Főoldal > Hirek > A legjobb film- és sorozatnéző platformok

t: 338

A legjobb film- és sorozatnéző platformokAz elmúlt évtizedben jelentős változáson esett át a filmipar. Ennek hatására elkezdtek megjelenni szerte a világban olyan szolgáltatások, amelyekre előfizetve korlátlan mennyiségű filmet és sorozatot tekinthetünk meg különböző nyelveken. Elhoztunk néhány alkalmazást és azok szolgáltatásait, amikre szerintünk megéri előfizetni 2021-ben is.

A Netflix

Természetesen a Netflix semmiképpen sem maradhat le a listáról. Az egyik legnépszerűbb platformként népszerűsége kinőtte magát az egész világban. Felhasználói felülete egyszerűen kezelhető és egy olyan stílust képvisel, ami hamar meggyőzi az embert.

A Netflix felületén számtalan mennyiségű filmet és sorozatot találhatunk. Legyen szó horrorról, vígjátékról, vagy romantikáról, biztosan megtaláljuk kedvenceinket. A megnézett tartalmak alapján ajánlásokat is kaphatunk, így olyan művek is elénk kerülhetnek, amiket korábban nem vettünk észre. A gyerekeknek számtalan rajzfilmet találhatunk, így Ők sem maradnak ki a mókából.

Alap előfizetői ára havonta 2490 forint, ám amennyiben a legjobb minőséget és a több eszközön való elérhetőséget szeretnénk, akkor azt a prémium csomaggal érhetjük el, havi 3990 forintért. Sokak úgy csinálják, hogy előfizetnek a prémiumra és barátokkal, vagy családtagokkal közösen fizetik ki annak az árát.

Az első hónap, az úgynevezett „próbaidő” teljesen díjmentes, így el tudjuk dönteni azt, hogy szeretnénk e befizetni a szolgáltatásra, vagy sem.

HBO GO

Magyarország második legnépszerűbb platformja a HBO GO. Bár találhatunk közös tartalmakat, mégis teljesen különbözik a Netflixtől. A HBO GO például rendelkezik egy külön gyermekbarát fiókkal is, továbbá egy Disney menüvel is.

A kategóriák annyiban másak, hogy itt nem csak műfaj szerint, hanem IMDb értékelések és heti listák alapján is böngészhetünk. Felhasználói felülete egyszerű és letisztult, ami még kellemesebbé teszi használatát. Ára havonta 1890 forint, azonban az első hét ingyenes.

Amazon Prime Video

Mivel az Amazon Prime Video-n nem találunk magyar nyelven filmeket és sorozatokat, így annyira nem népszerű hazánkban. Ettől függetlenül elő tudunk rá fizetni havonta 2150 forintért és cserébe remek műveket kaphatunk. Az első 7 nap díjmentes.

Amennyiben offline módban szeretnénk kikapcsolódni egy utazás alatt, akkor egészen egyszerűen letölthetjük eszközeinkre a kívánt műsorokat. Számos televíziókban leadott sorozatot találhatunk, mint például az autók szerelmeseinek való Grand Tour-t, vagy sokak kedvencét, Doctor Murphy-t.

Disney Plus

A külföldön már elterjedt Disney Plus-ra minden bizonnyal Nekünk sem kell már sokat várni. Ki ne lenne kíváncsi egy olyan platformra, ami tele van Walt Disney tartalmakkal? Nem csak a kicsiknek, hanem még a felnőtteknek is ajánlott, ugyanis a mesék mellett számos film és egy National Geography menü is rendelkezésre áll.

Egy évi előfizetése 23.000 forint, amit természetesen lehet havonta is fizetni, azonban így az ár 2300 forint lesz havonta. Marvel, vagy Csillagok Háborúja rajongó vagy? Akkor Te is imádni fogod, hiszen minden rész megtalálható rajta. Várhatóan még 2021-ben elér hozzánk is, majd utána belevethetjük magunkat a csodák birodalmába.

Hogyan tudom ezeket a platformokat használni?

Szerencsére a XXI. században számos lehetőség van ezeknek az applikációknak a kihasználására. Nem csak okostelefonjainkon és számítógépeinken, hanem okos televíziókon és még néhány modernebb autóban is elérhetőek.

Egy előfizetés után bármikor meg lehet ezeket nyitni, de ha meggondoltuk magunkat, akkor sincs gond. Csupán pár kattintás és máris lemondhatjuk a szolgáltatásokat. A már kifizetett hónap kihasználható, így szerencsére pénzünk sem megy kárba. Legyen szó egy péntek estéről, vagy egy pizsama partiról, az biztos, hogy egy jó film remek program mindenki számára.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Mint azt az első részben megtudhattuk, rengetegféle tablet létezik. Előző cikkünkben a csúcskategóriás és picit drágább eszközökről volt szó, azonban most azoknak a kedvében szeretnénk járni, akik alacsony költségvetésből szeretnék megoldani a vásárlást.
2020 végén rekord mennyiségű tabletet vásároltak az emberek, ami nem csoda, hiszen újra nagy szerepet töltenek be életünkben. Számos diák használja tanuláshoz, szórakozáshoz, de a felnőttek körében is eléggé népszerűek ezek az eszközök. Méretüknek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük őket, így praktikusságuk is értelmet nyer.
Az utcán, sportolás közben és otthon is számos ember használ fülhallgatót. Az utóbbi években elterjedt vezeték nélküli darabok használata sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, éppen ezért elég nagy népszerűséget kaptak. Kapva az alkalmon számos cég állt elő saját termékkel, amelyek között bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.
A mai világban a zenének szinte mindennapos szerepe van az életünkben. Legyen szó házibuliról, utazásról, vagy sportolásról, az emberek legnagyobb része ezeket a tevékenységeket zenehallgatással tölti. Sok módja van annak, hogy imádott slágerünkkel dobjuk fel napunkat. Rádióban, az interneten, vagy alkalmazásokban is akármikor elérhetjük azokat.