Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Videó

Netflix előfizetés - videostream (Android és iPhone app.)

Netflix előfizetés - videostream (Android és iPhone app.) Netflix előfizetés már nem csak videostream, hanem filmletöltést is biztosít, így már offline is nézhetők a kedvenc sorozatok! A videó téka egy hónapig ingyenes, utána havi minimum 8 euró előfizetési díjért (1 képernyőn SD-ben; 10 euróért több képernyőn HD-ben is) a felhasználók korlátlanul nézhetnek filmeket, sorozatokat.
A Netflx filmek és sorozatok nem csak számítógépen, hanem Android, iPhone okostelefonon, tableten és blu-ray lejátszón is megnézhetőek.

A

Netflix filmeket és sorozatokat

alapesetben nem kell előre letölteni, hanem a műsor azonnal nézhető, a szolgáltatás pedig élő netkapcsolattal folyamatosan biztosítja a megszakítatlan mozizást.

Megjelent a

Netflix letöltés

opció, így már akkor is élvezhetjük a kedvenceinket, ha épp nem kapcsolódunk az internetre.

A

Netflix film

és sorozat kínálat a jövőben folyamatosan bővülni fog, már most is letölthetők olyan nagyszerű szériák, mint a Narcos, a House of Cards, az Orange is the New Black, a Stranger Things, a Marseille vagy a Bloodline, viszont az olyan népszerű sorozatok, mint a Daredevil vagy a nemrég debütált Gilmore Girls: A Year in Life epizódjai egyelőre még nem tölthetőek le a mobilkészülékekre.

A

Netflix videostream app

. futtatása Android és iPhone eszköztől függ, ajánlott a minél újabb oprendszerű verzió.
A Netflix sikerességéről sokat elárul, hogy az eddig elérhető 60 országban átlagosan napi 125 millió órányi tartalmat néznek meg rajta. Az Android alkalmazást pedig több mint 1 milliárdan(!) töltötték le! Kattints Te is az ingyenes letöltési linkre!
Méret:
Eszköztõl függ
Feltöltve:
2022.09.08
Letöltés:
5989x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Netflix előfizetés - videostream (Android és iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások