 lehetőséget kínál előfizetőinek, de nézzük is meg, hogy melyek ezek.

Egyéni csomag: Az egyéni Apple One csomagban az alapokhoz juthatunk hozzá. Az Apple Music, az Apple TV iOS-re és Androidra, az Apple Arcade és egy 50 GB-os iCloud hozzáférés vehető igénybe mindössze havi 3350 forintért.

Családi Apple One csomag: A családi csomagban szintén ezeket használhatjuk, azonban itt már egy 200 GB-os iCloud tárhellyel lehetünk gazdagabbak, amelyet az egyéni csomaggal ellentétben akár 5 ember is használhat. Ennek az Apple One csomagnak az ára havonta 4450 forint.

Mennyit spórolhatunk vele?

Természetesen nagyobb megtakarítást csak abban az esetben érhetünk el, ha a legtöbb szolgáltatásra már elő vagyunk fizetve. Amennyiben csak egyet veszünk ezek közül igénybe, úgy megtakarításról nincsen szó. Ahhoz, hogy szemléltetni tudjuk veletek a spórolás mértékét, elhoztuk az előfizetői árakat is.

Árak:
Apple Music: az egyéni 1490 forint, míg a családi 2290 forint havonta.
Apple TV+: havonta nagyjából 1800 forintot igényel, csakúgy, mint az Apple Arcade.
iCloud: 50 GB esetén 350 Ft, 200 GB-nál 1000 Ft, illetve 2 TB mellett 3500 forint egy hónapra.

Az Apple One szolgáltatás 1 hónapos próbaverziót kínál az új felhasználók számára.
Amennyiben rendelkezünk már 1-1 szolgáltatásra előfizetéssel, úgy azok a hónap végéig megmaradnak. Addig az új programokat használhatjuk ingyen. Hónap végén az egyéni előfizetés automatikusan megszűnik, majd az Apple One keretein belül megújul.

A szolgáltatások


Apple Music: A sokak által ismert és használt zenei applikációban több, mint 90 millió dal között válogathatunk. Egyes albumok és zenék Dolby Atmos hangzással lettek ellátva a még jobb élményekért. A szolgáltatás egy kiváló alkalmazásban jelenik meg, ami mellé Siri támogatás is társul. Egyszerű és nagyszerű!

Apple TV+: Remek filmek és sikersorozatok érhetők el a kínálatban. Ezek mellett számos díjnyertes zenei dokumentumfilmen is élvezhetjük a 4K-s minőséget.

Apple Arcade: A 3 éve elérhető program a lehető legjobb játékokat nyújtja olyan tökéletes minőségben, amire kifogást sem találunk. Több, mint 200 játékot játszhatunk akkor, amikor csak akarjuk.

iCloud: Az alap 5 GB minden Apple felhasználónak jár, azonban ez nagyon hamar betelik a biztonsági mentésekkel és a média fájlokkal. A kiegészítő tárhely mindig jól jön, főleg ha szeretjük biztonságos helyen tudni a dolgainkat.

Hogyan fizethetünk elő?

Az Apple One-ra való előfizetés roppant egyszerű. Nem kell ehhez mást tennünk, mint megnyitni a Beállításokat, majd a Profilra kattintva belépni az Előfizetések menübe. Itt a rendszer alapvetően fel fogja ajánlani a használatát.

Végezetül

Előfizetéseinket egy helyen tárolni nem is rossz dolog, de ha még spórolni is tudunk vele, akkor igazán nem lehet okunk a panaszra. Az Apple One adta lehetőségeket úgy véljük érdemes kihasználni mindazok számára, akik ezeket az alkalmazásokat nap, mint nap használják. Ennél kedvezőbb ajánlatba nem mindig futhat bele az ember. Nem igaz?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Budapesten köztudottan mindig nagy a forgalom, mindegy, hogy hétköznapról, vagy hétvégéről beszélünk. A folyamatos dugó és tömeg miatt egyszerűbb tömegközlekedési eszközre pattanni, főleg ha naponta többször is át kell utaznunk a városon. A korábban BKK Futár néven működő alkalmazás helyett a BKV nemrégiben nyilvánossá tette a BudapestGO...
Bizonyára mindannyian hallottatok már az összecsukható okostelefonokról. Abban biztosan egyet érthetünk, hogy igazán különleges darabok ezek, de mint azt tudjuk, sajnos nem minden a külső. Ezek az eszközök kifinomultak és előfordulhat, hogy nem mindenki igényeinek felelnek meg.
A mai világban sajnos az ember nem lehet már elég óvatos. Mint testi, mint lelki védelmünk nagyon fontos, így nem véletlenül találkozhatunk olyan eszközökkel, alkalmazásokkal, vagy telefonos funkciókkal, melyek minden vészhelyzetben remek segítséget nyújtanak számunkra. Mai cikkünkben ezek közül fogunk Nektek néhányat bemutatni!
Sokan már biztosan tudjátok, hogy a napokban bemutatásra kerültek a Samsung 2022-es termékei, köztük a szenzációs Galaxy S22-es okostelefon is. Ha még nem hallottál róla, akkor mindenképpen Neked ajánljuk cikkünket, ugyanis az újdonságokon kívül egy remek kedvezményt is bemutatunk a cikk végén!