Főoldal > Hirek > Minden, amit a Revolutról tudni érdemes

t: 806

Minden, amit a Revolutról tudni érdemes

(Kép: www.revolut.com)

Miért jó a Revolut?

A Revolut a világ egyik legnépszerűbb pénzügyi szolgáltatása. Használatával a pénzkezelés egyszerű és gyors, a napi költések pedig zökkenőmentesebbek, mint valaha. A számlanyitás percek alatt megtörténik és az egész folyamat elvégezhető online, mindenféle komplikáció nélkül. A pénzkezelés mellett olyan dolgokra van lehetőség, mint a széfekkel való spórolás, valamint befektetések különböző kripto valutákkal. Amennyiben kíváncsi vagy mindarra, amit a Revolut használatával érhetsz el, akkor mindenképpen tarts Velünk!

Számlavezetés és bankkártyák

A Revolut felületén bárki bármikor létrehozhat egy digitális számlát teljesen díjmentesen. Minden folyószámlához tartozik egy virtuális és egy fizikai bankkártya. A kártyák kompatibilisek mind a Google Pay, mind az Apple Pay szolgáltatásokkal is, így a telefonos fizetés is lehetséges. Az alkalmazás azonnali értesítéseket küld minden egyes használatról, valamint jelez, ha gyanús tranzakciót észlel. Utóbbi esetnél a kártya befagyasztható pár kattintással.

A Revolutnál különböző csomagokra lehet előfizetni. A legkedveltebb a Standard csomag, amely teljesen díjmentes. Se havi költsége, se kártya használati díja nincsen. A partnerek közötti utalás is 100%-ban ingyenes, valamint különleges kedvezmények és pénzvisszatérítési ajánlatok is vannak. A Plus csomagban 200 euró értékig ingyenesen lehet pénzt felvenni, ezen kívül pedig 2%-os díjat számít fel a szolgáltatás. A Plus havi díja 1200 forint. A Prémium csomag 2500 forintos havi díjat számít fel. Kedvező átváltási árfolyama miatt is népszerű, hiszen több, mint 30 különböző pénznemben lehet váltani.

Szállás fizetéseknél akár 5%-os pénzvisszafizetési lehetőség is van, valamint utazás biztosítási akciókkal is élhetnek az előfizetők. Az exkluzív prémium kártyák személyre szabhatók külsőleg és az ingyenes expressz szállításnak köszönhetően napok alatt meg is érkezhetnek.

Spórolás és megtakarítás széfeken keresztül

A Revolut kisebb, illetve nagyobb célok eléréséhez is remek. Első sorban minden fizetésnél felkerekíthető az összeg, majd a maradék „aprót” a rendszer elteszi a széfbe, ahol azokat lehet gyűjteni. A széfhez beállítható még az is, hogy minden hónapban levonjon a számláról bizonyos összeget, amelyet akár időpont nélkül, vagy akár kijelölt napig megőriz. Ebben az esetben a megtakarításhoz nem lehet hozzá férni könnyedén, hiszen külön kezeli a folyószámlától.

Lehetőség van célösszegek beállítására, valamint családként, vagy akár barátokkal is lehet közös spórolást szervezni. Több féle pénznemben is lehet ezt végezni, így a későbbiekben akár több pénzt is ki lehet venni, mint amennyit betettünk.

Deviza szolgáltatások

Mint azt már említettük, jelenleg több, mint 30 ország pénzneme érhető el a Revoluton. Az átváltási árfolyamok nagyon kedvezők, valamint a deviza piac valós időben jelenik meg, így azt a nap bármely pontjában meg lehet tekinteni. Amire oda kell figyelni az nem más, mint a külföldi készpénz felvétel, hiszen minden ATM más díjat számít fel a tranzakcióért.

Egyéb Revolut funkciók

Amennyiben pénzt szeretnénk igényelni valakitől, úgy azt egészen egyszerűen meg is tehetjük. Vagy egy QR kódos módon, vagy a csevegés résznél, de egy fizetési hivatkozást is létre lehet hozni. A kifizetések rendezéséhez a csevegéseket könnyedén titkosíthatjuk.

Számlák rendezésénél akár többen is fizethetünk, elég csak megjelölni a jelenlevő tagokat és a rendszer kiszámolja azt, hogy kinek mennyivel kell beszállnia a számlába. A felhasználónevek teljesen egyedileg állíthatók be, így a partner keresés is gyors és egyszerű folyamattá válik.

A Revolut még a leírtaknál is többet tud, azonban a főbb fontosságú információk alapján is remek szolgáltatásnak bizonyul. Szerintünk megéri belevágni a használatába, hiszen tényleg az egyik legjobb pénzügyi szolgáltatás. Titeket meggyőzött?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A számítógépes vírusok sok ember életét keserítették már meg jelenlétükkel. Ezek a különös programkódok saját másolatokat helyeznek el más szoftverekben, vagy fájlokban. Ettől kezelhetetlenné és használhatatlanná válnak azok, a felhasználók pedig csak a fejüket fogva próbálják megoldani a problémát.
A világ legnépszerűbb mobil operációs rendszerének fejlesztői már gőzerővel dolgoznak az Android 14-es verzióján, amely 2023 őszére várható majd. Többek között olyan változások is várhatók, mint az adatvédelem, a biztonság és a teljesítmény javulása. A főbb céljuk között szerepel a nagyobb képernyőkön való használat élményének maximalizálása.
Kezdőként szeretnél Te is belecsöppeni az instant kamerák világába, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Cikkünkben az Instax legújabb készülékével, a Mini 12-vel ismerkedhetsz meg, ami szerintünk remek kezdő készülék.
A fontos fájlok és emlékek tárolására a mai modern világban nincs is egyszerűbb megoldás a felhő alapú szolgáltatásoknál. Az egész úgy működik, mint egy digitális irattároló, amelyben minden kéznél van bárhol is járunk. Az adatok tárolása és megosztása teljesen biztonságos ezeken a felületeken...