Főoldal > Hirek > 6 ok arra, hogy miért vegyél Google Pixel telefont

t: 249

6 ok arra, hogy miért vegyél Google Pixel telefontA Google Pixel-ek szinte a legjobb áron kapható okostelefonok, emellett olyan minőséggel rendelkeznek, ami ebben az ár kategóriában kifejezetten ritka. A letisztult és modern külső, a kamerák minősége és maga a szoftver remekül helyt állnak a mindennapokban. Elhoztunk 6 nyomós érvet, mitől olyan jók ezek a mobiltelefonok.

Google Fotók ingyenes tárhellyel

Mint azt egy Google terméktől várhattuk, a Pixel telefonokon is megtalálhatunk szinte minden alap alkalmazást. Ilyen például a Google Chrome és a Google Fotók. Utóbbi egy elég ismert program, azonban csak 15 GB tárhely érhető el díjmentesen rajta. Egy Pixel telefonnal azonban teljesen ingyenes, így bármennyi képet és videót tárolhatunk rajta.

Ez az applikáció az egyszerű mindennapi használatra lett tervezve, ráadásul remek szerkesztőeszközöket is kaphatunk mellé. A tárhelyre feltöltött képeket bármilyen készülékről elérhetjük és az internetes weboldalról is bármikor letölthetjük.

Nincsen rossz, vagy ártalmas szoftver

Sajnos világszerte jelen vannak olyan káros és rosszindulatú alkalmazások és szoftverek, amelyek egyenesen fenyegetően hatnak Androidos készülékeinkre. A Google Pixel készülékek azonban ezektől teljesen védettek, hiszen minden úgy található meg rajtuk, ahogyan azt a Google megtervezte. A készüléken tehát egyedi és eredeti operációs rendszer, valamint remek felhasználóbarát felület van.

Friss Android operációs rendszer

Akármikor megjelenik egy új Android verzió, az biztosan a Google Pixel eszközökön lesz elérhető először. Erre a Google ígéretet is tett. Emellett, csak úgy, mint az Apple készülékeknél, előzetesen elérhető a legújabb szoftverek béta verziója is, így azt előre ki lehet próbálni, de a béta verziót csak a fejlesztőknek szokták ajánlani.

Miért? Azért, mert bár jópofa a megjelenése előtt kipróbálni az újdonságokat, azonban nem véletlenül béta a neve. Ezek még nem a teljesen elkészült verziók, így az esetleges hibák akár problémákat is okozhatnak készülékeinkben, így óvatosan kell velük bánni.

A Google Fi

Ez a program jelenleg csak az Egyesült Államokban elérhető, de bízunk abban, hogy nemsokára világszerte használható lesz, ugyanis remek és megbízható szolgáltatást nyújt minden felhasználójának.

A Google Fi egy úgymond telefoncsomag, amivel kevesebbet kell fizetnünk, de mégis biztonságosabban használhatjuk eszközeinket. Minden csomag nagyon nagy adatvédelmi biztonsággal rendelkezik, illetve teljesen családbarát a használatuk. A beépített VPN teljesen privát használatot biztosít, s emellett a hacker támadásoktól is megvéd.

Családunkat védve csak az engedélyezett kontaktok tudnak velünk, illetve családtagjainkkal kapcsolatot felvenni, továbbá korlátozni tudjuk gyermekeink adatfelhasználását is.

Kukába a szeméttel - spam blokkolás

A Google Pixel telefonok rendelkeznek egy olyan funkcióval, aminek a segítségével blokkolhatjuk a felesleges marketing spam e-maileket és hívásokat, továbbá az ismeretlen telefonszámokat nem is fogadja készülékünk. Ez egy teljesen remek mód, ugyanis nagyon bosszantó tud lenni a kéretlen reklámok és spam-ek áradata.

Végezetül a Google Pixel telefonról

A legutolsó ok, amiért megéri a Google Pixel telefon mellett dönteni az nem más, mint maga a Pixel 4A 5G. Ez a jelenleg legjobb telefon, ami kapható tőlük. Miért? Mindössze 140.000 forintért már kapható, és az előbb felsorolt dolgok mind elérhetőek rajta. Kompatibilis az 5G hálózatokkal is, amivel igazán gördülékenyen böngészhetünk bárhol és bármikor.

Kiváló ultraszéles kamerája és az OLED kijelzője is csak nagy pluszpontokat érdemelnek, hiszen mint már korábban említettük, ebben az ár kategóriában nagyon ritka az ilyen jó minőségű és megbízható telefon.

A Google számos készüléket jelentetett már meg, így érdemes körbe nézni a lehetőségek között. Annyit biztosan állíthatunk, hogy az átlag felhasználási célokhoz a Google Pixel telefon biztosan nem fog csalódást okozni.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

2021-ben nem meglepő az, hogy szinte mindenki rendelkezik olyan felhasználói fiókkal, amely hálózathoz van kötve. Számos előnye van ennek a dolognak, azonban érdemes kitérni a negatív részekre is. Biztosan rengeteg ember találkozott már adat visszaélésekkel, vagy reklámokkal, amelyek sokszor már rémisztően összefüggenek a keresési előzményeinkkel.
A járványhelyzet miatt rengeteg ember kényszerült otthoni munkavégzésre. Közülük sokaknak elengedhetetlen kiegészítő egy webkamera, hiszen konferencia hívásokhoz, megbeszélésekhez, vagy egy egyszerű társas munkavégzésnél kifejezetten megkönnyíti a munkát, ráadásul sokkal személyesebbé is teszi azt.
Az elmúlt évtizedben jelentős változáson esett át a filmipar. Ennek hatására elkezdtek megjelenni szerte a világban olyan szolgáltatások, amelyekre előfizetve korlátlan mennyiségű filmet és sorozatot tekinthetünk meg különböző nyelveken. Elhoztunk néhány alkalmazást és azok szolgáltatásait, amikre szerintünk megéri előfizetni 2021-ben is.
Mint azt az első részben megtudhattuk, rengetegféle tablet létezik. Előző cikkünkben a csúcskategóriás és picit drágább eszközökről volt szó, azonban most azoknak a kedvében szeretnénk járni, akik alacsony költségvetésből szeretnék megoldani a vásárlást.