Főoldal > Hirek > Karácsonyi ajándékötletek otthonról dolgozó szeretteinknek

t: 192

Karácsonyi ajándékötletek otthonról dolgozó szeretteinknekA világjárvány kezdete óta jóval többen dolgoznak otthonról, mint valaha. Ennek számos előnye és hátránya is van. Az ünnepek közeledtével sokunkban megfogalmazódhatott már a kérdés, hogy kinek mit vegyünk Karácsonyra. Mai cikkünkben elhoztunk pár hasznos dolgot, melyekkel bátran meglephetjük a távmunkában dolgozó ismerőseinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk!

Profi webkamera a gördülékeny videóhívásokhoz

Bizonyára senkinek nem kell elmesélni azt, hogy a pixeles és homályos képek mennyire kellemetlenek tudnak lenni bizonyos helyzetekben. Sajnos még a mai csúcskategóriás laptopok sem rendelkeznek 1080p-s felbontású beépített webkamerával. Sokan tartanak Zoom-on keresztül konferencia hívásokat, így remek ajándék lehet a Razer Kiyo.

Ez a remek készülék nem más, mint egy profi webkamera. Utazás barát csomagolásban érkezik, így önmagában már ez is egy remek tulajdonság, azonban emellett tiszta képpel, beépített fénnyel és automatikus fehéregyensúly beállításokkal is rendelkezik. Az biztos, hogy problémája senkinek nem lesz vele, így bárkinek is tervezzük oda ajándékozni, az öröm garantált. Nagyjából 30.000 forint körül mozog az ára.

Kényelem és rendezettég

Otthonról dolgozni nem mindig egyszerű. A laptop sokszor olyan pozícióban lehet, amely pár óra elteltével hát- és nyakfájdalmat is eredményezhet. Ennek elkerüléséhez kiváló választás lehet egy laptop állvány, mely nem csak rendezettebbé teszi a munkakörnyezetet, de testünknek is nagy megkönnyebbülést okozhat.

A legjobb az ObVus Solutions és hozzá hasonló termékek, hiszen ezeket testre szabva alkalmazhatjuk. Beállíthatjuk őket a tökéletes magasságba, így az órákon át tartó ülés sem fog fájdalmakat okozni. Szeretteink is biztosan örülni fognak annak, hogy többé nem kell az asztal felett görnyedni.

A testmozgás megőrzése

Sokszor, akik otthonról dolgoznak, elfelejtenek felállni, nyújtózkodni, mozogni egy kicsit, ami nem túl jó. Fontos ilyenkor is időt fordítani ezekre, még ha csak pár percre is. A Fitbit Charge 5 segítségével ez elkerülhető. Ez az eszköz nagyon jó árban van, ráadásul még jól is néz ki.

Remek tulajdonsága, hogy minden telefonnal kompatibilis, így nincs mitől aggódni. Emlékeztet a mozgásra és méri az aktivitást is. Lényegében ez egy aktivitásmérő, amely kiválóan funkcionál karácsonyi ajándékként is. Ára 40.000 forint körül mozog, ami a kategóriájában nagyon jó.

Kamera takaró - Fő a biztonság

A bekapcsolva hagyott webkamera kellemetlen pillanatokat is okozhat, így nagyon fontos, hogy erre odafigyeljünk. Remek alternatív megoldás lehet az úgynevezett kamera takaró. Ez a hasznos kis tárgy a laptopra való felhelyezés után eltakarja a webkamerát, így ha véletlenül bekapcsolt állapotban is maradt, nincs okunk az aggodalomra. Remek ajándék ötlet azok számára, akik naponta több videóhívásban is részt vesznek. Akár már 1000 forintért is található ez a biztonsági célokat szolgáló tárgy.

A biztos energiaforrás

Előfordulhat, hogy a sok eszköz miatt már nincs hely a konnektorban a telefontöltőnek, így vagy rohangálni kell egyik szobából a másikba, vagy izgulni azon, hogy vajon mikor merül le mobilunk. A Nimble Champ powerbank biztosan megbízható társ a mindennapokban. Akár otthon, akár az irodában, mindig kéznél van, ha szükség van rá. Nem csak telefonjainkat, hanem egy iPad-et is képes teljesen feltölteni rövid időn belül.

Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően útban sem lesz soha. Ez a remek készülék 15.000 forintért kapható, de egészen biztosan örömet okoz majd.

Végezetül

Karácsonykor sokan pánikolnak az ajándékok miatt, pedig sokszor nagyon egyszerű a megfelelőt megtalálni. Az esetek többségében magától értetődő az, hogy kinek mire lehet szüksége, így a megfelelő odafigyeléssel könnyeb a dolog, mint gondolnánk. Ti mit vennétek a távmunkában dolgozó ismerőseiteknek?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.
Egy megfelelő óra nem csak az időt mutatja meg, hanem ahogyan mondani szokták, öltöztet is bennünket. Remek kiegészítőként is funkcionál, azonban egy okosóra számos esetben jobb társként szolgál.
A VPN nem más, mint egy virtuális privát hálózat. Használatával adatainkat tudhatjuk biztonságban. Lényegében olyan, mint egy védelmet nyújtó alagút, hiszen a nyilvános hálózatokon is úgy dolgozhatunk, hogy közben protekciót biztosít számunkra. A megfelelő program kiválasztása nem egyszerű, hiszen felelősségteljes döntést igényel...
A rendezetten kialakított számítógépes sarok ideális bármire, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről. Amennyiben most először szeretnél belevágni egy megfelelő környezet kialakításába, vagy szeretnél változtatni az eddigi szokásaidon, jó helyen jársz: ebben a cikkben pár hasznos ötlettel merőben megváltoztathatod a számítógép ...