Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > INTERNET BÖNGÉSZŐK

Maxthon Böngésző v7.0

Maxthon Böngésző v7.0 ingyenes letöltése A Maxthon internetes böngésző kiemelkedő teljesítményével és számos hatékony funkciójával hamar a kedvenceddé válhat. Elősegíti a munkád hatékonyságát miközben böngészési adataid és cselekedeteidet teljesen figyelmen kívül hagyja. Ingyenesen telepíthető a Windows 7, 8, 10 és 11 operációs rendszerek 32 és 64 bites változatain is.

A

Maxthon Böngésző

többek között olyan munkát elősegítő funkciókkal rendelkezik, mint a Gyorsküldő, amivel több eszköz között tudsz fájlokat, vagy akár webcímeket is megosztani, vagy a Képernyőkép, amivel gyorsan és könnyedén hozhatsz létre pillanatfelvételeket, amelyeket el tudsz küldeni munkatársaidnak. A beépített Maxnote segít abban, hogy a kívánt tartalmakat (képek, linkek, szövegrészek) jegyzet formában bármikor meg tudd később nyitni. Ez az egyszerű kiegészítő nagyban megkönnyíti a dolgodat.

Felhasználóneveidet és jelszavaidat a program biztonságosan megjegyzi, így a későbbiekben az automatikus bejelentkezési adatok maguktól kitöltődnek. Hitel-és bankkártya adataidat is el tudod menteni, ha szeretnéd, hiszen azok is védve vannak. A könnyebb használatért a kétablakos megjelenés is támogatott, így egyszerre akár két dolgot is véghez tudsz vinni. Hát nem remek?

Ha Te is szeretnél egy ilyen remek internetes böngészőt, akkor ne habozz és válj Maxthon felhasználóvá Te is.

File:
maxthon_7.0.0.3000_x64.exe
Méret:
98.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.04.22
Letöltve:
810x
Osztályzat:
4.79
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások