Főoldal > Hirek > 2022 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói

t: 637

2022 legjobb vezeték nélküli fülhallgatóiAmikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek. Ahogy teltek az évek és a technológia is egyre jobban fejlődött, jobbnál jobb eszközök kerültek a kíváncsi vásárlók elé. A kényelem, a hangzás és a tökéletes működés jócskán megemelte az elégedettségi szintet. Napjainkban számtalan vezeték nélküli fülhallgatóval találkozhatunk a legolcsóbb daraboktól egészen a legdrágábbakig. Cikkünkben megismerhettek néhány készüléket, amelyek szerintünk 2022 legjobbjai közé tartoznak.

Az átlag felhasználók kedvence: Google Pixel Buds fülhallgató (A-széria)

Amennyiben igazán kényelmesen illeszkedő, szolid hangzással rendelkező és kinézetre is megfelelő fülhallgatót keresünk, akkor a Pixel Buds A-szériás készüléke lehet a tökéletes választás. Az eszköz 5 órás üzemidővel, emellett IPX4-es besoroltságú vízállósággal rendelkezik. Utóbbit sportolás közben is kiélvezhetjük, hiszen az izzadtság sem fog problémát okozni.

A Google Pixel Buds fülhallgató az első párosítást követően automatikusan érzékeli az Androidos mobiltelefonokat és másodpercek alatt kapcsolódik is hozzájuk. Ezen felül kompatibilis a Google assztisztenssel is. A tojáshoz hasonlító tokja extra 19 órás töltöttséget hordoz magában.

Ára átlagosan 40.000 forint.

A legaktívabb zajszűrő: Sony WF-1000XM4 fülhallgató

Ez a darab kissé testesebb dizájnt kapott, mint a megszokott fülhallgatók többsége. Ez okozhat olyan problémát, hogy a kisebb füllel rendelkező emberek számára túl nagy, vagy kényelmetlen lehet. Ettől eltekintve a Sony egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgatójáról beszélhetünk. Az aktív zajszűrést egy alkalmazáson belül tudjuk mérsékelni, vagy éppen növelni.

Különlegessége a beszéd érzékelő, amely kontrollálja a zene lejátszását, amennyiben társalgást észlel. Hát nem remek?

A Sony ára átlagosan 110.000 forint.

Társ az edzésekben: Jabra Elite 7 Active fülhallgató

Kényelmes kialakítása annak köszönhető, hogy megalkotásában több száz ember vett részt. Érdekesnek tűnhet, azonban ez azt eredményezte, hogy minden fülmérethez alkalmazkodik. Kiváló minőséget kínál mind hangzás, zajszűrés és mikrofon használat téren is. Akkumulátora 8 órás üzemidőre képes, emellé pedig 2 éves garanciát is kaphatnak vásárlói.

Ára 70.000 forint körül mozog.

A biztonságos illeszkedés királya: Beats Powerbeats Pro fülhallgató

Az Apple által forgalmazott márka ezen darabja kissé szokatlan lehet dizájn téren. A megszokott popcorn méretű fülhallgatókhoz képest a Powerbeats Pro a biztonságos és fix illeszkedésre lett tervezve. 9 órás üzemidővel rendelkezik, ám a toknak köszönhetően extra 18 órát is kaphatunk.

Ára 80.000 forint körül mozog.

Végezetül

Természetesen ízléseknek megfelelően számtalan lehetőség közül lehet választani. A kínálat szinte végtelen, de a vásárlói vélemények elolvasása, illetve az üzletekben való körbe nézés is sokat segíthet. Kerülendő azonban minden olyan termék, amely nem támogatja legalább a Bluetooth 5-öt, 5 óra alatti üzemidővel rendelkezik, vagy éppen 1-2 ezer forintba kerülnek.

A fentebb említett készülékek mellett az Amazon felületén számos Samsung, Apple és további márkák remek fülhallgatóit tudjátok még megvásárolni.

Tartsatok Velünk a továbbiakban is, hiszen jobbnál jobb olvasmányokkal készülünk Nektek!


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Álláskeresőként nem egyszerű az ember dolga, hiszen számtalan hirdetést át kell böngészni, mire előkerülnek azok, amelyek megfelelők lehetnek. Ahhoz, hogy a munkáltatók figyelmét fel tudjuk kelteni, első sorban egy megfelelően elkészített önéletrajzra van szükségünk. Miért?
A Discord nevezetű, közösségi médiákhoz hasonló program körülbelül 7 évvel ezelőtt indult el. Eredetileg az e-sport kedvelőknek készült azzal a céllal, hogy legyen számukra egy olyan felület, ahol egyszerűen kommunikálhatnak egymással játék közben is. Az elmúlt években egyre nagyobb közösségek alakultak ki, így mára a játékosokon kívül több ezer...
Cikkünk első részében már megismerkedhettetek olyan dolgokkal, mint az operációs rendszer kiválasztása, vagy a processzorok meghatározása. A folytatásban beszélni fogunk egy keveset a grafikus kártyákról, a HDD és SSD közti különbségről, a szükséges RAM...
Laptopot vásárolni nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk. Kifejezetten időigényes művelet, még akkor is, ha tudjuk, hogy mit keresünk. Számtalan modell létezik, számtalan specifikációval, így teljesen normális, ha bőségzavarunkban azt sem tudjuk, hogy merre induljunk el. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány szempontot...