Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2439 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Szülői felügyelet (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Kids App Qustodio egy kiváló szülői felügyeleti szoftver, amely megkönnyíti a gyermek mobil tevékenységeinek kezelését, különösen a jól megtervezett társ-alkalmazásával. Legjobb tulajdonságai a böngészőtől független webtartalom-szűrők és az eszközhasználati időkorlátok beállításának képessége. Az alkalmazás használatával jelentősen csökkenthető a Cyberbullying, azaz az internetes zaklatás kockázata. A

szülői felügyelet alkalmazás

kiemelkedő képességei a helymeghatározás, a hívások és SMS-naplózás, valamint a mobil alkalmazások blokkolása. A szülők értékelni fogják az azonnali eszközzár és a pánikgomb lehetőségeit is, mely szintén a gyermek biztonságát növeli. Az ingyenes letöltésű szülői felügyelet app Android és iPhone mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva egyszerűen és ingyenesen telepíthető.
Steam játékok mobilon - Steam link (Android és iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A játék-streaming platformok és az előfizetések jelenleg nagyot mennek: az olyan nagynevű vállalatok, mint az Apple (Arcade), a Google (Stadia) és a Microsoft (xCloud), a közelmúltban már valamennyien komoly erőfeszítéseket tettek ez irányba. A Steam Link

Steam játékok mobilon

magyar nyelvi menüvel is használható alkalmazása lehetővé teszi, hogy a Steam könyvtárból játékokat játszunk közvetlenül Android és iPhone telefonról. Feltétel, hogy mind a PC-nek, mind a mobil eszköznek ugyanahhoz a helyi hálózathoz kell csatlakoznia. A teljes játékélményhez valamilyen bluetooth kontrollert kell a telefonhoz társítani. Az ingyenes Steam Link app Android és iPhone mobilra és tabletre készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva ingyenesen telepíthető.
Magyar hangoskönyv - Voiz Hangoskönyvtár (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Voiz Hangoskönyvtár alkalmazásban hangoskönyveket hallgathatsz melyeket meg is vásárolhatsz. A magyar nyelvű ingyenesen letölthető hangoskönyv alkalmazás iOS mobilokon és tableteken használható. Az alkalmazással a

hangoskönyvekbe ingyenesen

belehallgathatsz, ha tetszik meg is vásárolhatod. A fejlesztők terveik, hogy mesekönyv szekcióval is bővítik kínálatukat. Jelenleg főleg üzleti és motivációs könyvek vannak a palettán, a szépirodalmi kínálat is folyamatosan bővül. A szerkesztők szívesen együttműködnek akár veed is, ha van eg jó könyved, vedd fel velük a kapcsolatot, te könyved is bekerülhet a kínálatba.
Nagyító + Zseblámpa (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése A Nagyító + Zseblámpa Android és iPhone alkalmazás az idősek, gyengén látók nagy segítsége lehet. Az applikáció a telefon kamerájának képét 5-szörös nagyításban tudja visszaadni, LED-jét pedig fényes zseblámpaként lehet használni. Ezen kívül a jobb olvashatóság érdekében kontraszt móddal is szolgál, amely a kamerával látható szövegeket teszi sokkal olvashatóbbá. A

Nagyító + Zseblámpa alkalmazás

akkor is jól jöhet, ha elhagytuk az olvasószemüveget, de mobiltelefonunk a zsebünkben van. Nagy segítséget nyújt az apró betűk elolvasásában. Éttermi menük olvasása, gyógyszeres üvegek/betegtájékoztatók olvasása, stb... Az alkalmazás letöltése ingyenes.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

WWW File Share Pro v2.72 ingyenes letöltése Ez a különleges és egyben nagyon hasznos kis program lehetővé teszi a fájlok cseréjét két kliens között úgy mint egy ftp program, de ehhez kizárolag a 80-as (http) portot hassználja, ezért átengedik a tűzfalak.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése