Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8072 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2415 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Adobe Reader - PDF szerkesztő és olvasó (Android és iPhone mobil app.) ingyenes letöltése Aki Android vagy iPhone mobiltelefonján is szeretne PDF-ket megnyitni és olvasni, annak ez az Adobe Reader PDF letöltés egy nélkülözhetetlen alkalmazás. Kezelhetősége egyszerű, a megnyitott PDF-et -a könnyebb olvasás érdekében- tetszés szerint nagyíthatjuk, illetve kicsinyíthetjük. Az

Adobe Reader PDF szerkesztő és olvasó letöltése

Android és iPhone mobilra ingyenes. Bejelentkezhetünk Adobe Reader fiókunkba, ezáltal összeköthetjük a telefonunkat a böngészős fiókunkkal is. A PDF dokumentumainkat egyszerűen visszakereshetjük ez gyorsítja a fájlok közötti keresést. A PDF olvasó menürendszere magyar nyelvre nem állítható át, ennek ellenére használata egyszerű.
Chrome telepítés és frissítés (Apple iOS mobil és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Google Chrome kifinomult webböngésző telepítő és frissítés ingyenes letöltéssel érhető el már Apple iOS és Android eszközökre is. A Chrome mobil alkalmazás rendkívül kezes, sok beállítási lehetőségével teljesen testre szabható. A

Chrome iPhone és Android webböngészőben

használj külön lapokat, fordíttasd le az oldalt, használj hangkeresést! A beépített privát móddal pedig nyom nélkül szörfözhetsz az interneten. Az iPhone vagy Android letöltés linkre kattintva azonnal telepítheted a Chrome webböngészőt iPhone, iPad, iPod vagy Android operációs rendszerrel ellátott eszközödre.
24.hu - friss hírek (iOS és Android alkalmazások) ingyenes letöltése A 24.hu hivatalos alkalmazása iPhone és Android mobilodra minden nap magyar nyelven hozza el neked e legfrissebb, aktuális híreket. Kezdőlapon a vezető hírekkel, mostantól minden eszközön gyorsabb lett az app működése. A 24.hu alkalmazásban nézd meg a hírfolyamot, keress a hírek között bármilyen szó segítségével, de kedvenc híreidet el is mentheted az alkalmazásban könnyedén. A 24.hu alkalmazásban találhatók

hírek belföldről

vagy akár külföldről is, de átléphetsz a TV24 és a Mozi24 oldalakra is! A 24.hu mobil alkalmazás iPhone és Android eszközökön kínál híreket belföldről.
Jelszókezelő - 1Password (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése 1Password egy bárki számára ingyen letölthető jelszókezelő applikáció iPhone és Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az 1Password

jelszómenedzser

megjegyzi helyetted az összes jelszavadat, és biztonságban tartja azokat az egyetlen jelszó mögött, amelyet csak Te ismersz. 1Password: a jelszókezelő, amely éppoly szép és egyszerű, mint amennyire biztonságos. Csak add hozzá jelszavaidat, a többit pedig hagyd, hogy a 1Password jelszómenedzser megoldja. Jelentkezz be weboldalakra és alkalmazásokba néhány érintéssel, a jelszógenerátorral pedig megváltoztathatod és megerősítheted jelszavaidat. Hozz létre erős, egyedi és megjegyezhető jelszavakat online fiókjaidhoz. Töltsd ki a felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és címeket a webhelyeken és a támogatott alkalmazásokban. Hozzáférhetsz adataidhoz az összes mobileszközödön és számítógépeden. Mindent, amit a 1Passwordben tárolsz, egy mesterjelszó véd, amelyet csak Te ismersz. A 1Password végponttól-végpontig titkosítást használ, így az adataid csak offline módon kerülnek visszafejtésre. A titkosítási kulcsok soha nem hagyják el az eszközöd, és csak Te láthatod a jelszavaidat. A 1Password jelszómenedzser ingyenesen letölthető iPhone és Android rendszerű mobil telefonokra és egyéb eszközökre.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Rejtett iPhone trükkök, amelyek megkönnyíthetik az életedet iPhone-osok! Veletek is történt már olyan, hogy egyes hasznos funkciók beállítása közben elgondolkodtatok azon, hogy ezt egyszerűbben is meg lehetett volna oldani? Sajnos az iOS-hez tartozó kiegészítő lehetőségek nagy része csak úgy érhető el, ha hosszas folyamatokon megy keresztül az ember. Ez már önmagában több időt vesz el, mint kellene.
Androidos funkciók, melyek csak Samsung készülékeken érhetőek el A Google által fejlesztett Android minden egyes gyártónál másképpen jelenik meg. Ez azért van, mert a vállalatok fejlesztői hozzáférést kapnak az operációs rendszer személyre szabásához. A Samsungnál ezt Android OneUI-nek nevezik, és számtalan lehetőséget kínál felhasználói számára.
Samsung telefon 100.000 forint alatt? A 2021-ben megjelent Samsung Galaxy A32 sokakban vegyes érzéseket keltett. Bizonyos felhasználási módoknak tényleg nem felel meg, de azok számára, akik elérhető áron szeretnének egy megbízható és kellemes mobiltelefont, bizony megéri. Mai cikkünkben ezt a remek kis készüléket fogjuk veletek megismertetni, így ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor..
A Nothing telefon Egyszerű, vonzó és megfizethető. Mi? Hát a legújabb Android alapú okostelefon, a Nothing Phone 1. Ritka, szinte tökéletes első generációs készülék, amely egészen biztosan elkápráztatja a szemed. Remek megjelenéséért a 900 LED fényforrás felel, melyek az átlátszó hátlap mögött helyezkednek el. Ha Titeket is érdekel még több elképesztő információ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Videóvágó - Icecream Video Editor ingyenes letöltése Az Icecream Video Editor egy bárki számára ingyenesen letölthető videószerkesztő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A

videók szerkesztésére szolgáló program

segítségével egyszerűen, hónapokig tartó tanulás nélkül saját magadnak szerkesztheted a videóidat, pont ahogyan te szeretnéd. A program egy nagy teljesítményű videóvágó, de felhasználóbarát kezelőfelületbe csomagolva, hogy a kezdők is használhassák. A programban használható az idővonal funkció is, ahol nyomon követheted, hogy milyen videó vagy éppen hang játszódik le, az effekteket is itt láthatod, könnyen és egyszerűen. Áttűnésekét is hozzáadhatsz, elég nagy, több, mint 15 darabos gyűjteményből válogathatsz. Videoeffekteket is hozzáadhatsz, mint például a blur vagy régi filmeffekt. A videódba egyszerűen szöveget is illeszthetsz, vagy beállíthatod a kép fényerejét, a kontrasztot vagy éppen a saturációt. A program az összes népszerű videoformátumot támogatja, mint például a .mp4, .avi, .mov, .webm, .jpg, .png, stb.

Az Icecream Video Editor Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.70
Biztonságos üzenetküldés - SpiderOak Semaphor ingyenes letöltése A SpiderOak Semaphor egy bárki számára ingyen letölthető üzenetek és fájlok küldésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Védd meg a bizalmas kommunikációidat és a mindennapi munkádat is ezzel a

védett csevegőprogrammal

. Biztonságos csoportbeszélgetés a legérzékenyebb adataidnak. A program nem használ e-mailt és külső szervereket sem az üzenetek eljuttatásához, így lehet a lehető legbiztonságosabb. Most már akár a céged vagy csapatod is kommunikációját is biztonságban tudhatod. A Semaphor 2.0 óta ez a program a használhatóságra és az egyszerűségre épül. Készíts külön csatornákat csoportoknak, küldj üzeneteket vagy fájlokat egy könnyen használható kezelőfelületen. A SpiderOak Semaphort a mobilodra is letöltheted, hiszen támogatja a mobil és számítógép közötti üzenet és fájlküldési kapcsolatot. Az ingyenes verzióval akár 5 csapatot is létrehozhatsz, melyhez mind korlátlan üzenetküldés, fájlfeltöltés (egyenként maximum 2 GB-ig) és csapaton belüli csatorna tartozik.

A SpiderOak Semaphor Windows 7 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.2.1
Kódszerkesztő - Visual Studio Code ingyenes letöltése A Visual Studio Code egy bárki számára ingyen letölthető programkódok írására, szerkesztésére létrehozott szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes fejlesztői környezet

telepítésével egy kevés tárhelyet felhasználó, de annál nagyobb teljesítményű szoftvert kapsz, ami a JavaScriptet, a TypeScriptet és a Node.js-t alapból támogatja, de bővítmények segítségével más nyelvekhez is kaphatsz támogatást (pl. C++, C#, Java, Python, PHP, Go). A programban van egy ún. 'IntelliSense' funkció, mely a mesterséges intelligencia felhasználásával azon túl, hogy a szintaxisokat kiemeli, automatikusan kitölti az alap, és mindig használt dolgokat, még okos befejezést is kínál a változók típusai, vagy a függvény meghatározása alapján. Ráadásul egy beépített hibakeresőt is tartalmaz, hogy még a szerkesztőn belül le is tesztelhesd a kódodat. A felülete teljes mértékben rád van bízva, hiszen bővítményekkel, vagy a beállításokból is a saját ízlésedre szabhatod.

A Visual Studio Code Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.69.2
Tömörítő program - PeaZip ingyenes letöltése A PeaZip egy mindenki számára ingyen letölthető tömörítő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes fájltömörítő

felhasználóbarát kezelőfelületének segítségével egyszerűen tudod kicsinyíteni a fájljaidat, mappáidat. A program több, mint 200 archiválási formátumot támogat, mint például .7z, .zip, .rar, .iso, .wim. A szoftver nagy biztonságban tartja adataidat is, hiszen képes egyaránt az AES, Serpent, Twofish titkosításra létrehozás és feloldás terén is. Ezek segítségével az adataidat a legnagyobb biztonságban tudhatod, nem kell félned a betolakodóktól.

A PeaZip használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v8.7.0
Sérült PDF-ek megnyitása - Corrupt PDF Viewer ingyenes letöltése A Corrupt PDF Viewer egy bárki számára ingyen letölthető sérült .pdf formátumú fájlok megnyitására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Legyen bármilyen régi vagy bármilyen állapotú a PDF fájlod, ez a

sérült PDF-megnyitó

megoldja neked, hogy ismét meg tudd nyitni. A szoftver kinyeri az összes adatot az olyan fájlokból, amiket a hagyományos PDF böngészők nem tudnak megnyitni, ez után helyreállítja eredeti formájába, így nem kell aggódnod, hogy esetleg letöltés vagy bármilyen más művelet során megsérül a fájl és ne tudd megnyitni. A program olyan PDF-eket is megjavít, amiket más, hasonló programok, mint például a PDFTK (PDF Toolkit) vagy a Ghostscript nem tudna. Kiemeli társai közül, hogy nagyon gyorsan dolgozik, hiszen amint hozzáadod a programban a megnyitni kívánt, sérült PDF fájlt, az szinte azonnal, igen rövid idő alatt megnyitja neked.

A Corrupt PDF Viewer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.2
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése