Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Revolut kártya igénylés (Android és iPhone alkalmazás)

Revolut kártya igénylés (Android és iPhone alkalmazás) Revolut kártya igénylés! Pár perc alatt Android vagy iPhone mobiltelefonoddal létrehozhatsz egy ingyenes Revolut számlát és azonnal használhatod is! INGYENES a számlavezetés, a Mastercard fizikai bankkártya igénylés és postázás. Virtuális (eldobható) bankkártya is létrehozható, szintén ingyenes a REVOLUT deviza átváltás (150 féle deviza váltás banki középárfolyamon).

A

Revolut standard és prémium bankkártya igénylés

után a fizikai kártyát 10-15 nap alatt ingyenesen postázzák a megadott címre.
Pénzküldés pillanatok alatt! Havi kb. 1.850.000.-Ft összeghatárig (nem elírás!) munkanapokon ingyenes átutalás 29 féle pénznemben banki középárfolyamon váltva. Egyszerűen nyithatsz bankszámlát USD, GBP, EUR, AUD, CAD, NZD, CHF, JPY, SEK, HKD, NOK, SGD, DKK, PLN és CZK pénznemekben. Akár magyar Forintban HUF is! Személyes okmányodat az alkalmazáson keresztül tudod feltölteni, a banki engedélyezés / azonosítás a dokumentumok alapján csak 10 perc!

A Revolut kártyát ne hagy ki, ha olcsón akarsz átutalni, devizát adni-venni, bankkártyával fizetni, külföldön is vásárolni vagy készpénzt felvenni.
Még egy bónusz! A HUF bankszámláról havi kb. 75.000.- Ft-ig INGYENES a készpénz felvétel! (bármennyi tranzakció lehet) A teljeskörű tájékoztatásért regisztrálj, töltsd le a mobil alkalmazást, vagy látogass el a Revolut honlapra.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.04.19
Letöltés:
4006x
Osztályzat:
4.33
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Revolut kártya igénylés (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások