Főoldal > Hirek > A Devialet Mania vezetéknélküli hangszóró

t: 256

A Devialet Mania vezetéknélküli hangszóró

(Kép: www.wired.com)

A francia eredetű Devialet legújabb vezetéknélküli hangszórója az első 360 fokos hangzással rendelkező darabok egyike. Amennyiben érdekelnek téged a futurisztikus megjelenésű tech eszközök és az izgalom jelentése számodra egyenlő a remek basszus hangzásával, akkor mindenképpen tarts Velünk!

Meggyőző adottságok

Láthatólag a francia márka nem szenved hiányt tehetség téren, hiszen cikkünk főhősének külseje már önmagában is lenyűgöző. Bár a színválaszték nem túl nagy, mégis olyan árnyalatok közül választhatunk, amelyek teljes mértékben visszaadják a készülék eleganciáját. Név szerint világosszürke, mély fekete és arany lehetőségekkel találkozhatunk. (Utóbbi különleges kiadás.)

A vezetéknélküli hangszóró gömbölyded kialakítása miatt dekorációként is remekül alkalmazkodik környezetébe. Mérete mindössze 176x193x139 mm, súlya pedig 2.3 kilogramm. A hangszóró oldalán található meg az USB-C típusú bemenet, illetve a vezérlésre alkalmas gombok is. A Devialet Mania IPX4-es besoroltságú víz-és porállósággal rendelkezik.

Devialet Mania vezetéknélküli hangszóró műszaki paraméterei

Tény, hogy a hangszóró megjelenése szinte bárkit lenyűgözne, de semmi esetben sem feledkezhetünk meg a készüléket megalkotó részletekről sem. Ilyen például a processzor is, ami 4 darab különálló, 1.4 GHz-es ARM Cortex – A53-as. Akkumulátora 3200 mAh-es és akár 10 órás üzemidővel is könnyedén megbirkózik.

A fontosabb részeket illetően, 4 (alumínium) teljes hangsugárzó és 2 mélysugárzó lapul meg a belsejében. Előbbiek lefedik a teljes hangspektrumot is, így a mélytől kezdve egészen a magas hangokig tiszta és éles hangzást nyújtanak. Ezt akusztikus architektúrának hívják. A maximum hang szint 95 dB/ méter.

(Az úgynevezett adaptív keresztsztereós hangzásának köszönhetően bármilyen fizikai térhez igazodó és kiterjedő 360 fokos hangzást élvezhetünk.)

Kiegészítők és tartozékok

A dobozban a készülék mellett 1 darab USB-C típusú kábel, egy használati útmutató és a hangszóró „táskája” lapul. A szállítása, cseréje és visszaküldése egyaránt ingyenes. (Átlagosan a 20 munkanapos megérkezést garantálják.)

Kettős streaming képességgel rendelkezik, így nem csak Bluetooth 5.0-s kapcsolatot lehet vele létrehozni, hanem Wi-Fi-n keresztül is csatlakozhatunk hozzá. Utóbbinak köszönhetően az Airplay 2 (iOS felhasználók esetében) és a Spotify connect is remekül működik rajta.

Felszabadító élmények

A Bluetooth kapcsolat miatt nem csak a Spotify kínál számunkra lehetőségeket. Számos zene streamelő program létezik, melyek között mindenki megtalálhatja kedvencét. (Korábban írtunk egy cikket arról, hogy mik a legjobb zene lejátszó alkalmazások, így annak elolvasásával is sok segítséget kaphattok.)

Mi teljesen le vagyunk nyűgözve a Devialet Mania vezetéknélküli hangszóró által, hiszen nem csak megjelenésével tűnik ki a tömegből, hanem a szinte tökéletes ergonómiai megalkotása miatt is. Ára 790 euró, ami nem túl olcsó, de mindenki el tudja dönteni, hogy megér-e neki ennyi pénzt. Köszönjük, hogy ismét Velünk tartottatok és bízunk benne, hogy Nektek is tetszett ez a csúcskategóriás hangszóró!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Gyors és precíz porszívózásra, illetve felmosásra vágysz, de sosincs elég időd arra, hogy mindezt megvalósíthasd? Semmi ok a pánikra! Az év legkedveltebb robot készüléke pillanatok alatt leveszi a terhet a válladról és Neked nincs más dolgod, mint megbízni a Shark AI Ultra-ban.
Amikor egy új telefont vásárolunk, mindig felemelő érzés üzembe helyezni azt. Minden a gyári helyén van, szépen és rendezetten, ráadásul semmi túlzsúfoltsággal nem találkozni. Ez az idilli kép azonban nem tart túl sokáig, hiszen az új alkalmazások telepítésével már önmagában tömötté válhat a kezdőképernyő. Elhoztunk néhány tippet és kerülendő...
Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek.
Álláskeresőként nem egyszerű az ember dolga, hiszen számtalan hirdetést át kell böngészni, mire előkerülnek azok, amelyek megfelelők lehetnek. Ahhoz, hogy a munkáltatók figyelmét fel tudjuk kelteni, első sorban egy megfelelően elkészített önéletrajzra van szükségünk. Miért?