Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Videó

Netflix - videostream (iOS alkalmazás)

Netflix - videostream (iOS alkalmazás) Magyarországon is elérhető a Netflix online videostream szolgáltatás iPhone alkalmazással. A világ legnagyobb streamelős online előfizetéses videotékája film- és sorozatnézésre alkalmas applikációjában megjelent a letöltés opció, így már akkor is élvezhetjük a kedvenceinket, ha épp nem kapcsolódunk az internetre.

A

Netflix egy hónapig ingyenes

, majd elfizetés után használható a videó stream (most már offline is) szolgáltatás, melyen akár több eszközön is, HD minőségben nézhetnek filmeket, sorozatokat a felhasználók úgy, hogy az adott tartalmat online streamelve nézik, vagy letöltve offline.
A legolcsóbb Netflix szolgáltatással 1 képernyőn csak SD-ben mozizhatnak a nézők, ez 8 euróba kerül, 10 eurótól már akár 2 képernyőn is, HD minőségben, ennél drágábban pedig már akár ultra HD-ben is.

A magyar

Netflix filmrajongók

is örülhetnek, mivel végre nekiállhatnak a kedvenceik letöltésének.
A film és sorozat kínálat a jövőben folyamatosan bővülni fog, már most is lehúzhatók olyan nagyszerű szériák, mint a Narcos, a House of Cards, az Orange is the New Black, a Stranger Things, a Marseille vagy a Bloodline, viszont az olyan népszerű sorozatok, mint a Daredevil vagy a nemrég debütált Gilmore Girls: A Year in Life epizódjai egyelőre még nem tölthetőek le a mobilkészülékekre.

A

viseostream app

futtatáshoz iOS 13.0 vagy újabb verzió szükséges. Kompatibilis készülékek: iPhone, iPad és iPod touch

Méret:
91,9 MB
Feltöltve:
2021.07.04
Letöltés:
3625x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Netflix - videostream (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások