Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Ingyenes naptár alkalmazás – DigiCal Naptár (Android app)

Ingyenes naptár alkalmazás – DigiCal Naptár (Android app) A DigiCal az egyik legjobb ingyenes digitális naptár és időjárás app. Android mobil készülékekre. Rugalmas, testre szabható és tele van olyan extra kiegészítő funkciókkal, amik még különlegesebbé teszik. A sötét móddal nem csak az éjszakai láthatóság javul, hanem az energiatakarékosság is. Az események elkülönítésében 42 szín segít. Letöltése és használata is teljesen ingyenes.

Ebben az

ingyenes naptár alkalmazásban

7 különböző nézet alkalmazható. Heti, napi, havi, éves, listaszerű, szöveges és napirendi. Ezek bármelyike szinkronizálható a Google saját naptárával, valamint az Outlook és Exchange programokkal is. A könnyebb eléréshez widget formájában elhelyezhető a fő képernyő bármely pontján, nem mellesleg 9 alap témával a kinézete is könnyedén feldobható.

Az egyik extra kiegészítő, ami applikációban megtalálható, az nem más, mint a globális időjárás előrejelzés. Ezen belül részletesen megtekinthető a páratartalom, a csapadék mennyiség és a felhőzet mértéke, illetve maga a légnyomás is. A másik plusz funkció az a beépített helyszínkereső, melynek segítségével a naptár automatikusan fel tudja ismerni az aktuális helyzetünket.

A naptár alkalmazás telepíthető minden olyan Androidos eszközön, amin Android 5.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
14 MB
Feltöltve:
2023.02.10
Letöltés:
4404x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ingyenes naptár alkalmazás – DigiCal Naptár (Android app) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások