Főoldal > Hirek > Tartalommegtekintés offline állapotban

t: 705

Tartalommegtekintés offline állapotbanGondolkodtál már azon, hogy honnan tudnál legálisan filmeket letölteni, úgy hogy utazás közben, hosszabb várakozások alatt, vagy esetleg internet problémáknál el tudd ütni valamivel az idődet? Ha igen, akkor remek helyen vagy, ugyanis mai cikkünkben be fogjuk mutatni azt, hogy mindezt hogyan tudod kivitelezni. Amennyiben kíváncsi vagy, mindenképpen tarts velünk!

Hogyan tölts le YouTube tartalmakat?

A YouTube alkalmazást bizonyára senkinek sem kell bemutatni, hiszen világszerte több milliárd ember használja nap, mint nap. Éppen ezért biztosak vagyunk abban, hogy sokak fejében megfordult már az a gondolat, hogy mégis hogyan lehetne legálisan letölteni róla videókat.

Mire lesz szükséged? Első sorban az alkalmazásra, vagy a weboldalon megnyitott verzióra, internet kapcsolatra a videók letöltéséhez, illetve YouTube Premium előfizetésre. Mindenek előtt keresd meg a letölteni kívánt tartalmat. Fontos, hogy legyél fiókodba bejelentkezve! A videónál a leírás alatti sorban találod meg a Letöltés lehetőséget. Amint ez befejeződött, a nyíl kékké fog változni, ezzel jelezve, hogy elkészült.

A letöltött tartalmakat a weboldalon a Menü alatt, alkalmazásban pedig a Könyvtár lehetőségnél fogod megtalálni. Egy videó átlagosan 29 napig érhető el offline állapotban, de ne aggódj, bármikor letöltheted újra.

Netflix internet nélkül?

Ahhoz, hogy kedvenc sorozataidat, vagy filmjeidet offline módban meg tudd tekinteni a Netflix segítségével, nem lesz másra szükséged, mint előfizetésre és a letöltött applikációra.

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy mit töltenél le, a Letöltések menüben számos ajánlat közül választhatsz, melyek a korábban megtekintett tartalmak által kerültek ajánlásra. Miután sikerült választani, a lejátszás gomb alatt található letöltés gombra rákattintva tudod elindítani a folyamatot. Androidos eszközökön a sorozatokat nem csak részenként, hanem epizódokként is letöltheted. Amint internet nélkül nyitod meg az applikációt, azonnal a kiválasztott filmek és sorozatok fognak megjelenni.

Egyszerre maximum 100 aktív letöltéssel rendelkezhetsz egy eszközön. A legtöbb tartalmat 7 napig tudod megtekinteni internet nélkül. Megtekintésük után 48 órával eltűnnek a letöltések közül.

Az Amazon Prime

Csak úgy, mint a Netflix-hez, vagy a soron következő HBO Max-hoz, az Amazon Prime-hoz is szükséged lesz egy előfizetésre, továbbá az alkalmazás telepítésére. Miután ezekkel megvagy nyisd meg az applikációt és keresd ki a számodra megfelelő tartalmat. Filmek alatt a letöltés gombbal, míg sorozatoknál az évad letöltése alatt tudod elindítani a folyamatot. Mielőtt ez elindul, fel fog ugrani egy ablak, ahol a letölteni kívánt videó minőségét adhatod meg.

A profilodban fogod megtalálni a már letöltött darabokat, amelyek 30 napig érhetőek számodra el offline állapotban.

A HBO Max

A HBO Max nemrég érkezett el Magyarországra és már most rengeteg előfizetővel rendelkezik. A korábban HBO Go néven ismert platform újult meg, így azok, akik korábban ide regisztráltak, azoknak nem szükséges új előfizetés. Ahhoz, hogy internet nélkül tudj filmeket és sorozatokat nézni rajta, Neked is szükséged lesz egy előfizetésre, továbbá az applikációra.

Miután megnyitottad az applikációt, keresd meg a számodra megfelelő tartalmat és nyisd meg a leírásával együtt. A kívánt rész, vagy film mellett egy lefelé mutató nyilat fogsz találni, amivel azonnal le is tudod tölteni azt. A már letöltődött darabokat a profilodban tudod megtekinteni a letöltések menü alatt. Egyszerre maximum 30 aktív letöltéssel rendelkezhetsz, melyek 30 napig lesznek elérhetőek.

Végezetül

Az Amazon Prime kivételével minden platformon be tudod állítani a letöltési minőséget. Szerintünk ez egy remek lehetőség azon felhasználók számára, akik sokat utaznak, de nem rendelkeznek internettel, vagy csak egyszerűen a mobil adatforgalmat nem erre szeretnék használni. Kikapcsolódni mindig jó érzés, azonban a tartalom letöltési funkcióval ezt már határok nélkül is megtehetjük. Ti használtátok már ezt a lehetőséget?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Voltál már olyan helyzetben, hogy a szinte vadonatúj televíziódnál az egyetlen negatívum a pocsék hangminőség volt? Ezzel sajnos nagyon sokan tudnak azonosulni, azonban az új TV vásárlás helyett van egy egyszerűbb és olcsóbb megoldás is!
Valami igazán remek kamerára vágysz, de hiába keresed a megfelelőt egyszerűen nem találod? Ha igen, engedd meg, hogy kicsit segítsünk Neked, ugyanis mai cikkünkben elhoztuk bemutatni kedvenc akciókameránkat, ami bizonyára a világon mindenhol hatalmas sikert arat. Menő, innovatív, könnyen kezelhető és még ígéretes is, de mégis miről van szó?
A világon rengeteg idegennyelv van használatban, így nem csoda, hogy szinte mindenki beszél legalább egyet az anyanyelvén kívül. Nagyon sokan szeretnének újabbakat megtanulni, elsajátítani, és alkalmazni az életben anélkül, hogy a tanulásra hatalmas összegeket költenének el. Számos ember az alkalmazások mellett dönt, ami nem csoda, hiszen...
Okos szemüvegek? Igaz, hogy irreálisan hangzik? Pedig higgyétek el, ezek az elképesztő készülékek léteznek, ráadásul már többféle képpen jelen vannak világunkban. Találhatunk olyat, amely a valóságképet bővíti ki olyan információkkal, mint például az időjárás, vagy választhatunk Bluetooth hangszórót, ami szintén szemüveg formájában jelenik meg.