Főoldal > Hirek > Minden, amit a Curve-ről tudni kell

t: 235

Minden, amit a Curve-ről tudni kellGondolkoztál már azon, hogy milyen lenne fizikailag cipelhető pénztárca nélkül az élet? Milyen lenne minden fontos bank, hitel és törzsvásárlói kártyát egy helyen tartani úgy, hogy mindig kéznél legyenek, ha éppen szükség van rájuk? Szerencsére ezt akár már ma megvalósíthatod a Curve kártyakezelő alkalmazás segítségével. Érdekel, hogy hogyan? Tarts velünk és cikkünkből megtudhatod!

A Curve kártyakezelő alkalmazás

A Curve lényegében a pénzügyek leegyszerűsítésére jött létre. Remek választás lehet azoknak, akik több bankkártyával, illetve törzsvásárlói kártyával rendelkeznek. A mindennapokban csak a Curve kártyára és a hozzá tartozó Android vagy iPhone alkalmazásra van szükség, amiben egészen egyszerűen kiválasztható az éppen használni kívánt kártya.

Számos előnyhöz is juthatunk felhasználóként. Amennyiben több kártyánk is hozzá van adva az applikációhoz, és meggondolnánk magunkat, 14 napon belül lehetőségünk van másik kártyát kiválasztani a fizetéshez. A pénz hozzáíródik a számlához, majd a kiválasztottról levonásra kerül.

Emellett számos cégnél 1%-os pénzvisszafizetési lehetőséggel is élhetünk. Ilyen üzletek például a McDonald’s, vagy a Lidl. Ahhoz, hogy ezt a funkciót korlátlanul tudjuk alkalmazni, prémium előfizetésre lesz szükségünk.

Amennyiben olyan banknál vagyunk, ahol nem támogatott az Apple Pay, a Samsung Pay, vagy a Google Pay használata, akkor a Curve tökéletes választás lehet, hiszen amennyiben Visa, vagy MasterCard jelölésű bankkártyánk van, szabadon fizethetünk telefonunkkal, vagy okosóránkkal.

Curve regisztráció

Első lépésként a Curve hivatalos weboldalán meg kell adnunk telefonszámunkat, amivel egy letöltési linkhez fogunk jutni. A regisztráció után már be is léphetünk a Curve Android vagy a Curve iPhone alkalmazásba.

Következő lépésként a három csomag közül kiválaszthatjuk, hogy melyik csomagot szeretnénk használatba venni. Van egy ingyenes, illetve 2 db havi díjas változat is. Az ingyenes csomag inkább a mindennapi használathoz ajánlott, míg a másik kettővel feloldhatunk olyan prémium szolgáltatási funkciókat is, amelyeket világszerte kiélvezhetünk. A fizetős változatok azok számára kedvező, akik szeretnének devizával foglalkozni (adni / venni), vagy külföldre utazni.

A Curve csomagok előfizetési díjai:
- Curve Blue: Ingyenes
- Curve Black: 9.99 Euró/hónap (prémium)
- Curve Metal: 14.99 Euró/hónap (prémium)

Utazás a Curve alkalmazással

Ahhoz, hogy Curve kártyánkat utazás alatt is tudjuk használni, Black, vagy Metál kártyára lesz szükségünk. Külföldön sokkal olcsóbban fizethetünk, mint más itthoni bankkal, emiatt egyrészt sokkal kedvezőbb is, másrészt az átváltások a deviza-középárfolyamhoz nagyon közel vannak.

Az alkalmazás főbb szolgáltatásai

Az alkalmazásban bármikor megnézhetjük kiadásainkat. Amennyiben több kártyát is regisztráltunk külön-külön, de akár egyben is nyomon tudjuk követni ezeket, így nem kell több applikáció között váltogatni minden egyes alkalommal.

Curve kártyánkat az alkalmazásból egészen egyszerűen zárolhatjuk, ha azt éppen elhagytuk, vagy ellopták, így az használhatatlan lesz. Minden kártyás tranzakcióról kapunk egy blokkot, amit kérhetünk e-mailben is, így bármikor visszanézhetjük azt.

Végezetül: Miért a Curve?

Mint azt megtudhattuk, egészen kedvező lehetőségeket kínál számunkra amellett, hogy egyfajta rendezettséget hoz az életünkbe. Sokak számára bizonyára nagy segítség, hogy nem kell mindig a pénztárcában nyúlkálni, és keresgélni, így abszolút megéri beregisztrálni. Ráadásul külföldi utazásainkon is spórolhatunk kártyánkkal, hiszen a Curvvel nem szükséges átváltani a pénzünket.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google Pixel-ek szinte a legjobb áron kapható okostelefonok, emellett olyan minőséggel rendelkeznek, ami ebben az ár kategóriában kifejezetten ritka. A letisztult és modern külső, a kamerák minősége és maga a szoftver remekül helyt állnak a mindennapokban.
2021-ben nem meglepő az, hogy szinte mindenki rendelkezik olyan felhasználói fiókkal, amely hálózathoz van kötve. Számos előnye van ennek a dolognak, azonban érdemes kitérni a negatív részekre is. Biztosan rengeteg ember találkozott már adat visszaélésekkel, vagy reklámokkal, amelyek sokszor már rémisztően összefüggenek a keresési előzményeinkkel.
A járványhelyzet miatt rengeteg ember kényszerült otthoni munkavégzésre. Közülük sokaknak elengedhetetlen kiegészítő egy webkamera, hiszen konferencia hívásokhoz, megbeszélésekhez, vagy egy egyszerű társas munkavégzésnél kifejezetten megkönnyíti a munkát, ráadásul sokkal személyesebbé is teszi azt.
Az elmúlt évtizedben jelentős változáson esett át a filmipar. Ennek hatására elkezdtek megjelenni szerte a világban olyan szolgáltatások, amelyekre előfizetve korlátlan mennyiségű filmet és sorozatot tekinthetünk meg különböző nyelveken. Elhoztunk néhány alkalmazást és azok szolgáltatásait, amikre szerintünk megéri előfizetni 2021-ben is.