Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok Androidra

Buszvezető játék – Bus Simulator 2023 (Android és iPhone APP.)

Buszvezető játék – Bus Simulator 2023 (Android és iPhone APP.) Szeretnél egy buszsofőr bőrébe bújni és utasokat szállítani a modern buszok és különböző nagyvárosok segítségével? Nagyszerű! A Bus Simulator 2023-at akkor Neked találták ki! Ezt a valósághű játékot ingyenesen telepítheted és használhatod Androidos és iPhone-os mobiltelefonodon is.

Ez egy olyan

buszvezető játék

, amiben saját céget alapítva és menedzselve teljesítheted a pályákat. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, rendelkezned kell buszokkal, amelyeket a szintek végig játszása után szerzett jutalmakból vehetsz meg. A járműveket teljes mértékben személyre szabhatod, így a színek és rendszámok módosítása mellett olyan kiegészítőket is hozzáadhatsz, mint matricák, karosszéria változás és hasonlók. A választékban megtalálhatsz 3 ajtós és csuklós buszokat is, dízeles, hibrid és elektromos változatban is.

A szinteket olyan nagyobb városokban teljesítheted, mint Dubai, Buenos Aires, Texas, vagy Los Angeles. Több napszak és időjárási körülmény között választhatsz, így a legapróbb részleteket is beállíthatod. Figyelj oda a KRESZ szabályaira, szerezz be minél több pontot és bővíts garázsodat könnyedén. Ebben a játékban biztosan nem fogsz csalódni!
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2023.03.01
Letöltés:
4376x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Buszvezető játék – Bus Simulator 2023 (Android és iPhone APP.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások