Főoldal > Hirek > A Beats Fit Pro fülhallgató az Apple-től

t: 109

A Beats Fit Pro fülhallgató az Apple-tőlMint az tudhatjuk, az Apple egy elég sokoldalú vállalat és világszerte hatalmas népszerűségnek örvendhetnek. Számtalan termékkel rendelkeznek, köztük okostelefonokkal, laptopokkal és fülhallgatókkal is. A legutóbbi változatban kiadott AirPods nem aratott akkora sikert, mint ahogyan azt várták, azonban ettől függetlenül remek minőségben vásárolhatunk tőlük különböző fej-és fülhallgatókat is. Ilyen például a Beats is, amely kiváló Apple alternatíva, melyet Android alapú készülékekhez is bátran használhatunk. Mai cikkünkben a legújabb Beats Fit Pro fülhallgatót fogjuk bemutatni Nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, tartsatok velünk!

A Beats termékek

A Beats hatalmas választási lehetőséget kínál. Számos remek készülék közül válogathatunk. Szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. A kezdeti nehézségek ellenére az Apple fejlődésével együtt a Beats is nagyon sokat fejlődött. A műanyag és feltűnő külsőt, valamint a nem túl kedvező akusztikát felváltották a robosztus anyagok, illetve a fejlettebb, minőségibb hangzás.

A Beats termékek remek illeszkedéssel, felépítéssel és minőséggel rendelkeznek, legyen szó fej, vagy akár fülhallgatóról. Remek iOS kompatibilitásúak, bekapcsolásukat követően szinte azonnal okos eszközeinkhez csatlakoznak.

A Beats Fit Pro fülhallgató

A mai modern Apple termékek között szinte az egyik legelegánsabb megjelenésű készülék a Beats Fit Pro fülhallgató, mely 4 színben kapható. Fehérben, feketében, szürkében és lilában. Fülhöz csatlakozó része puha szilikon harangokkal van ellátva, amelyek stabilabbak és jobb illeszkedést is biztosítanak. A logó alatt egy rejtett gomb található, mellyel az érintéses vezérlés kellemetlenségeit is elkerülhetjük. A készüléken apró érzékelők is helyet kaptak, melyek jelzik a fülhallgatónak, ha ki lettek véve a fülből.

A Beats Fit Pro fülhallgató megkapta az Apple H1 chip minden előnyét. Az AirPods és az AirPods Pro is ezzel a chippel rendelkezik. Ez teszi lehetővé az azonnali párosítás lehetőségét. Androidos felhasználóknak remek alkalmazás is készült, melyen belül testre szabható vezérlési funkciókat, illeszkedési teszteket és azonnali párosítási lehetőséget is találhatunk.
A térbeli hangzás zenehallgatáshoz nem teljesen ajánlott, azonban van egy jó hírünk a Netflix kedvelőknek. A magával ragadó térhatású élmények garantáltak. Az akusztika sokkal részletgazdagabb és energikusabb lett. A tiszta hangsávok és a széles hangtér lehetővé teszi a fülhallgató használatát minden műfajú zenéhez.

Beats Fit Pro fülhallgató technikai jellemzői

Ássuk is magunkat bele a fontos tényezőkbe. Egy fülhallgató 5.6 gramm, míg a tok súlya 55.1 gramm. Utóbbi méretének és laposságának köszönhetően zsebben is kényelmesen elfér. A készülék IP4-es védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha eső éri véletlenül, nem árthat meg neki, azonban nagyobb mennyiségű víztől távol kell tartani.

Az úgynevezett rugalmas „szárny” segít a fülhöz illeszkedni olyan pontosan, amennyire csak lehet. Ez semmilyen kellemetlen, vagy fájdalmas érzetet nem ad, hiszen a kényelemre hajaz. A Beats Fit Pro fülhallgató korrekt akkumulátor időtartammal rendelkezik. Egy töltéssel akár 6 órás üzemidőt is kínál, azonban az aktív zajszűrési funkció használata nélkül a 7 órát is elérheti. Az áttetszőség funkcióval zene hallgatás közben is hallhatjuk azt, ami éppen körülöttünk történik, így beszélgetés közben sem okoz problémát.

Ára körülbelül 65.000 forint. Hivatalosan Magyarországon is lehet kapni Beats termékeket, azonban a Fit Pro-ra még várnunk kell egy kicsit.

Végezetül

A mai világban sokkal egyszerűbb vezetéknélküli fülhallgatót használni, ugyanis kényelmesebb és praktikusabb is. A fejlődő technológiának köszönhetően már számtalan ilyen készüléket vásárolhatunk, azonban mint mindig, érdemes utánajárni a kiválasztott termékeknek. Ti mit gondoltok a Beats új modelljéről? Vajon nagy befutó lesz?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A mai rohanó világban az egyik legnagyobb emberi butaság az okostelefonok védelmének elhanyagolása. Miért? Azért, mert már a legkisebb ütéstől is keletkezhetnek olyan sérülések eszközeink felületén, amelyet egy egyszerű telefontokkal elkerülhettünk volna. Sokan sajnos úgy vannak vele, hogy ha odafigyelnek, akkor semmi probléma nem érheti őket...
Az idei év kifejezetten fontos az Androidos eszközt használó emberek részére, hiszen megjelenésre kerülhet az Android 12-es verziója. A Google Pixel 3, vagy annál újabb készülékeken már elérhető, hiszen a Google volt az első, aki kiadta a fejlesztését. Szerintük idén a Samsung is publikálja a sajátjukat, de várható még az LG-től és a SONY-tól is.
Manapság a fejlett informatika mellett is nehéz olyan asztali számítógépet találni, ami minden szempontból megfelel igényeinknek. Ilyenkor remek ötlet lehet egy saját PC felépítése egészen az alapoktól. Ehhez természetesen a türelmen kívül szükségünk van arra is, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy bizonyos alkatrészek viszonylag drágák lehetnek.
Köztudottan a Dell az egyik legmegbízhatóbb számítástechnikai cikkeket gyártó márka, így bizonyára senkit nem fog meglepni az, hogy az XPS 15 2021-es laptopjuk a legjobb lehet több kategóriában is. Ár-érték arányban az XPS modellek családja az egyik legjobb. Mai cikkünkben a legújabb eszközt fogjuk bemutatni Nektek.