Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Pénzügyek egy kártyával – Curve (Android alkalmazás)

Pénzügyek egy kártyával – Curve (Android alkalmazás) Neked is mindig tele van a pénztárcád bank és hitelkártyával, melyekre sokszor szükséged lenne, de mégsem találod meg mindig időben őket? Van egy jó hírünk! Az ingyenes letöltésű Android mobiltárca alkalmazás megoldja a problémádat. Magyar nyelvű menüvel nem rendelkezik, némi angol tudással elboldogulsz vele.

A Curve egy olyan Androidos

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

, amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyen. Egy gyors regisztrációt követően a mobiltárca alkalmazáshoz csak hozzá kell adnod azokat a bank és hitelkártyákat melyeket szeretnél használni. Amint ezzel megvagy, már létre is jött a virtuális kártyád, amit már használhatsz is. Plasztik kártyád közben már úton is van hozzád, ráadásul teljesen díjmentesen.

A Curve többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik bank és hitelkártyával.

Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve mobiltárca előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan Androidos eszközön, amin Android 5.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
251.7 MB
Feltöltve:
2021.06.13
Letöltés:
5093x
Osztályzat:
1.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Pénzügyek egy kártyával – Curve (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások