Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2439 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kutya nevelő (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Fogadd örökbe a saját virtuális kis mopszodat és nevelgesd a Pug - My Virtual Pet Dog ingyenes letöltésű Android és iPhone mobil és tablet alkalmazásában! Bizony a kutyusnak sok igénye van, így a

kutya nevelő appban

egyszerre akár négyen is résztvehettek a kis kedvenccel való törődésben. Etesd, itasd, öltöztesd a mopszodat és találkozz mások nevelt kedvenceivel a Pug - My Virtual Pet Dog-ban! A virtuális kutyanevelő alkalmazás letöltése ingyenes.
Vicces időjárás előrejelző - CARROT Weather (Android és iOS alkalmazás) ingyenes letöltése Ha unalmas az alap időjárás előrejelző alkalmazás telefonodon, akkor Android vagy iPhone mobilodra ingyen töltsd le a CARROT Weather-t, amely az időjárás előrejelzést csípős kommentárokkal látja el. Az

időjárás alkalmazás

aktuális, óránkénti és 7 napos előrejelzéseket nyújt szarkasztikus humorral, hogy még a legrosszabb kilátásokat is tompítsa. Az infógrafika a hasznos információkat gyorsan elérhetővé teszi, és részletesebb meteorológiai adatok állnak rendelkezésre, amikor megérintjük és elcsúsztatjuk. Azt is beállíthatjuk, hogy a CARROT humorérzéke barátságos vagy gyilkos legyen, és beállíthatjuk azt, hogy az AI viccei mennyire lehetnek politikaiak. A várható időjárás ingyenes app Android és iPhone mobilra és tabletre készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva egyszerűen telepíthető.
ChatGPT-alapú csevegés – Nova AI (Android és iPhone app) ingyenes letöltése A Nova AI a legújabb mesterséges intelligencia által vezérelt chatbot Android és iPhone mobilokra ingyenes letöltéssel. A Nova AI hatékony működését a ChatGPT, GPT-3 és GPT-4 u.n. keresztkompatibilis kliensként egyszerre támogatja. A Nova az

OpenAI Chat GPT-4

API-ját használja. Főbb jellemzői: - Korlátlan számú kérdést tehetsz fel, melyre korlátlan számú választ kaphatsz. - Többnyelvű támogatás, összesen 140 nyelven, magyarul is használható. - Az AI chatbottal párbeszédet is folytathatsz, melynek nagy előnye, hogy megjegyzi az előzmény beszélgetéseket is. A Nova AI chatbottól bármit kérdezhetsz. Segítségével írhatsz esszét, verseket, házi feladatot (még az érettségi vizsgában is segíthet), segítségével szerezhetsz zenét, programozhatsz, blog bejegyzéseket írhatsz, további tengernyi lehetőség csak engedd szabaddá a fantáziádat! A ChatGPT és GPT-4 gondoskodhat arról hogy a válaszok és dokumentumok hibamentesek legyenek. (megj.: A Nova rohamosan fejlődik, azonban az elkészített tartalmat érdemes stilisztikailag javítani, az általa javasolt adatokat "tényeket" ellenőrizni.)

ChatGPT ingyenes letöltés

A Nova AI letöltése és alapszintű használata Android és iPhone mobilokon ingyenesen lehetséges. Valamennyi funkció teljeskörű használatához előfizetés szükséges, mely automatikusan megújul és a feltételek szerint lemondható. Az ingyenes letöltésért kattints a lenti linkre!
Facebook Messenger (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű Android és iPhone Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android és iOS mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t Android és iPhone mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

VLC Media Player - (magyar) ingyenes letöltése VLC letöltése PC-re. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. A VLC multimédia-lejátszó és keretrendszer lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket. A VLC program által támogatott formátumok MP3, OGG, WAV, AVI, MOV, DIVX, ASF. A

VLC letöltése

után alkalmas feliratok megjelenítésre, önálló kodek kezelésre mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik.

VLC Media Player médialejátszó

program támogatja a legtöbb ismert audió, videó és stream formátumot, melyet a letöltőközpont.hu oldaláról biztonsággal letölthetsz. Windows 7-8-10-11 64 bites rendszereken, továbbá letölthető még MAC os, Linux rendszerekre és Android és iPhone mobilokra. v3.0.20
A legújabb VLC verzióban az élő adások, az AMD eszközök hardvergyorsításának javítása és biztonsági frissítések kaptak helyet.
Fotó & videó szerkesztő program - Movavi Video Suite 2024 ingyenes letöltése A Movavi Video Suite 2024 egy profi fotó és videó szerkesztő program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Movavi Video Suite

videó vágó

program különböző filtereket, átmeneteket, profi effekteket és több sávot is tartalmaz. Darabold el vagy illeszd össze videóidat, esetleg vágd ki a nemkívánatos részeket. Rakj hangsávot a videó alá és tedd még megragadóbbá a klippedet. A videó vágóval írhatsz CD-t, DVD-t és Blu-Ray lemezt is! Vegyél fel videó anyagot egy programról, ami éppen a számítógépeden vagy más külső videó bemenetről is készíthetsz felvételt a Movavi Video Suite programmal.

A Movavi Video Suite 2024 fotó & videó szerkesztő és vágó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 - 11 rendszereken működik kifogástalanul.
AnyDesk - Távoli számítógép elérés ingyenes letöltése ​Az AnyDesk távoli asztal elérés program egy nagyszerű alternatívája a Windows saját szolgáltatásának, mellyel elérhetjük számítógépünket másik eszközről is.

Az AnyDesk program fő feladata, a

távoli számítógép asztal elérése

. Kis mérete és alacsony számítógép erőforrás-igénye miatt régebbi vagy alacsonyabb árkategóriájú számítógépeken is gond nélkül elfut. A távoli asztal program TLS1.2 titkosítást használ, mely biztosít minden felhasználót arról, hogy az adatok csak és kizárólag a két végpontja hozzáférhetőek és biztonságban vannak. A programhoz személyre szabott azonosítóval férhetünk hozzá, így az adataink az illetéktelenek elől is rejtve maradnak.

Az AnyDesk távoli asztal programot Windows 7, Windows 8 és Windows 10, macOS, Android, IOS, Linux, Free BSD, Raspberry Pi és Chrome OS rendszereken használhatjuk rendszergazdai jogosultság nélkül is. Letöltés a lenti linken!
Gimp 2.10.34 - Windows képszerkesztő ingyenes letöltése A Gimp egy ingyenes Windows képszerkesztő, amivel igazi grafikus műveleteket is elvégezhetsz PC-den. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Gimp

fotószerkesztő

képszerkesztő szoftverek széles kínálatát nyújtja egy programon belül. A fotószerkesztő GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP formátumú képek szerkesztésére alkalmas. Rétegek kezelésére, kép vágásra, át méretezésre és még több grafikai műveletre is lehetőségünk van a Gimp programban. A fotószerkesztő legújabb verziójában a program grafikus magja kapott frissítéseket az optimálisabb munkáért és az új filter mellett számos javítás is került a Gimpbe.

A Gimp képszerkesztő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 - 11 rendszereken fut hibátlanul.
Rufus - Bootolható USB készítése ingyenes letöltése A Rufus programmal bootolható USB készítése szinte gyerekjáték már! A programban többféle rendszer telepítésére szolgáló bootolható USB is készíthető. A Rufus program támogatja a magyar nyelvet is.

A Rufus programmal a

boot pendrive készítése

az ingyenes programok körében az egyik leggyorsabb. A bootolható pendrive olyan helyzetekben jön jól, amikor egy rendszert szeretnél telepíteni a számítógépedre és esetleg már nem áll rendelkezésre CD/DVD-olvasó vagy nincs lemezed, de alacsony igényű rendszer futtatása is lehetséges ilyen eszközről. A boot pendrive készítése az új verzióban még intelligensebb lett, figyelmeztet különböző hibákra, veszélyekre és stabilabb is lett.

A Rufus program Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11 rendszereken segít bootolható USB eszköz elkészítésében. 32 és 64 bites rendszereken egyaránt használható! V.3.21
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése