Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8062 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2392 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Evernote - határidőnapló ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Tarts rendet gondolataid és teendőid között egyszerűen, az Evernote ingyenes letöltésű androidos applikációjával! A produktivitás növelését célul kitűző alkalmazásban mindenféle típusú feljegyzéseket készíthetsz és teendőket rögzíthetsz. A

határidőnapló alkalmazás

feljegyzései tartalmazhatnak szöveget, képet, hangot és videót is. De nem csak határidőnaplóként, hanem noteszként is használható, sőt az Evernote-ban kategorizáltan tárolhatod a számodra fontos információkat. Az alkalmazás angol nyelven használható, azonban egyszerűsége miatt minimális angol tudással is el lehet boldogulni vele. Ingyenes letöltéssel már több mint 100 millióan (!) töltötték le.
​Messenger Lite - Facebook chat (Android alkalmazások) ingyenes letöltése ​A Messenger Lite a Facebook által fejlesztett ingyenes csevegő kisebb változata. A Messenger Lite segítségével a Facebook chat még gyorsabb lesz! A Messenger Lite alkalmazás segítségével a chat kevésbé meríti a telefonodat. A Facebook fejlesztése nem rég jelent meg a piacon és Magyarországon! Ha szeretnél minél tovább csevegni töltsd le az alkalmazást most.

Messenger Lite letöltés ingyen

! Az ingyenes letöltésű Messenger Lite előnyei közé tartozik hogy a kevesebb mobilnetet használ, így akár lassabb sebesség esetén is gördülékenyen működik! A Messenger Lite ráadásul a kevesebb mobilnet mellett kevesebb tárhelyet foglal így jóval több jut más programoknak vagy fájloknak. A több mint 500 millió letöltéssel büszkélkedő Messenger Lite alkalmazás Android 4.0 és újabb verziókon használ kevesebb mobilnetet.
E-kárbejelentő - Baleseti bejelentő (Android app) ingyenes letöltése Az E-kárbejelentő app. a papír alapú Baleseti Bejelentő (kék-sárga) MABISZ által fejlesztett Android mobilos változata. A magyar és angol nyelven használható alkalmazás célja, hogy az e kárbejelentővel elektronikusan egyszerűbb és gyorsabb legyen a biztosítók felé a kárbejelentés. Kizárólag ez az ingyenes letöltésű autós baleseti bejelentő applikáció van összehangolva a biztosítók informatikai rendszerével! A biztosítók valamennyi kgfb szerződéshez megküldik a szerződéses adatait tartalmazó QR kódot, melyt a mobil app-al olvasson be. (Mi a QR kód? Itt olvashat róla) Az

e kárbejelentő applikáció letöltése

: Célszerű már most letölteni az e kárbejelentő app-ot, és kitölteni a saját adatokat. Ne a balesetkor kelljen éjjel "pötyögni" a mobilon. (Az ingyenes letöltési link ezen tájékoztató alatt található.) Az

e-kárbejelentő app

használata: - Ki kell tölteni a károkozó és a károsult adatait (ha már mindketten megkapták a saját QR kódjukat, - és QR kódolvasó app. is van a mobilon-, azokat beolvasva az e-kárbejelentő kitöltés sokkal de sokkal egyszerűbb lesz.) - A baleset ideje és helyszíne pontosan megadható. - Mobiltelefonjával készítsen pár távoli és közelebbi fotót a baleseti helyszínről. - A fotókon látható legyen a járművek helyzete és rendszáma is. Majd készítsen pár közelebbi képet az autó sérüléseiről. - A baleset körülményeit hangfelvétellel is rögzítheti. - Segélyhívást is kezdeményezhet. - Az e-kárbejelentő sikeres elküldése után a károsult e-mail címére érkeznie kell egy visszaigazolásnak! - A kárbejelentő applikáció működéséhez internet kapcsolat szükséges! Ha azonban a kötelező biztosítás kárrendezése mégsem lenne olyan gördülékeny mint ahogy azt a biztosítók ígérik, forduljon gépjármű kárrendezési szakértőhöz! Balesetmentes vezetést kívánunk! Az e-kárbejelentő alkalmazás használatát az alábbi videó részletesen bemutatja.
Fotószerkesztő - PicsArt (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A PicsArt egy könnyen használható és vonzóan megtervezett alkalmazás, amely segítséget nyújt a fényképek szerkesztésében mashup-okkal, szűrőkkel, alakzat fedvésekkel, kollázsokkal, keretekkel és egyebekkel. Az ingyenes

fotószerkesztő és kollázs készítő alkalmazás

a kollázsokhoz rengeteg elrendezési mintát ad. A fotók szerkesztéséhez minden alap funkció rendelkezésre áll, kivágás, nyújtás, klónozás, szöveg beillesztés, emellett sok-sok filter, keret, háttér is elérhető. Beilleszthetők matricák, valamint rajzolhatunk is. Az ingyenes app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Kedvenc alkalmazásaink a rendezett, produktív élethez Az elmúlt másfél év bizonyára sokunk számára szinte esemény nélkül zajlott le. A lezárások miatt nem igen volt lehetőségünk kimozdulni, szórakozni, azonban szépen lassan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba. Az emberek egyre többször járnak el otthonról, és szinte mindenhol visszaállt az irodai munka az otthoni munkavégzésből.
Playdate, a zsebre vágható játékkonzol Bizonyára sokaknak jut eszébe a játékkonzol szóról az Xbox, vagy társai, azonban bármennyire is népszerűek ezek az eszközök, sajnos nem olyan egyszerű őket A-ból B-be elvinni. Régóta töprengsz Te is azon, hogy mennyire király lenne egy zsebméretű konzol, amit bármikor magaddal vihetsz szinte bárhová? Ebben az esetben van egy jó hírünk!
Szuper Mario okosóra a Tag Heuer-től A TAG Heuer az 1800-as évektől foglalkozik órákkal. A svájci vállalat fő irányzata a kronográf karórák gyártása és eladása, és ebben világszerte remekelnek. Éppen ezért tűnhet érdekesnek a nemrégiben bemutatásra került újdonság, ami eléggé eltér a megszokottaktól. Hogy miért?
A Lenovo Yoga 9l laptop A Lenovo a világ egyik legelismertebb laptop márkája, éppen ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, az új Yoga 9I lehet az év befutója. Megalkotása során a gyártó a felhasználó élményét tartotta szem előtt, így született meg ez a remek, csúcstechnológiás eszköz. Ez a modell remek társ lehet a hétköznapi kalandokhoz, a kreativitáshoz...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Antivírus - RogueKiller Anti Malware ingyenes letöltése A RogueKiller Anti Malware egy bárki számára ingyen letölthető antivírus program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az ingyenes vírusirtó program segítségével könnyen távol tarthatod számítógépedtől a rosszindulatú programokat. A nagy teljesítményű motorjának köszönhetően a RogueKiller Anti Malware bármilyen ismert vagy ismeretlen betolakodó fájlt felismer, akár akkor ha még nem fertőzte meg a gépedet, de akkor is, ha már igen. A

free antivírus programban

mesterséges intelligencia is dolgozik annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságot tudja garantálni. Ráadásul egy felhőben az összes olyan gépről elmenti az adatokat a vírusokról, amelyek használják az antivírus programot, így is növelve annak az esélyét, hogy kiszúrja a kártevőket. A szoftver arra is lehetőséget ad, hogy megvédd dokumentumaidat. Miközben egyre több rosszindulatú program van az interneten, nagyon fontos, hogy biztonságban tudd dokumentumaidat. Ne legyél egy zsarolóvírus következő áldozata, ahol akár több száz dollárt is kérhetnek azért, hogy visszanyerhesd az adataidat.

A RogueKiller Anti Malware Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v15.0.8
Világtérkép - Google Earth Pro ingyenes letöltése A Google Earth Pro egy bárki számára ingyen letölthető térkép szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes letöltésű, földrajz tanulást segítő

Google Earth Pro-val az egész világot bejárhatod pár kattintással. Akár távolságot is mérhetsz benne úgy, hogy oda, ahova csak szeretnél helyjelzőket teszel, és a program meg is mondja neked, hogy mekkora a két vagy több pont közötti távolság. Egy adott pontra bökve megnézheted, hogy milyen képek vagy videók készültek ott, hogy a valóságban is láthasd, hogy néz ki a hely. A nézetet teljesen személyre szabhatod, válthatsz a 2D és a 3D módok között, még 360 fokos képeket és nézhetsz az Utcakép segítségével. Még játszhatsz is vele úgy, hogy egy Utazó elvezet téged, egy számára fontos helyre, amit ha helyesen kitalálsz, akkor a világ legjobb narrátorai, tudósai és nonprofit szervezetei által vezetett utazáson vehetsz részt. Teljesen belemélyedhetsz a Föld bolygó titokzatos dolgaiba, majd az itt szerzett tudásodat próbára is teheted a végén.

A Google Earth Pro Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.3
Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v21.03.21
Tömörítő program - WinRAR ingyenes letöltése A WinRAR fájltömörítő és kicsomagoló program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes tömörítő

segítségével könnyedén és egyszerűen lecsökkentheted mappáid, fájljaid méretét. A program az összes népszerű tömörítési formátumot ismeri, mint például .rar, .zip, .ace, .tar, .lzh, .cab, .arj, .gzip, .iso, .uue, .bzip2, .z, .7z és még sok mást. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nincs szükség hosszú ideig tartó tanulásra, pár perc alatt kiismerhető a program működése. A WinRAR az átlagos tömörítőkhöz képest sokkal gyorsabban dolgozik, ráadásul kisebb archívumokat is hoz létre, ezzel is több helyet hagyva a merevlemezen. Ezek mellett a szoftver le tudja védeni az archívumokat jelszavakkal, így még véletlenül sem kerülhetnek rossz szemek elé a fájljaid, hiszen AES 256 bites titkosítást használ.

A WinRAR Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.02
Böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v91.1
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése