Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2437 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Netflix - Videostream (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése Magyarországon is elérhető a Netflix online videostream szolgáltatás iPhone és Android filmletöltő alkalmazással. A világ legnagyobb streamelős online előfizetéses videotékája film- és sorozatnézésre alkalmas applikációjában megjelent a film letöltés opció, így már akkor is élvezhetjük a kedvenceinket, ha épp nem kapcsolódunk az internetre. A

Netflix egy hónapig ingyenes

, majd elfizetés után használható a videó stream (most már offline is) szolgáltatás, melyen akár több eszközön is, HD minőségben nézhetnek filmeket, sorozatokat a felhasználók úgy, hogy az adott tartalmat online streamelve nézik, vagy letöltve offline. A legolcsóbb Netflix szolgáltatással 1 képernyőn csak SD-ben mozizhatnak a nézők, ez 8 euróba kerül, 10 eurótól már akár 2 képernyőn is, HD minőségben, ennél drágábban pedig már akár ultra HD-ben is. A magyar

Netflix filmrajongók

is örülhetnek, mivel végre nekiállhatnak a kedvenceik letöltésének. A film és sorozat kínálat a jövőben folyamatosan bővülni fog, már most is lehúzhatók olyan nagyszerű szériák, mint a Narcos, a House of Cards, az Orange is the New Black, a Stranger Things, a Marseille vagy a Bloodline, viszont az olyan népszerű sorozatok, mint a Daredevil vagy a nemrég debütált Gilmore Girls: A Year in Life epizódjai egyelőre még nem tölthetőek le a mobilkészülékekre. A

viseostream app

futtatáshoz iOS 16.0 vagy vagy újabb verzió szükséges. Android (eszköztől függ.) Kompatibilis készülékek: iPhone, Android mobilokkal tabletekkel.
Tömegközlekedés Budapesten – BudapestGO (iOS és Android app.) ingyenes letöltése Elérhető az új BudapestGO Android és iPhone tömegközlekedési alkalmazás, remek új funkciókkal és lehetőségekkel mindenki számára. Ingyenesen letölthető, magyar és angol nyelven is használható. Ezzel a remek applikációval a tömegközlekedés közlekedés egyszerűbb lesz, mint eddig. A BudapestGO

tömegközlekedési alkalmazás

a BKK Futár utódja. Lehetőségünk van mindenféle bérletek és jegyek megvásárlására, illetve beállíthatjuk az automatikus havi megújításukat is. Az utazástervező is új funkciókkal vár bennünket, ahol a valós idejű forgalomról is tájékozódhatunk. Az aktuális késések, kimaradások, vagy esetleges járatmódosítások is nyomon követhetőek. Ráadásul nem csak budapesti bérleteinket, jegyeinket vásárolhatjuk meg az applikációban, hanem a Volánbusz, a MÁV és egyéb távolsági járatokét is. Az alkalmazás elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 13.0 és Android 8.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Okostelefon tesztprogram - Geekbench 6 (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Geekbench 6 egy bárki számára ingyen letölthető okostelefonok hardveres tesztelésére szolgáló alkalmazás Android (7.0+) operációs rendszerű telefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az Geekbench 6 telefon tesztelő program az egyik, ha nem a legnépszerűbb

Android okostelefon és tablet benchmarking app

a világon, ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el. Több mint 100 millió felhasználójával rendelkezik és nem hiába. Az egy gombnyomásos tesztje az egész készülékre lefuttatja elemzéseit, beleértve a felhasználói élményindexet, a GPU, CPU, RAM és I/O műveletek teljesítményét is. A benchmark - telefon tesztelés végeztével részletes eredményeket kapunk, amelyet feltölthetünk az Geekbench 6 adatbázisába is, hogy összevethessük a többi készülék adataival. A Geekbench 6 Android 7.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon és tabletekenhasználható.
Társkereső és flört - Bloom (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Érdekes megközelítéssel fordul a Bloom társkereső és flört alkalmazás az online párválasztás témájához. Ahelyett, hogy neked kellene válogatnod, az 50 millió regisztrált szingli felhasználó táborából, a

társkereső app keres neked lehetséges társakat

. Találj igazi szerelmet! A társkereső app. megtanulja a te ízlésedet és minden nap küld neked ajánlást. Naponta legfeljebb 10 szinglit ajánl neked, majd 24 órád van eldönteni, érdekel-e vagy sem. A Bloom társkereső app. nem ad ki magától semmilyen személyes adatot rólad, te döntöd el mikor és hol akarod felvenni a kapcsolatot a lehetséges nagy Ő-vel. Telepítsd ingyenes letöltéssel Android vagy iPhone készülékedre és találd meg az igazi szerelmet! A prémium tagsággal növelheted a találatok számát. Használata 18 éven felüliek számára lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

DAEMON Tools Lite 11 ingyenes letöltése Az ingyenes letöltésű Daemon Tools Lite (64 bites) segítségével CD, DVD, HD DVD, Blu-ray lemezekből készíthetsz akár Windows 7-8-10-11-en is virtuális lemezeket, úgynevezett képfájlokat, melyek közvetlenül a merevlemezről futtathatóak. A Daemon Tools ingyenes letöltésű program különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható. Windows játékok futtatása, CD-DVD és Bluray filmek nézése oldható meg vele a fizikai lemez használata nélkül, Windows rendszerű PC-ken.

Az

ingyenes Daemon Tools Windows program letöltés

után nem csak elkészíteni tudja ezeket a képfájlokat, de beolvasni is, így a más programokkal készített virtuális lemezek is használhatóak vele.

Windows PC-n támogatott fájltípusok: cue, bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Disjuggler), nrg (Nero ImageDrive).
A Daemon Tools Lite 11 legfrissebb verziójának letöltése ingyenes, mely Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható.

Ingyenes próba és fizetős Daemon Tools


Van ingyenes próba és fizetett verziója a Daemon Tools Lite programnak. A telepítés során eldöntheti a felhasználó, hogy melyiket szeretné telepíteni. Az ingyenes verzió hibáival kapcsolatban nem áll rendelkezésre 0-24 ügyfélszolgálat és tartalmaz reklámokat. v11.0
Fotó & videó szerkesztő program - Movavi Video Suite 2024 ingyenes letöltése A Movavi Video Suite 2024 egy profi fotó és videó szerkesztő program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Movavi Video Suite

videó vágó

program különböző filtereket, átmeneteket, profi effekteket és több sávot is tartalmaz. Darabold el vagy illeszd össze videóidat, esetleg vágd ki a nemkívánatos részeket. Rakj hangsávot a videó alá és tedd még megragadóbbá a klippedet. A videó vágóval írhatsz CD-t, DVD-t és Blu-Ray lemezt is! Vegyél fel videó anyagot egy programról, ami éppen a számítógépeden vagy más külső videó bemenetről is készíthetsz felvételt a Movavi Video Suite programmal.

A Movavi Video Suite 2024 fotó & videó szerkesztő és vágó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 - 11 rendszereken működik kifogástalanul.
AnyDesk - Távoli számítógép elérés ingyenes letöltése ​Az AnyDesk távoli asztal elérés program egy nagyszerű alternatívája a Windows saját szolgáltatásának, mellyel elérhetjük számítógépünket másik eszközről is.

Az AnyDesk program fő feladata, a

távoli számítógép asztal elérése

. Kis mérete és alacsony számítógép erőforrás-igénye miatt régebbi vagy alacsonyabb árkategóriájú számítógépeken is gond nélkül elfut. A távoli asztal program TLS1.2 titkosítást használ, mely biztosít minden felhasználót arról, hogy az adatok csak és kizárólag a két végpontja hozzáférhetőek és biztonságban vannak. A programhoz személyre szabott azonosítóval férhetünk hozzá, így az adataink az illetéktelenek elől is rejtve maradnak.

Az AnyDesk távoli asztal programot Windows 7, Windows 8 és Windows 10, macOS, Android, IOS, Linux, Free BSD, Raspberry Pi és Chrome OS rendszereken használhatjuk rendszergazdai jogosultság nélkül is. Letöltés a lenti linken!
Gimp 2.10.34 - Windows képszerkesztő ingyenes letöltése A Gimp egy ingyenes Windows képszerkesztő, amivel igazi grafikus műveleteket is elvégezhetsz PC-den. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Gimp

fotószerkesztő

képszerkesztő szoftverek széles kínálatát nyújtja egy programon belül. A fotószerkesztő GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP formátumú képek szerkesztésére alkalmas. Rétegek kezelésére, kép vágásra, át méretezésre és még több grafikai műveletre is lehetőségünk van a Gimp programban. A fotószerkesztő legújabb verziójában a program grafikus magja kapott frissítéseket az optimálisabb munkáért és az új filter mellett számos javítás is került a Gimpbe.

A Gimp képszerkesztő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 - 11 rendszereken fut hibátlanul.
Rufus - Bootolható USB készítése ingyenes letöltése A Rufus programmal bootolható USB készítése szinte gyerekjáték már! A programban többféle rendszer telepítésére szolgáló bootolható USB is készíthető. A Rufus program támogatja a magyar nyelvet is.

A Rufus programmal a

boot pendrive készítése

az ingyenes programok körében az egyik leggyorsabb. A bootolható pendrive olyan helyzetekben jön jól, amikor egy rendszert szeretnél telepíteni a számítógépedre és esetleg már nem áll rendelkezésre CD/DVD-olvasó vagy nincs lemezed, de alacsony igényű rendszer futtatása is lehetséges ilyen eszközről. A boot pendrive készítése az új verzióban még intelligensebb lett, figyelmeztet különböző hibákra, veszélyekre és stabilabb is lett.

A Rufus program Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11 rendszereken segít bootolható USB eszköz elkészítésében. 32 és 64 bites rendszereken egyaránt használható! V.3.21
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése