A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 14 Free ingyenes letöltése Az IObit Advanced SystemCare 14 Free egy bárki számára ingyen letölthető program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

számítógép gyorsító program

mal egyszerűen gyorsabbá teheted a PC-det, helyet takaríthatsz meg rajta. Ráadásul egy szoftver telepítésével gyakorlatilag kettőt kapsz, hiszen egy beépített védelmet is tartalmaz a személyes adataidnak. A tisztítási funkciója az egyik legjobb a piacon, mélytisztítással végzi a munkáját, hogy az összes felesleges adatot kitörölje a gépedről. Egy kattintással akár az böngészési sebességedet is megnövelheted, hiszen a program ezt is tudja. A személyes adatokat is nagyon nagy biztonságban tartja, több mint 200 programmal együtt dolgozva védi azokat. A használatával hihetetlen sebességgel tudod bekapcsolni a géped, hiszen mindent megtesz, hogy semennyi időt se kelljen töltened felesleges várakozással.

Az IObit Advanced SystemCare 14 Free Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.4.0
Képszerkesztő - Paint.NET ingyenes letöltése A Paint.NET egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére kifejlesztett szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

felhasználóbarát képszerkesztő

segítségével bármilyen alaposabb tudás nélkül szerkeszthetsz képeket, hiszen a program nem igényli a hosszú beletanulást. Minden funkció úgy lett tervezve, hogy azonnal használhasd és gyorsan megtanuld használatát segítség nélkül. Egyszerre akár több képet is szerkeszthetsz, melyre a Paint.NET olyan megoldást nyújt, mintha csak a böngészőben kezelnéd a lapokat. A képek kicsi, lebutított változata mindig látszik a kezelőfelület tetején. A fejlesztők rengeteg munkát öltek abba, hogy a teljesítményre se lehessen panaszod, mely meg is hozta a várt eredményét, hiszen a Paint.NET a leggyorsabb képszerkesztő a piacon. Akár olcsóbb számítógépet használsz, akár drágábbat, a program által nyújtott betöltési gyorsaságot, és az azonnali reakciót a klikkelésre bármelyiken élvezheted. Egy képen egyszerre több réteget is használhatsz, melyeket szerkesztheted, létrehozhatsz újakat, vagy törölheted is a már nem kellőket. A Paint.NET minden belépéskor új frissítést keres, és ha talál felajánlja neked, hogy most azonnal szeretnéd-e telepíteni, vagy a kilépés után.

A Paint.NET Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.2.16
Ötletelő - MindMaster ingyenes letöltése A MindMaster egy bárki számára ingyen letölthető ötletelést segítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A MindMaster egy több platformon elérhető

ötlet feltérképező

. A programban többféle téma választható és rengeteg hasznos funkció lesz a segítségedre abban, hogy projektekhez, ötletelésekhez, üzleti prezentációkhoz készíts gondolattérképeket. Természetesen teljesen felhasználóbarát a szoftver környezete, így a kezdők is egyszerűen használhatják. A programból elérhető mobilos verzió is, mind iOS, mind Android operációs rendszerekre, melyeken ugyan úgy, valós időben, akár egyszerre többen is szerkeszthetik a fájlt. Tizenkettő féle felépítés közül választhatsz, így biztosan megtalálod az éppen a te terveidhez valót. 33 féle téma is elérhető a szoftverben, ezzel teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatod az éppen szerkesztett fájlt. Minden részletet megváltoztathatsz, például a képek, szövegek méretét, színét, elhelyezkedését, alakzatokat adhatsz hozzá a gondolattérképhez.

A MindMaster Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v8.5.1
PDF szerkesztő - PDFelement ingyenes letöltése A PDFelement egy bárki számára ingyen letölthető PDF fájlok létrehozására és szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Vedd át az irányítást a munkádban a Wondershare által készített

PDF szerkesztő

vel. Egy programban az összes PDF funkció megtalálható, így tudsz szerkeszteni, űrlapokat készíteni, megjegyzéseket hozzáadni, új fájlt készíteni, konvertálni vagy akár le is védheted a dokumentumaidat. Konvertálj vagy szkennelj PDFbe sokféle fájltípusból és hozz létre olyan fájlokat, amiket bárki meg tud nézni, bármilyen eszközzel, bármilyen PDF olvasóval. Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetsz egy dokumentumot, anélkül, hogy vissza kéne menned az alap fájlba. Microsoft Word, Excel és PowerPoint kompatibilitásának köszönhetően bármilyen ilyen fájlból tudsz PDFet készíteni anélkül, hogy a formázások vagy betűtípusok elvesznének. Akár megjegyzéseket is hozzáadhatsz, így nem kell azonnal megcsinálnod amit szeretnél, elég ha feljegyzed magadnak vagy másoknak.

A PDFelement Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v8.1.11
CD, DVD, Blu-ray író - AnyBurn ingyenes letöltése Az AnyBurn egy bárki számára ingyen letölthető CD-k, DVD-k vagy Blu-ray lemezek írására szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az AnyBurn egy kis helyigényű, de professzionális

CD / DVD / Blu-ray író

szoftver. Megadja számodra a lehetőséget, hogy ingyen és csak egy program használatával írhass és készíthess lemezképeket. A szoftver ingyenes mind otthoni, mind üzleti használatra. Bármilyen CD, DVD vagy Blu-ray fájlt képes kiolvasni. Készíts biztonsági mentést vagy másolj mappákat, fájlokat CD-re, DVD-re, Blu-ray lemezekre. Írj audió CD-ket, melyek lejátszhatók akár .mp3, .m4a, .ape, .flac vagy .wma formátumban. Másolj le egész lemezeket a sector by sector metódus segítségével. Konvertálj lemezképeket bármilyen formátumok között. Akár bootolható USB meghajtókat is készíthetsz Windows 7-hez, Windows 8-hoz, Windows 10-hez vagy Linuxhoz.

Az AnyBurn Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.2

Legújabb Mobil alkalmazások

Zseblámpa - Tiny Flashlight (Android mobil app.) ingyenes letöltése A mindennapok elengedhetetlen applikációja a Google Play áruház egyik legjobb alkalmazása a Zseblámpa. Az alkalmazás a telefon vakuját, vagy ha azzal nem rendelkezik akkor a képernyőjét használja zseblámpának. Állandó erős fényt ad, melyet a felhasználó bárhol és bármikor be tud kapcsolni. Csak meg kell rázni a telót és már be is kapcsol, még az ikont sem kell kitenned! Ha letöltöd, tuti ez lesz a kedvenc zseblámpa app-od. Amennyiben a Tiny Flashlight

zseblámpa alkalmazás

által szolgáltatott fényözön nem lenne elég, akár színes fényeket is, vagy a rendőrségi villogóhoz hasonló fényeket is tud produkálni nekünk ez a méretében nagyon kicsi Androidos Zseblámpa applikáció. A zseblámpa letöltés android mobilokra ingyenes.
Pénzügyek egy kártyával – Curve (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Neked is mindig tele van a pénztárcád bank és hitelkártyával, melyekre sokszor szükséged lenne, de mégsem találod meg mindig időben őket? Van egy jó hírünk! Az ingyenes letöltésű Android mobiltárca alkalmazás megoldja a problémádat. Magyar nyelvű menüvel nem rendelkezik, némi angol tudással elboldogulsz vele. A Curve egy olyan Androidos

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

, amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyen. Egy gyors regisztrációt követően a mobiltárca alkalmazáshoz csak hozzá kell adnod azokat a bank és hitelkártyákat melyeket szeretnél használni. Amint ezzel megvagy, már létre is jött a virtuális kártyád, amit már használhatsz is. Plasztik kártyád közben már úton is van hozzád, ráadásul teljesen díjmentesen. A Curve többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik bank és hitelkártyával. Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve mobiltárca előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan Androidos eszközön, amin Android 5.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Pénztárca egy kártyában – Curve (iPhone app.) ingyenes letöltése Unod már, hogy a pénztárcád degeszre van tömve bank és hitelkártyával, no meg törzsvásárlói kártyákkal? Van egy jó hírünk! A kártya kezelő alkalmazás segítségével nem kell minden kártyát magaddal cipelni. Az ingyenes letöltésű bankkártya kezelő alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, magyar nyelven nem érhető el, azonban némi angol tudással elboldogulsz vele. A Curve egy olyan iPhone-os

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyenek. Ehhez egy regisztrációra van szükség, ezt követően csak hozzá kell adnod azokat a kártyákat melyeket egy kártyával szeretnél használni. Amint ezekkel megvagy, már használhatod is a virtuális Curve kártyádat de ne aggódj, mert plasztik kártyád is úton lesz hozzád, persze teljesen díjmentesen. A Curve kártyakezelő alkalmazás többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik kártyával. Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 11.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Látnivalók és kirándulások Újbudán – Újbuda OkosTérkép (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretsz felfedezni és kirándulni, ráadásul Budapesten, vagy környékén élsz? Akkor ez az iPhone-os alkalmazás remek választás lehet számodra. Letöltése és használta teljesen ingyenes, továbbá magyar nyelven is elérhető. Az Újbuda OkosTérkép egy olyan

látnivalókat és kirándulásokat mutató applikáció

, amivel egész Újbudát fel tudod fedezni. Használta nem igényel regisztrációt, így a letöltése után már keresheted is a programokat. A főoldalon egy bemutató leírást találhatsz, amelyben a környéket és annak rövid történetét ismerheted meg, emellett megtudhatod, hogy melyek a legnépszerűbb részei. A látnivalók menüben ABC sorrendben keresheted meg a számodra érdekes turisztikai pontokat, plázákat és egyebeket. Mindegyikhez tartozik egy rövidebb leírás, amelyben a megközelíthetőség is ki van emelve. Múzeumok, egyetemek és parkok várnak Rád. A túrákban sem fogsz csalódni, hiszen szinte mindegyik panorámás úton visz, így akár egész Budapestet beláthatod. Kiegészítésképpen egy térképet is találsz az alkalmazásban, ahol minden érdekesség meg van jelölve. Töltsd le még ma ezt a hasznos kis applikációt, és kirándulj egy nagyot még ma Újbudán. Elérhető minden olyan iOS-es készüléken, amin iOS 9.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.

Legfrissebb Híreink

Minden, amit a Curve-ről tudni kell Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne bankkártyákkal kitömött pénztárca nélkül az élet? Milyen lenne minden fontos kártyát egy helyen tartani úgy, hogy mindig kéznél legyenek, ha éppen szükség van rájuk? Szerencsére ezt akár már ma megvalósíthatod a Curve segítségével. Érdekel, hogy hogyan? Tarts velünk és cikkünkből megtudhatod!
6 ok arra, hogy miért vegyél Google Pixel telefont A Google Pixel-ek szinte a legjobb áron kapható okostelefonok, emellett olyan minőséggel rendelkeznek, ami ebben az ár kategóriában kifejezetten ritka. A letisztult és modern külső, a kamerák minősége és maga a szoftver remekül helyt állnak a mindennapokban.
Surfshark – Mire jó a VPN? 2021-ben nem meglepő az, hogy szinte mindenki rendelkezik olyan felhasználói fiókkal, amely hálózathoz van kötve. Számos előnye van ennek a dolognak, azonban érdemes kitérni a negatív részekre is. Biztosan rengeteg ember találkozott már adat visszaélésekkel, vagy reklámokkal, amelyek sokszor már rémisztően összefüggenek a keresési előzményeinkkel.
A legjobb webkamerák A járványhelyzet miatt rengeteg ember kényszerült otthoni munkavégzésre. Közülük sokaknak elengedhetetlen kiegészítő egy webkamera, hiszen konferencia hívásokhoz, megbeszélésekhez, vagy egy egyszerű társas munkavégzésnél kifejezetten megkönnyíti a munkát, ráadásul sokkal személyesebbé is teszi azt.