Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8078 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2416 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Árukereső (Android és iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldalának Android és iPhone mobil alkalmazása az Árukereső applikáció. Legyen az műszaki cikk, szépségápolással kapcsolatos termék itt mindennek megtalálod a versenyképes árát. A korábbi vásárlók bejegyzései alapján az érdeklődő információt kap a keresett termékkel kapcsolatban. Az

árukereső megmutatja az olcsóbb termékeket

. Aki gyorsan szeretne megismerkedni a vásárolni kívánt TV, számítógép, autógumi, robotporszívó, stb. minőségével, ár-érték arányával és főbb termékjellemzőivel, annak kötelező applikáció a telefonjára. Rengeteg hazai üzlet termékkínálatát hasonlítja össze, az áruról nagyfelbontású képet és részletes termékleírást is megmutat. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
Jelszókezelő - 1Password (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése 1Password egy bárki számára ingyen letölthető jelszókezelő applikáció iPhone és Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az 1Password

jelszómenedzser

megjegyzi helyetted az összes jelszavadat, és biztonságban tartja azokat az egyetlen jelszó mögött, amelyet csak Te ismersz. 1Password: a jelszókezelő, amely éppoly szép és egyszerű, mint amennyire biztonságos. Csak add hozzá jelszavaidat, a többit pedig hagyd, hogy a 1Password jelszómenedzser megoldja. Jelentkezz be weboldalakra és alkalmazásokba néhány érintéssel, a jelszógenerátorral pedig megváltoztathatod és megerősítheted jelszavaidat. Hozz létre erős, egyedi és megjegyezhető jelszavakat online fiókjaidhoz. Töltsd ki a felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és címeket a webhelyeken és a támogatott alkalmazásokban. Hozzáférhetsz adataidhoz az összes mobileszközödön és számítógépeden. Mindent, amit a 1Passwordben tárolsz, egy mesterjelszó véd, amelyet csak Te ismersz. A 1Password végponttól-végpontig titkosítást használ, így az adataid csak offline módon kerülnek visszafejtésre. A titkosítási kulcsok soha nem hagyják el az eszközöd, és csak Te láthatod a jelszavaidat. A 1Password jelszómenedzser ingyenesen letölthető iPhone és Android rendszerű mobil telefonokra és egyéb eszközökre.
Jelszókezelő SafeInCloud Pro – jelszógenerálás (mobilra) ingyenes letöltése A legjobb jelszókezelő Android és iPhone mobilokra az ingyenes SafeInCloud Pro mely jelszavaid tárolását biztonságosan elvégzi. A jelszó tároló és jelszógeneráló alkalmazás erős titkosítással dolgozik (256-bit Advanced Encryption Standard). Jelszó erősség elemzés, ha túl gyenge jelszót adtál meg. A jelszótároló funkció segítségével biztonságosan(!) menti jelszavaidat, így könnyen és biztonságosan be tudsz jelentkezni kedvenc weboldalaidra. Másodpercek alatt hoz létre erős jelszavakat, melyeket a hackerek sem tudnak visszafejteni. A felhőszinkronizáció segítségével a

mobiltelefonos jelszó kezelő

program pillanatok alatt biztonságos másolatot készít. Használatával elég, ha egy jelszót jegyzel meg, amely a többit biztonságosan védi. Ha készülékedtől távol vagy lezárja azt, ám a böngészőbe épülve egy érintésre automatikusan kitölti a jelszó és felhasználónév mezőket időt és fáradtságot spórolva neked. A biztonságos iPhone és Android jelszó kezelő alkalmazás letöltése ingyenes.
JAUMO - társkereső, chat (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése Csevegj flörtölj randizz! Ez a JAUMO Androidos és iPhone mobil alkalmazás mottója. Ha társra, vagy csak társaságra vágysz, ezzel a társkereső applikációval új embereket fedezhetsz fel és új barátot, barátnőt találhatsz köztük. A készítők

világ legjobb flört-csevegőjét

kívánják létrehozni, ingyenesen, mindenféle nyereséghajhászás nélkül, így az egyérintéses regisztráció után azonnal belevetheted magadat a társkeresésbe. Elvegyülhetsz a környezetedben lévő szinglik közt, az alkalmazással biztonságosan flörtölhetsz, új barárokra és ismerősökre tehetsz szert. Találj barátokat, találj párt, chatelj a JAUMO-val és többé sosem leszel magányos!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Az év robotporszívója és felmosója: Shark AI Ultra Gyors és precíz porszívózásra, illetve felmosásra vágysz, de sosincs elég időd arra, hogy mindezt megvalósíthasd? Semmi ok a pánikra! Az év legkedveltebb robot készüléke pillanatok alatt leveszi a terhet a válladról és Neked nincs más dolgod, mint megbízni a Shark AI Ultra-ban.
Miért fontos mobilunkon a rendezett kezdőképernyő? Amikor egy új telefont vásárolunk, mindig felemelő érzés üzembe helyezni azt. Minden a gyári helyén van, szépen és rendezetten, ráadásul semmi túlzsúfoltsággal nem találkozni. Ez az idilli kép azonban nem tart túl sokáig, hiszen az új alkalmazások telepítésével már önmagában tömötté válhat a kezdőképernyő. Elhoztunk néhány tippet és kerülendő...
2022 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek.
Alkalmazások és weboldalak a megfelelő önéletrajz elkészítéséhez Álláskeresőként nem egyszerű az ember dolga, hiszen számtalan hirdetést át kell böngészni, mire előkerülnek azok, amelyek megfelelők lehetnek. Ahhoz, hogy a munkáltatók figyelmét fel tudjuk kelteni, első sorban egy megfelelően elkészített önéletrajzra van szükségünk. Miért?

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v22.10.25
Biztonságos böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v106.0
Android emulátor - BlueStacks 10 ingyenes letöltése A BlueStacks 10 egy bárki számára ingyen letölthető Android emulátor szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Lépj be a játékok világába ezzel a villámgyors

emulátor program

mal. Más platformokhoz képest akár 50%-kal kevesebb RAM-ot használ a gyorsabb és zökkenőmentesebb játékélmény érdekében. Kétszer olyan gyors indítás, mint eddig. Pillanatok alatt készen áll a játékra. A BlueStacks 10 lényegesen kevesebb CPU-t fogyaszt, miközben hosszú játékmenetek során is stabil FPS-t biztosít. Játssz egyszerre több játékot. Az Eco Mode bekapcsolásával 87%-kal csökkentheted a processzor- és 97%-kal a videókártya-használatot. Fedezz fel több játékot és egyedi címeket több mint 2 millió alkalmazásból. Stabilitásra épült. Nem jelent neki kihívást semmilyen a maratoni játékmenet. Futtasd kedvenc játékaidat a kívánt FPS-sel mindenféle szaggatás és csökkenés nélkül. 100% játék, 100% biztonság. A legbiztonságosabb játékplatform. Világszerte több mint 500 millió játékos bízik benne.

A BlueStacks 10 Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható.
Antivírus - RogueKiller Anti Malware ingyenes letöltése A RogueKiller Anti Malware egy bárki számára ingyen letölthető antivírus program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az ingyenes vírusirtó program segítségével könnyen távol tarthatod számítógépedtől a rosszindulatú programokat. A nagy teljesítményű motorjának köszönhetően a RogueKiller Anti Malware bármilyen ismert vagy ismeretlen betolakodó fájlt felismer, akár akkor ha még nem fertőzte meg a gépedet, de akkor is, ha már igen. A

antivírus program

ban mesterséges intelligencia is dolgozik annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságot tudja garantálni. Ráadásul egy felhőben az összes olyan gépről elmenti az adatokat a vírusokról, amelyek használják az antivírus programot, így is növelve annak az esélyét, hogy kiszúrja a kártevőket. A szoftver arra is lehetőséget ad, hogy megvédd dokumentumaidat. Miközben egyre több rosszindulatú program van az interneten, nagyon fontos, hogy biztonságban tudd dokumentumaidat. Ne legyél egy zsarolóvírus következő áldozata, ahol akár több száz dollárt is kérhetnek azért, hogy visszanyerhesd az adataidat.

A RogueKiller Anti Malware Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v15.6.2
Ingyenes kommunikációs program – Discord ingyenes letöltése Szeretnél egy olyan programot számítógépedre, amelyen kedvedre cseveghetsz barátaiddal játék közben, vagy esetleg egy olyan felületre vágytok munkatársaiddal, ahol egyszerűen tarthatjátok a kapcsolatot a mindennapokban? Jó hírünk van. Az ingyenes Discord mindkettőre alkalmas. Letöltése és használata is díjmentes, azonban minimális angol nyelvtudást igényelhet.

A Discord egy olyan

ingyenes kommunikációs program

, amiben úgynevezett szervereken tarthatjátok a kapcsolatot egymással. Legyen szó akár közös munkáról, játékról a barátokkal, vagy iskolai tanórákról, a felület teljesen alkalmas minderre. Hatalmas előnye, hogy nagy rendszerigényű programok mellett is gond nélkül képes futni, ráadásul kisebb méretű fájlokat is meg tudtok osztani egymás közt.

Lehetőség van hanggal, videós képpel, vagy egyszerűen szöveggel is kommunikálni, ez csak tőletek függ. Felhasználási céloknak megfelelően személyre szabható az egész program, ami elérhető Windows-os, Linux-os és MacOS platformokon is. A könnyű hozzáférés érdekében letölthető mobiltelefonra is. Ne habozzatok, próbáljátok ki még ma és vegyetek részt életetek legjobb közös online élményében.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése