Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > INTERNET BÖNGÉSZŐK

Privát böngésző – Iridium Browser (32 bit)

Privát böngésző – Iridium Browser (32 bit) ingyenes letöltése Az Iridium internetböngésző használatával bárki biztonságban tudhatja előzményeit és adatait. A fejlesztők a legújabb és legbiztonságosabb technológia alapján hozták létre. Chromium kódbázison alapul az egész és teljes mértékben védi a felhasználót. Ha Te is szeretnél gyors és akadálymentes böngészési élményeket, akkor az Iridium Neked való!

Az Iridium

privát böngésző

telepítésének folyamata nagyon egyszerű, felhasználói felülete pedig könnyedén átlátható. Privátsága különféle biztonsági fejlesztéseknek köszönhető, így a keresési előzmények és kulcsszavak sem kerülnek automatikus elküldésre a különféle szolgáltatók részére. Ez a program a nyilvános Git-tárház teljes megtekintését is engedélyezi, így nyíltan elérhető a teljes forráskód. Fontos tudni, hogy a frissítések nem automatikusak, így minden egyes verziót le kell tölteni az Iridium hivatalos oldaláról.

A program elérhető minden olyan Windows alapú számítógépen, amin a Windows 7, vagy annál újabb operációs rendszer fut, továbbá macOS készülékekkel is kompatibilis. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének teljes biztonságban böngészni.

File:
iridiumbrowser-2022.04.100.0-x86.msi
Méret:
109.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.03.10
Letöltve:
367x
Osztályzat:
4.90
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások