Főoldal > Hirek > Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra

t: 2523

Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-raKeresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival. Tarts Velünk mindenképpen, hiszen lehet, hogy itt találod meg az igazit!

Miért fontos a megbízható internetböngésző?

Az internet használata közben számtalan adatot veszünk használatba, amelyeket sok böngésző nyomon követ és harmadik felek felé oszt meg. Ez valljuk be nem túl bíztató, hiszen ezen adatok közt nem csak az előzmények, hanem felhasználónevek, jelszavak és más személyes adatok is szerepelhetnek. Ahhoz, hogy ezektől megóvhassuk az online életünket, elsősorban nincs másra szükség, mint egy igazán megbízható programra, amellyel ez lehetséges. A továbbiakban megismerhetsz néhány böngészőt, amelyek 2023-ban is igazán remekül teljesítenek.

Maxthon webböngésző

Kezdjük is a kiemelkedő Maxthon webböngésző megismerésével. Amennyiben a legjobb teljesítményt keresed, valamint szeretnél hasznos funkciókkal ellátva lenni, úgy a Maxthon webböngésző lehet számodra a jó választás. Nem csak a hatékonyságod növelésében, hanem a könnyű és gyors munkavégzésben is segítségedre lehet. Használatával teljesen privát módban internetezhetsz. Eszközeid közt egészen egyszerűen vihetsz át adatokat, valamint a képernyőfotó kiegészítőnek köszönhetően munkatársaiddal is pillanatok alatt oszthatsz meg fájlokat.

Adataid teljes biztonságban vannak a program által, hiszen nem osztja meg harmadik fél számára. A Maxthon használatával biztosan nem lesz problémád!

Iridium internetböngésző

Ez az internetböngésző is képes az adatok és jelszavak biztonságos tárolására, hiszen a biztonsági rendszerét a legmodernebb fejlesztésekkel készítették el. Az Iridium védi felhasználóit, felülete pedig könnyedén használható már az első alkalommal is. A telepítési folyamat gyors és akadálymentes, szinte pillanatok alatt elkészül. A program alapja egy Chromium adatbázis, ami mellett a nyílt forráskód is elérhető. Egyetlen hátránya az az, hogy minden frissítést külön telepíteni kell az Iridium internetböngésző hivatalos oldaláról.

A biztonság érdekében külön fejlesztések zajlanak rajta, amelyek igazán remekül működnek.

Tor Browser

A Tor Browser követés és beépülő moduloktól mentesen használható böngésző. Az aktuálisan látogatott honlapokat izolálja a harmadik felektől és a reklámoktól is, így használata közben igazán biztonságban érezheted magad. Az előzményeket és a sütiket minden használat után kitöröli a memóriájából, így visszamenőleg sem lehet megtekinteni az aktivitást.

A Tor Browser megakadályozza azt is, hogy böngészési szokásaid bárki számára elérhetők legyenek. Ezek mellett olyan weboldalakat érhetsz el vele, amelyeket egy alap böngészővel nem tudnál megtenni.

Vivaldi böngésző

A Vivaldi böngésző az egyik olyan internetböngésző program, ami egytől-egyig kitiltja az összes nyomkövetőt a weboldalakon. A beépített reklámblokkolás miatt semmi nem zavar majd a használatában. Olyan hatékonyságot növelő funkciókkal találkozhatsz, mint a képernyőkép készítő és a jegyzetfüzet. A felhasználói felület nagy részben személyre szabható, így még egyedibbé változtathatod a programot.

Az oldalsávban elhelyezheted a leggyakrabban használt appokat és funkciókat, így azok mindig kéznél lesznek. A Chrome böngészőből akár bővítményeket is tudsz importálni a Vivaldi felületére.

Végezetül

Ezek a böngésző programok mind teljesen díjmentesek és a legtöbb kompatibilis a régebbi és újabb Windows operációs rendszerekkel is. Szerintünk remek védelmet nyújtanak, így kétségünk sincs afelől, hogy érdemes ezek közül választani. Ti mit gondoltok ezekről a programokról? Használtátok már valamelyiket?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.
Az Ethernet a legstabilabb, legbiztonságosabb és leggyorsabb internet elérési mód a világon. A Wi-Fi elterjedése előtt az Ethernet szolgált az eszközök internettel való összekapcsolására. Ethernet-kábellel két féle módon lehet forgalmat küldeni a hálózattól függően.
A Revolut a világ egyik legnépszerűbb pénzügyi szolgáltatása. Használatával a pénzkezelés egyszerű és gyors, a napi költések pedig zökkenőmentesebbek, mint valaha. A számlanyitás percek alatt megtörténik és az egész folyamat elvégezhető online, mindenféle komplikáció nélkül.
A számítógépes vírusok sok ember életét keserítették már meg jelenlétükkel. Ezek a különös programkódok saját másolatokat helyeznek el más szoftverekben, vagy fájlokban. Ettől kezelhetetlenné és használhatatlanná válnak azok, a felhasználók pedig csak a fejüket fogva próbálják megoldani a problémát.