Főoldal > Hirek > Kedvenc Chromebookjaink 2021-ben

t: 285

Kedvenc Chromebookjaink 2021-benA Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.

A Lenovo Chromebook Duet

Ez a 10 hüvelykes 2 az 1-ben készülék remek választás a hétköznapokra. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat lógnak az interneten. Amennyiben bizonyos helyzetekben kevésnek tűnhet a kijelző mérete, az USB-C port segítségével egyszerűen összekapcsolhatjuk egy monitorral is. A levehető érintőpad és billentyűzet miatt kényelmesen hordozható. Ez a darab teljes mértékben megfizethető mindenki számára.

Lenovo Flex 5 Chromebook

A 13 hüvelykes, 2 az 1-ben Lenovo Flex 5 jobb választásnak bizonyul, mint az előbb említett Duet. Tökéletes az egész napos használathoz is, hiszen akkumulátor ideje akár 11 órás is lehet. Ez elég idő ahhoz, hogy munka után pár részt még megnézhessünk kedvenc Netflix-es sorozatunkból. Ezt a Full HD-s kijelző teszi még nagyobb élménnyé.

Kiváló teljesítménye az Intel Core i3-as processzornak, a 4 GB RAM-nak és a 64 GB-os tárhelynek köszönhető. Kültéri használathoz a halvány kijelző fénye miatt nem ajánlott.

HP Chromebook x360 14c

Azoknak, akik szélesebb képernyőre vágynak, a HP darabja lehet a megfelelő eszköz. Külső billentyűzettel és egérrel akár az irodában is remekül helyt áll. Zökkenőmentes működését az Intel Core i3 és a 8 GB RAM teszi lehetővé. Egyszerre több megnyitott alkalmazás sem lassítja le, így kifejezetten imádni való készülék ez.

Az Acer Chromebook Spin 713

Ez a darab az Acer egyik legjobb kijelzőjét kapta meg, ami nem más, mint a VertiView. 13,5 hüvelykes és 2256*1504 pixeles kijelzőjével már egy kicsit komolyabb kategóriába tartozik, mint a korábban említett eszközök. Az akár 13 órát is kibíró akkumulátora és vékony, könnyű alkata miatt könnyedén felkaphatjuk és vihetjük magunkkal szinte akárhová. Remek választás lehet olyan személyeknek, akik munkájukból adódóan szinte egész nap rohanásban vannak.

Google Pixelbook Go

Mint ahogyan a Google Pixel telefonok kiváló Androidos élményeket nyújtanak, úgy a Google Pixelbook Go is a legtöbbet hozza ki a ChromOS szoftverből. Intel Core i7-es processzorral, 16 GB RAM-mal, 256 GB-os tárhellyel, illetve 4K-s kijelzővel rendelkezik. Remek választás a kicsit komolyabb felhasználóknak, hiszen ez a darab tényleg állja a strapát.

Samsung Galaxy Chromebook 2

Bár ez a laptop kevesebb funkcióval rendelkezik, mint elődje, mégis közkedveltebb. A Chromebook első generációját a Samsung visszahívta, hogy az ott keletkező hibákat tanulmányozva a Chromebook 2-t igazán tökéletessé fejleszthessék.

Érintőképernyős táblagépként is használható. Mint ahogyan szinte mindenhol, itt is egy Intel Core processzor kapott helyet 8 GB RAM kíséretében.

HP Chromebook x2 II

Talán ez a darab a legerősebb a listánkon. Emellé egy olyan prémium dizájn és funkciók tömege társul, amelyet igazán kár kihagyni. Kinézetre és ár kategóriában is teljesen más, mint a többi eszköz, azonban azok számára, akik szeretnék igazán kitapasztalni a ChromeOS adta minden lehetőséget, azoknak kifejezetten ajánlott.

Hosszú akkumulátor idejének köszönhetően minden téren remekül helyt áll, legyen szó a mindennapokról, vagy az irodai munkáról, a HP Chromebookja biztosan nem fog cserben hagyni senkit.

Végezetül

Szerintünk azért éri meg Chromebook-ot vásárolni, mert nem csak a kedvező ár miatt van okunk mosolyogni, hanem a praktikusság és teljesítmény miatt is. Mindegyik Chromebook teljesen hasonló, de közben mégis annyira más. Nektek van már kedvencetek?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Egy megfelelő óra nem csak az időt mutatja meg, hanem ahogyan mondani szokták, öltöztet is bennünket. Remek kiegészítőként is funkcionál, azonban egy okosóra számos esetben jobb társként szolgál.
A VPN nem más, mint egy virtuális privát hálózat. Használatával adatainkat tudhatjuk biztonságban. Lényegében olyan, mint egy védelmet nyújtó alagút, hiszen a nyilvános hálózatokon is úgy dolgozhatunk, hogy közben protekciót biztosít számunkra. A megfelelő program kiválasztása nem egyszerű, hiszen felelősségteljes döntést igényel...
A rendezetten kialakított számítógépes sarok ideális bármire, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről. Amennyiben most először szeretnél belevágni egy megfelelő környezet kialakításába, vagy szeretnél változtatni az eddigi szokásaidon, jó helyen jársz: ebben a cikkben pár hasznos ötlettel merőben megváltoztathatod a számítógép ...
Mint az tudhatjuk, az Apple egy elég sokoldalú vállalat és világszerte hatalmas népszerűségnek örvendhetnek. Számtalan termékkel rendelkeznek, köztük okostelefonokkal, laptopokkal és fülhallgatókkal is.