Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8076 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2415 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Free Fire - háborús játék (Android és iOS játékok) ingyenes letöltése A Garena Free Fire: Booyah Day egy háborús játék Android és iOS eszközökre, melyben egy csapat embert ejtőernyővel ledobnak egy repülőgépből egy háború színterén, ahol egymás ellen kell játszaniuk. A Free Fire túlélős játékban egy katonai támaszponthoz közel földetérő játékosok célja a fegyverek megszerzése és az ellenfelek mihamarabbi kiiktatása a játékból. Lehetőség van közelharca, illetve többféle fegyver is rendelkezésre áll a pályán, amelyeket meg kell találni. A

túlélős játék

nyertese az, aki utoljára életben marad, megölve összes ellenfelét. A túlélős játék kezdetén választhatunk , hogy férfi vagy pedig női szereplővel szeretnénk játszani és egy Facebook-bejelentkezés után már következhet is a játék! A harc a túlélésért folyik! A Free Fire túlélős játék iOS és Android rendszerű mobilokra, tabletekre ingyenesen letölthető.
Tinder - társkereső (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Csaknem 20 milliárd ember ismerkedett már össze valakivel a Tinder Androidos vagy iPhone párkereső alkalmazással. A napi 26 millió randit életre hívó alkalmazással akár otthon vagy, akár külföldön, könnyen intézheted a mobilos

társkeresést

. Regisztrálj egy profilt a Tinderen, töltsd ki az adataiddal és vesd bele magad a többi érdekes, ismerkedni vágyó profiljának tengerébe. A Tinder társkereső használata egyszerű, ha valaki tetszik, jelezd a rendszernek, ha az illető is szimpatikusnak talál, kezdődhet a chatelés, ismerkedés. Onnantól már rajtatok áll minden. A Tinder magyar nyelvű app letöltése ingyenes.
Társkereső - Joyride (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Joyride egy bárki számára ingyen letölthető társkereső applikáció Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Próbáld ki a Joyride társkereső alkalmazást és találj párt magadnak! Az újfajta ingyenes társkereső applikáció különlegessége, hogy játékosan tudsz ismerkedni, így ez a

társkereső applikáció

egy teljesen új élményt ad. Mindenki böngészheti a többiek profilját és játékosan próbálhatnak ismerkedni, a csevegést bárki elindíthatja, ha érdekli őt a partner. Az ingyenes letöltésű, Joyride csajok és pasik Android mobil alkalmazással úgy ismerkedhetsz, ahogy korábban még sosem, és közben még jól is szórakozol. A Joyride Android rendszerű okostelefonokon használható.
Alza.hu - vásárlás olcsón (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. A háttérben futó helymeghatározás segítségével figyelmeztet az app, ha van érvényes megrendelésed és a bolt környékén jársz. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu Android és iPhone alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android és iOS rendszerű mobil és tablet eszközökön biztosít kedvezményes vásárlást.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Melyik Apple Watch-ot érdemes megvásárolni? Mint ahogy minden év szeptemberében, úgy idén is megjelentek az Apple újdonságai. Köztük találhatóak meg az Apple Watch legújabb modelljei is, a 8-as széria, a legújabb SE és a már régóta várt Ultra Sport is. Az iPhone felhasználók számára az Apple okosórái a legmegfelelőbbek, a kérdés már csak annyi, hogy kinek melyik lehet a legjobb választás.
Internet erősítés otthonunkban – alternatív megoldások A mai világban mindenki gyors és megbízható internetkapcsolatra vágyik, amit egy megfelelő router segítségével könnyen elérhetünk. Ahhoz, hogy a tökéletes készüléket megtaláljuk, számos dolgot figyelembe kell vennünk. Cikkünkben az internetszolgáltatókkal, 2 alternatív megoldással, sebességi igények és további információk megismerésével segítünk...
A Windows 1-től a Windows 11-ig: a Windows 37 éves fejlődéstörténete A Microsoft Windows névre keresztelt operációs rendszerét először 1985-ben mutatták be. Az elmúlt 37 évben sok minden megváltozott körülöttünk, amely változásokra természetesen ennek a számítógépes rendszernek is folyamatosan reagálnia kellett. A siker záloga éppen ez volt: a folyamatos megújulás képessége.
Bob, a mini mosogatógép Kézi mosogatás közben nehéz megtalálni a tökéletes vízhőmérsékletet. Ráadásul a mosogatás során átlagosan akár 15 liter vizet is elpocsékolhatunk, ami valljuk be, nem túl takarékos. Különféle mosogatógépek szerte a világban számos megoldást ajánlanak a problémára, ám vannak olyan élethelyzetek, amelyek mellett hagyományos mosogatógépek egyáltalán..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Fotó konverter - NEF To JPG Converter ingyenes letöltése NEFből jpg? Igen! A NEF To JPG Converter egy bárki számára ingyen letölthető szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A fotó konverter program angol nyelven használható.

A NEF to JPG Converter egy praktikus NEF

fotókonverziós eszköz

, amely átalakítja a NEF (Nikon Digital SLR Camera Raw Image File) és több RAW fotóformátumot is JPEG képekké tömegesen, zökkenőmentesen. A NEF formátumon kívül képes átalakítani HEIC/HEIF, HDR, DNG, NRW, ORF, RW2, RAF, CR2 és több RAW képet normál képformátumokká, például JPG, PNG, GIF, TIF és BMP formátumokká. NEF to JPG Converter azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átméretezd a kimeneti kép méretét. Egyszerűen állítsd be a "Photo Resize" opciót "YES"-re, és írd be a kimeneti kép szélességének értékét a "Width" mezőbe, majd a konvertált kép automatikusan illeszkedik a szélességhez. Egy kis opciós mező is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a JPG/JPEG kép tömörítési minőségét, így könnyen beállíthatják a kimeneti JPG fájl méretét.

A NEF To JPG Converter Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.0
Videószerkesztő - Bandicut ingyenes letöltése A Bandicut egy bárki számára ingyen letölthető videóvágó szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Szerezd meg ezt az egyszerűen használható és átlátható kezelőfelületű

videó vágó/egyesítő

szoftvert még ma. Segítségével gyorsan kivághatsz, beilleszthetsz részeket a videóba a képminőség megtartása mellett. Egyesíthetsz külön álló videókat, szétválaszthatod a hang és a videósávokat vagy több külön részre és vághatsz egy videót. Pontosan megadhatod, mettől meddig szeretnéd megvágni a fájlt. A nagy méretű fájlokat kisebbekre oszthatod szét, kiszedheted belőle a nem kívánt részeket. A program sok formátumot támogat, mint például AVI, MP4, MOV, M4V, MKV vagy MPEG. Úgy vághatod a videóidat, hogy azok nem veszítenek semmit sem a minőségükből. Képkocka pontossággal adhatod meg, mi az, amit szeretnél látni a végleges projektben, és mi az, amit nem.

A Bandicut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.6.7.691
Fotó optimalizáló - Ashampoo Photo Optimizer ingyenes letöltése Az Ashampoo Photo Optimizer egy bárki számára ingyen letölthető képszerkesztő és képoptimalizáló Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

képszerkesztő

program segítségével könnyen szerkeszthetsz képeket úgy, hogy a végén a lehető legkisebb méretbe mentsd azt el, így helyet spórolva a számítógépeden. Lehetőséged van a fotókat kivágni, elfordítani, rajzolni azokon, vagy akár ki is nyomtathatod. A program tudja automatikusan optimalizálni a képedet, hogy megfelelő legyen a színhőmérséklet vagy a kontraszt. Egy új algoritmus felismeri, ha esetlegesen valami hiba van a képen, és újra elkészíti azt, hogy minél jobb képet tudj nézegetni. Az új, 2020-as verzióban a lehető legjobb lett a memóriakezelés, így nagyon gyorsan és hatékonyan tud futni a gépeden.

Az Ashampoo Photo Optimizer Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.8.0
Képszerkesztő - DrawPad ingyenes letöltése A DrawPad egy bárki számára ingyen letölthető képek készítésére és szerkesztésére kifejlesztett szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Ezzel az ingyenes

képkészítő és képszerkesztő szoftverrel

könnyedén készíthetsz magadnak vázlatot vagy akár kész rajzot is. Logót, fejlécet, vagy hirdetőtáblát is tervezhetsz benne, teljesen ingyen. Diagramokat, ikonokat, vagy bármilyen más webes grafikákat is létrehozhatsz akár weboldalra, akár csak szemléltetésre. Teljesen mindegy, hogy éppen hirdetések grafikáit készíted, születésnapi üdvözlőkártyát csinálsz egy barátodnak, vagy saját képregényt hozol létre, a DrawPad ezekben mind a segítségedre lesz rengeteg grafikai eszközzel. Készülj fel a festésre, rajzolásra vagy designerkedésre. Kezdd el az új projektedet még ma. Ceruza és ecset eszköz a rajzoláshoz, vázlatokhoz és festéshez. Tablet és érintőpad nyomásérzékenység. Mentsd el a kreálmányaidat .png, .bmp, .jpg, .gif, .pdf vagy .svg formátumokba. Ez csak pár dolog abból, amire ez a program képes, így mindenféleképpen érdemes kipróbálnod.

A DrawPad Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v8.63
Videokártyafigyelő - MSI Afterburner ingyenes letöltése Az MSI Afterburner egy bárki számára ingyen letölthető videokártyafigyelő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekhez. A program angol nyelven használható.

Az MSI Afterburner az legtöbbet használt

videokártyaszoftver

nem véletlenül. A program megbízható, minden kártyával kompatibilis (még nem MSI kártyákkal is), teljes kontrollt ad a kezedbe, lehetővé teszi neked, hogy megfigyelhesd a hardvered működését valós időben és a legjobb, hogy teljesen ingyenes. A szoftverben van egy beépített ún. 'overclocking' eszköz, aminek a segítségével könnyedén és biztonságosan kipróbálhatod a videokártyád határait. Miközben növeled a kártya frekvenciáját és az áram mennyiségét, a program alapból magasabbra állítja a ventilátorok fordulatszámát, így megtalálhatod az arany középutat a hőmérséklet és teljesítmény között. Az 'OS Scanner' funkció pedig egy kattintással megtalálja neked a lehető legmagasabb teljesítményszintet, amit a videokártyád még elbír, így ezzel nem kell hosszú időket töltened, elég csak egy másodperc hozzá.

Az MSI Afterburner Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.6.4
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése