Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2437 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Netflix - Videostream (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése Magyarországon is elérhető a Netflix online videostream szolgáltatás iPhone és Android filmletöltő alkalmazással. A világ legnagyobb streamelős online előfizetéses videotékája film- és sorozatnézésre alkalmas applikációjában megjelent a film letöltés opció, így már akkor is élvezhetjük a kedvenceinket, ha épp nem kapcsolódunk az internetre. A

Netflix egy hónapig ingyenes

, majd elfizetés után használható a videó stream (most már offline is) szolgáltatás, melyen akár több eszközön is, HD minőségben nézhetnek filmeket, sorozatokat a felhasználók úgy, hogy az adott tartalmat online streamelve nézik, vagy letöltve offline. A legolcsóbb Netflix szolgáltatással 1 képernyőn csak SD-ben mozizhatnak a nézők, ez 8 euróba kerül, 10 eurótól már akár 2 képernyőn is, HD minőségben, ennél drágábban pedig már akár ultra HD-ben is. A magyar

Netflix filmrajongók

is örülhetnek, mivel végre nekiállhatnak a kedvenceik letöltésének. A film és sorozat kínálat a jövőben folyamatosan bővülni fog, már most is lehúzhatók olyan nagyszerű szériák, mint a Narcos, a House of Cards, az Orange is the New Black, a Stranger Things, a Marseille vagy a Bloodline, viszont az olyan népszerű sorozatok, mint a Daredevil vagy a nemrég debütált Gilmore Girls: A Year in Life epizódjai egyelőre még nem tölthetőek le a mobilkészülékekre. A

viseostream app

futtatáshoz iOS 16.0 vagy vagy újabb verzió szükséges. Android (eszköztől függ.) Kompatibilis készülékek: iPhone, Android mobilokkal tabletekkel.
Tömegközlekedés Budapesten – BudapestGO (iOS és Android app.) ingyenes letöltése Elérhető az új BudapestGO Android és iPhone tömegközlekedési alkalmazás, remek új funkciókkal és lehetőségekkel mindenki számára. Ingyenesen letölthető, magyar és angol nyelven is használható. Ezzel a remek applikációval a tömegközlekedés közlekedés egyszerűbb lesz, mint eddig. A BudapestGO

tömegközlekedési alkalmazás

a BKK Futár utódja. Lehetőségünk van mindenféle bérletek és jegyek megvásárlására, illetve beállíthatjuk az automatikus havi megújításukat is. Az utazástervező is új funkciókkal vár bennünket, ahol a valós idejű forgalomról is tájékozódhatunk. Az aktuális késések, kimaradások, vagy esetleges járatmódosítások is nyomon követhetőek. Ráadásul nem csak budapesti bérleteinket, jegyeinket vásárolhatjuk meg az applikációban, hanem a Volánbusz, a MÁV és egyéb távolsági járatokét is. Az alkalmazás elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 13.0 és Android 8.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Okostelefon tesztprogram - Geekbench 6 (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Geekbench 6 egy bárki számára ingyen letölthető okostelefonok hardveres tesztelésére szolgáló alkalmazás Android (7.0+) operációs rendszerű telefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az Geekbench 6 telefon tesztelő program az egyik, ha nem a legnépszerűbb

Android okostelefon és tablet benchmarking app

a világon, ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el. Több mint 100 millió felhasználójával rendelkezik és nem hiába. Az egy gombnyomásos tesztje az egész készülékre lefuttatja elemzéseit, beleértve a felhasználói élményindexet, a GPU, CPU, RAM és I/O műveletek teljesítményét is. A benchmark - telefon tesztelés végeztével részletes eredményeket kapunk, amelyet feltölthetünk az Geekbench 6 adatbázisába is, hogy összevethessük a többi készülék adataival. A Geekbench 6 Android 7.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon és tabletekenhasználható.
Társkereső és flört - Bloom (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Érdekes megközelítéssel fordul a Bloom társkereső és flört alkalmazás az online párválasztás témájához. Ahelyett, hogy neked kellene válogatnod, az 50 millió regisztrált szingli felhasználó táborából, a

társkereső app keres neked lehetséges társakat

. Találj igazi szerelmet! A társkereső app. megtanulja a te ízlésedet és minden nap küld neked ajánlást. Naponta legfeljebb 10 szinglit ajánl neked, majd 24 órád van eldönteni, érdekel-e vagy sem. A Bloom társkereső app. nem ad ki magától semmilyen személyes adatot rólad, te döntöd el mikor és hol akarod felvenni a kapcsolatot a lehetséges nagy Ő-vel. Telepítsd ingyenes letöltéssel Android vagy iPhone készülékedre és találd meg az igazi szerelmet! A prémium tagsággal növelheted a találatok számát. Használata 18 éven felüliek számára lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

WWW File Share Pro v2.72 ingyenes letöltése Ez a különleges és egyben nagyon hasznos kis program lehetővé teszi a fájlok cseréjét két kliens között úgy mint egy ftp program, de ehhez kizárolag a 80-as (http) portot hassználja, ezért átengedik a tűzfalak.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése