Főoldal > Hirek > Ég Veled 2021

t: 664

Ég Veled 20212021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól. Összegyűjtöttük kedvenc megjelenéseinket, program, illetve alkalmazás ajánlásainkat, továbbá megannyi hasznos tippünket is. Tartsatok velünk és búcsúztassuk el közösen ezt az évet!

Kedvenc szoftver megjelenéseink

Idén három nagyobb vállalat is bővítette a szoftverek listáját. Ezek nem mások, mint az Apple, a Google és a Windows. Bár a két utóbbi még nem mindenki számára érhető el, 2022-re már biztosan mindenki rendelkezni fog velük. Kezdjük is az Apple által bemutatott iOS 15-el. Idén az iPhone tulajdonosok sok újdonsággal találkozhattak. Az iOS 15 a könnyebb kapocslattartáshoz, a kedvezőbb produktív időkhöz és a modernebb külső megjelenítéséhez is hozzájárult.

A Google féle Android 12 is sok mindent tartogat a zsebében számunkra. Letisztultabb megjelenést, erősebb adatvédelmi lehetőségeket, jobb játék élményeket és számtalan kiegészítő funkciót is kínál. Bizonyos eszközökön már el is érhető, azonban a Samsung és más Android alapú vállalat még fejleszti a saját verziójukat. A Windows 11-el kapcsolatban is sok hasznos információt osztottunk meg veletek. Kezdve attól, hogy hogyan lehet telepíteni egészen az olyan újdonságokig, mint az áttetszőség, a widgetek és a megváltozott Start menü. Mi kíváncsian várjuk azt, hogy 2022-ben végre elérhetőek legyenek mindannyiunk számára.

Hasznos programok és alkalmazások

2021-ben a VPN használata egyre népszerűbbé vált, így nem volt kérdés számunkra sem az, hogy bemutassuk a szerintünk legjobb programokat. Mint azt már tudhatjátok, a VPN védelmet biztosít számunkra internetezés közben. Legnagyobb kedvencünk a Surfshark, melyről a linkre kattintva még többet megtudhattok.

A VPN bemutatása mellett tippeket is kaphattatok tőlünk ahhoz, hogy hogyan tarthatjuk távol a hackereket. Elengedhetetlen az alkalmazások folyamatos frissítése, az adathalászat felismerése, továbbá a digitális lábnyomunk eltűntetése is. Számtalan remek alkalmazás van segítségünkre a jelszavak tárolásában is, így ezeket az adatokat is biztonságban tudhatjuk. Egyik kedvencünk a LastPass, melynek használata is roppant egyszerű.

Tippek és tanácsok

Idén sok hasznos dolgot tudhattatok meg tőlünk. Számos ötletet adtunk régi, vagy már nem használt telefonok újra felhasználásához, melyek segítségével elkerülhetjük készülékeinknek eldobását.

A mai világban már nem nehéz pénzhez jutni, csupán csak kitartónak kell lenni hozzá. Egy kis kereseti kiegészítés sosem árthat, így összeírtunk nektek néhány olyan tevékenységet, melyekkel egyszerűen pénzt tudunk keresni az interneten. Írásunkban többek között szó volt a blog írásról, a YouTube csatorna vezetéséről, értékesítésről, illetve a virtuális asszisztens szakmáról. Utóbbit teljes munkaidőben is végezhetjük és már számos tanfolyam segítségével el is sajátíthatjuk azt.

A kreatív vonalon haladva megismerkedtünk a számítógép építésének alapjaival is, melyről kiderült az is, hogy hatalmas mennyiségű türelem és odafigyelés kell hozzá, hiszen nem is olyan egyszerű, mint azt az ember gondolná.

Viszlát 2021

Köszönjük szépen, hogy idén is ennyien velünk voltatok és követtétek munkásságunkat. Garantáljuk Nektek, hogy jövőre is izgalmas cikkekkel várunk vissza benneteket. Kíváncsian várjuk azt, hogy mit tartogat számunkra 2022 és ha Ti is így vagytok vele, mindenképpen tartsatok velünk! Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk mindenkinek!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A világjárvány kezdete óta jóval többen dolgoznak otthonról, mint valaha. Ennek számos előnye és hátránya is van. Az ünnepek közeledtével sokunkban megfogalmazódhatott már a kérdés, hogy kinek mit vegyünk Karácsonyra. Mai cikkünkben elhoztunk pár hasznos dolgot, melyekkel bátran meglephetjük a távmunkában dolgozó ismerőseinket.
A Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.
Egy megfelelő óra nem csak az időt mutatja meg, hanem ahogyan mondani szokták, öltöztet is bennünket. Remek kiegészítőként is funkcionál, azonban egy okosóra számos esetben jobb társként szolgál.
A VPN nem más, mint egy virtuális privát hálózat. Használatával adatainkat tudhatjuk biztonságban. Lényegében olyan, mint egy védelmet nyújtó alagút, hiszen a nyilvános hálózatokon is úgy dolgozhatunk, hogy közben protekciót biztosít számunkra. A megfelelő program kiválasztása nem egyszerű, hiszen felelősségteljes döntést igényel...