Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2434 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Waze ingyen magyarul (Android és iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és GPS alapú autós navigációs mobil alkalmazása a Waze, ráadásul magyar nyelvű és ingyenes letöltéssel megszerezhető. Megoszthatók a valós idejű közlekedési- és útinformációk, balesetek, torlódások, aktuális traffipax helyek, stb... így a Wazze-t használó autósok egymásnak segítve jelentős időt, üzemanyagköltséget és gyorshajtási (traffipax) bírságot spórolnak meg. A

Waze autós navigáció alkalmazás

segítségével megtalálhatod a legolcsóbb benzinkutakat is. A Waze navigációs GPS alkalmazás menüjében hozzáadhatod a barátaidat, megoszthatsz úticélokat, beállíthatod mely fizetős autópályákra rendelkezel matricával, vagy folyamatosan informálhatod a többieket az érkezési idődről. Egyetlen gombnyomással navigálhatsz a Facebook és naptárbejegyzésekhez. Az útinformációk továbbításával pontokat is gyűjthetsz a navigációs alkalmazásban, így a közösség ranglétráján egyre feljebb kerülhetsz. A Waze gps letöltése ingyenes és egyszerű, menüje magyar nyelvre is átállítható. Bizton állítom, hogy ez a legjobb navigációs alkalmazás Android és iPhone mobilokra.
Zynga Poker – Texas Holdem (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Póker kártyajáték, amelyet barátaiddal játszhatsz? Igen, a Zynga Poker – Texas Holdem ezt ingyenes letöltéssel kínálja neked. Ha a köreidből senki sem kártyás, az sem baj, az alkalmazás komoly felhasználói körrel rendelkezik, ahol biztosan találsz partnereket a kártyázáshoz. A

póker játék

számítógépen, mobilon és tableten is játszható, így tényleg bárhol, bármikor rendelkezésedre áll a Zynga Poker – Texas Holdem póker élménye. A póker játék letöltése Android és iPhone mobilokra ingyenes.
E-kárbejelentő - Baleseti bejelentő (Android és iPhone app) ingyenes letöltése Az E-kárbejelentő app. a papír alapú Baleseti Bejelentő (kék-sárga) MABISZ által fejlesztett Android és iPhone mobilos változata. A magyar és angol nyelven használható alkalmazás célja, hogy az e kárbejelentővel elektronikusan egyszerűbb és gyorsabb legyen a biztosítók felé a kárbejelentés. Kizárólag ez az ingyenes letöltésű autós baleseti bejelentő applikáció van összehangolva a biztosítók informatikai rendszerével! A biztosítók valamennyi kgfb szerződéshez megküldik a szerződéses adatait tartalmazó QR kódot, melyt a mobil app-al olvasson be. (Mi a QR kód? Itt olvashat róla) Az

e kárbejelentő applikáció letöltése

: Célszerű már most letölteni az e kárbejelentő app-ot, és kitölteni a saját adatokat. Ne a balesetkor kelljen éjjel "pötyögni" a mobilon. (Az ingyenes letöltési link ezen tájékoztató alatt található.) Az

e-kárbejelentő app

használata: - Ki kell tölteni a károkozó és a károsult adatait (ha már mindketten megkapták a saját QR kódjukat, - és QR kódolvasó app. is van a mobilon-, azokat beolvasva az e-kárbejelentő kitöltés sokkal de sokkal egyszerűbb lesz.) - A baleset ideje és helyszíne pontosan megadható. - Mobiltelefonjával készítsen pár távoli és közelebbi fotót a baleseti helyszínről. - A fotókon látható legyen a járművek helyzete és rendszáma is. Majd készítsen pár közelebbi képet az autó sérüléseiről. - A baleset körülményeit hangfelvétellel is rögzítheti. - Segélyhívást is kezdeményezhet. - Az e-kárbejelentő sikeres elküldése után a károsult e-mail címére érkeznie kell egy visszaigazolásnak! - A kárbejelentő applikáció működéséhez internet kapcsolat szükséges! Ha azonban a kötelező biztosítás kárrendezése mégsem lenne olyan gördülékeny mint ahogy azt a biztosítók ígérik, forduljon gépjármű kárrendezési szakértőhöz! Balesetmentes vezetést kívánunk! Az e-kárbejelentő alkalmazás használatát az alábbi videó részletesen bemutatja.
Messenger Messages Lite Color (Android applikáció) ingyenes letöltése A Messenger Lite Color applikáció kiváló választás azoknak, akik Android telefonjukon kis tárhellyel rendelkeznek, vagy internet előfizetésük alacsony adatforgalmi korlátja, esetleg gyenge adatkapcsolata miatt takarékosan szeretnének kommunikálni. Az SMS és MMS üzenetküldő alkalmazással Android okostelefonon és tableten tudsz biztonságosan szöveges üzeneteket küldeni ismerősöknek barátoknak, családtagoknak. A

Messenger Messages Lite Color alkalmazás letöltése ingyenes

. A szöveges üzenetküldésen túl a Messenger Lite arculatát egyedire alakíthatod. Betűméret és értesítési hang változtatáson túl az app. témáját is testre szabhatod. Csevegési hátterek/háttérképek szerkesztése az SMS-ben, különféle hangulatjelek, képek, akár hangüzenetek küldése SMS/MMS-en keresztül. A buborékcsevegés színét és stílusát is személyre szabhatod. Letöltése Android mobilokra és tabletekre ingyenesen lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.
Mi az az Ethernet? Az Ethernet a legstabilabb, legbiztonságosabb és leggyorsabb internet elérési mód a világon. A Wi-Fi elterjedése előtt az Ethernet szolgált az eszközök internettel való összekapcsolására. Ethernet-kábellel két féle módon lehet forgalmat küldeni a hálózattól függően.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Mozilla Thunderbird download ingyenes letöltése Biztonságos és gyors levelező programra van szükséged? Az ingyenes Mozilla Thunderbird letöltés után pont ilyen levelező lesz gépeden. A különböző kiegészítőkkel és funkciókkal könnyedén személyre szabható a levelező program. Kompatibilis a Windows, MacOS és Linux operációs rendszerekkel, valamint támogatja a nagy fájlok kezelését, az intelligens mappák használatát és a szemkímélés érdekében beépített sötét móddal is rendelkezik.

Fontos számodra adataidnak biztonsága és a legújabb technológiák használata? Szeretnél megbízható sebességgel dolgozni, hogy gördülékeny lehessen munkád? A

Mozilla Thunderbird

biztonságos használatáért a távoli tartalmak blokkolása és a "Do Not Track" funkció felel. A levelező program regisztrációja roppant egyszerű, nem kel hozzá más, csak a neved, e-mail címed és egy általad kitalált jelszó. Bejövő leveleidet megnyithatod külön lapokon, így egyszerre több tartalmat tudsz felhasználni és az e-mailek között könnyedén válthatsz. A mellékletek csatolásáról értesít a program, így ezt sem okozhat több problémát.

A program fejlett keresési mezővel rendelkezik, amelyben különböző szűrők és idősávok dolgoznak, így a levelek megkeresése is gyerekjáték lehet számodra. A tartalmakat akár egy kattintással kedvenceidhez adhatod, illetve dupla érintéssel további információkat is megtalálsz a kontaktról. A fontos, de éppen nem látni kívánt levelek könnyedén archiválhatók, így a háttérben bármikor előveheted azokat. Ne habozz! Telepítsd Te is a Mozilla Thunderbird-it és garantált, hogy nem fogsz benne csalódni! v102.9.0
AVG Free Edition - ingyenes vírusirtó ingyenes letöltése Az AVG Free Edition az AVG vírusirtó szoftvert gyártó cég ingyenes, otthoni terméke, melyet bárki ingyenes letöltéssel telepíthet költségek nélkül és élvezheti a teljes AVG vírusvédelmet számítógépén. Az AVG Antivirus Free átfogó ingyenes vírusirtó megoldást kínál most! Legyen szó számítógép védelemről vagy esetleg e-mail védelemről, mindez lehetséges az ingyenes vírusirtóval.

Az AVG

ingyenes Windows 10 vírusirtó

már a legújabb operációs rendszerrel is együttműködik, így nem kell majd kompatibilitási problémák miatt lemondanunk erről a nagyszerű programról. Az AVG ingyenes vírusirtó képes figyelni a teljes internet forgalmunkat , valamint gondoskodik az otthoni hálózat biztonságáról is. A Windows 10-es vírusirtó követés védelemmel is el van látva, így a weboldalak sem kémkedhetnek majd utánunk!

Az AVG Free Edition ingyenes Windows 10 vírusirtó Windows 7 és újabb rendszereken működik.
Google Play Áruház apk Android telefonra ingyenes letöltése A Google Play Áruház apk letöltése akkor szükséges, ha mobilodon újra kell telepítened a Google Play Store-t, vagy újonnan vetted a telefont és nincs még telepítve. Az ingyenes Google Play Aruhaz egy apk. kiterjesztésű fájl. A Google Play-szolgáltatások a Google-alkalmazások és a Google Playről származó alkalmazások frissítésére szolgál. Ez az összetevő olyan alapvető funkciókat biztosít, mint például: a Google-szolgáltatásokkal kapcsolatos hitelesítés, szinkronizált névjegyek, stb...
A sikeres letöltés és telepítés érdekében a Google

Play Áruház letöltése

előtt az alábbi beállításokat kell Android mobilodon elvégezni.
Engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
Android Kitkat: Beállítások / Biztonság menü, engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
Android Lollipop: Beállítások / Védelem menüpont, aktiváld az Ismeretlen forrásokat.
A legfrissebb

Play Aruhaz apk

ingyenes letöltése után esetenként figyelmeztetést kaphatsz, hogy az apk fájlok kárt tehetnek mobilodban. Csak megbízható forrásból tölts le apk fájlt, illetve mobilodon legyen telepítve friss vírusirtó alkalmazás.
Sikeres telepítés után a Google Play Áruház apk automatikusan frissül.
A Google Play Store apk frissítés, letöltés és telepítés. Rendszerigénye: Android, rendszertől függ.
Ingyenes zongora szimulátor – Everyone Piano ingyenes letöltése Az Everyone Piano egy olyan ingyenes számítógépes zongora program, mellyel bárki könnyedén megtanulhat zongorázni. Hangzása teljesen élethű és valóságos, ráadásul személyre is szabható. Telepítése és használata egyaránt ingyenes. Kompatibilis a Windows minden operációs rendszerével az XP-től kezdve egészen a Windows 11-ig.

Az Everyone Piano

ingyenes zongora szimulátor

támogatja a hangfelvételt, a lejátszást, az oktávokat és a kottaműsorok használatát is, ezek mellett a fél tónusok lejátszására is van lehetőség. Felületén elérhető a kétkezes funkció is a kényelmes használat érdekében. Beállítható az úgynevezett automatikus zenei kíséret is a még szebb végeredményért. A zongora billentyűzet hangkiosztása és megjelenése teljes mértékben személyre szabható.

A zongorázni tanulni vágyók számára oktatói mód és kotta írási lehetőségek is fennállnak. Használatához nem kell más, mint egy Windows rendszerű számítógép, billentyűzet és egy alaplapi hangkártya.
Online videóvágó - Flixier ingyenes letöltése A Flixier egy bárki számára ingyenesen használható online videóvágó program. A program angol nyelven használható.

Készíts lenyűgöző videókat néhány kattintással, dolgozz együtt ismerőseiddel, munkatársaiddal valós időben, és tedd közzé 3 perc alatt a leggyorsabb

online videószerkesztő

vel. Adj hozzá szöveget a videókhoz, képeket, hangokat, átmeneteket, automatikus feliratokat és még sok mást.

A videókat néhány perc alatt megvághatod anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene letöltened vagy telepítened. Hozz létre gyorsan létre kiváló minőségű tartalmat, függetlenül a tapasztalati szintedtől. A Flixier egy erőteljes kezelőfelületet kombinál kész 'drag and drop' funkciókkal, hogy mindenki igényeit kielégítse. Szinkronizáld a projekteket valós időben az összes kollégáddal és azonnal megoszthatod a fájlokat. Még jobb, ha egy gombnyomással visszajelzést kérhetsz a videódról, és nincs szükség renderelésre. Akárcsak a Google Dokumentumok. Tökéletes a YouTube, Facebook, Instagram vagy akár egyedi felbontású videók készítéséhez. Ha elkészült a videód, egy gombnyomással egyszerre teheted közzé a különböző közösségi médiaplatformokon.

A Flixier szinte minden számítógépen használható, csak böngészőre és internetkapcsolatra van hozzá szükség.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése