A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

DAEMON Tools Lite 11 ingyenes letöltése Az ingyenes letöltésű Daemon Tools Lite (64 bites) segítségével CD, DVD, HD DVD, Blu-ray lemezekből készíthetsz akár Windows 7-8-10-11-en is virtuális lemezeket, úgynevezett képfájlokat, melyek közvetlenül a merevlemezről futtathatóak. A Daemon Tools ingyenes letöltésű program különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható. Windows játékok futtatása, CD-DVD és Bluray filmek nézése oldható meg vele a fizikai lemez használata nélkül, Windows rendszerű PC-ken.

Az

ingyenes Daemon Tools Windows program letöltés

után nem csak elkészíteni tudja ezeket a képfájlokat, de beolvasni is, így a más programokkal készített virtuális lemezek is használhatóak vele.

Windows PC-n támogatott fájltípusok: cue, bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Disjuggler), nrg (Nero ImageDrive).
A Daemon Tools Lite 11 legfrissebb verziójának letöltése ingyenes, mely Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható.

Ingyenes próba és fizetős Daemon Tools


Van ingyenes próba és fizetett verziója a Daemon Tools Lite programnak. A telepítés során eldöntheti a felhasználó, hogy melyiket szeretné telepíteni. Az ingyenes verzió hibáival kapcsolatban nem áll rendelkezésre 0-24 ügyfélszolgálat és tartalmaz reklámokat. v11.0
Online videóvágó - Flixier ingyenes letöltése A Flixier egy bárki számára ingyenesen használható online videóvágó program. A program angol nyelven használható.

Készíts lenyűgöző videókat néhány kattintással, dolgozz együtt ismerőseiddel, munkatársaiddal valós időben, és tedd közzé 3 perc alatt a leggyorsabb

online videószerkesztő

vel. Adj hozzá szöveget a videókhoz, képeket, hangokat, átmeneteket, automatikus feliratokat és még sok mást.

A videókat néhány perc alatt megvághatod anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene letöltened vagy telepítened. Hozz létre gyorsan létre kiváló minőségű tartalmat, függetlenül a tapasztalati szintedtől. A Flixier egy erőteljes kezelőfelületet kombinál kész 'drag and drop' funkciókkal, hogy mindenki igényeit kielégítse. Szinkronizáld a projekteket valós időben az összes kollégáddal és azonnal megoszthatod a fájlokat. Még jobb, ha egy gombnyomással visszajelzést kérhetsz a videódról, és nincs szükség renderelésre. Akárcsak a Google Dokumentumok. Tökéletes a YouTube, Facebook, Instagram vagy akár egyedi felbontású videók készítéséhez. Ha elkészült a videód, egy gombnyomással egyszerre teheted közzé a különböző közösségi médiaplatformokon.

A Flixier szinte minden számítógépen használható, csak böngészőre és internetkapcsolatra van hozzá szükség.
Driver Booster 10 ingyenes letöltése A Driver Booster 10 optimális megoldás driverek frissítéséhez, telepítéséhez. A magyar nyelvű driver kereső automatikusan felismeri mely driverek hiányoznak vagy régiek és egy kattintással letölti, majd telepíti őket. A Driver Booster driverkereső program több mint 6.500,000 driver és illesztőprogram telepítésében, javításában és keresésében tud segíteni. Kiváló adatbázisának és az állandó support-nak köszönhetően mindig elérhetőek a lehető legfrissebb driverek.

Windows 10 drivert keresel?


A Driver Booster Windows rendszereken is segít neked megkeresni és telepíteni a hiányzó FREE drivert.

A Driver Booster

driver kereső program

a játékosok részére is képes optimalizálni a driver és illesztőprogram készletet.

A Driver Roll Back funkcióval a telepített driverek leszedhetőek, amennyiben azok valamiért nem kompatibilisek és rendszerhibát okoznak, a Driver Roll Back funkcióval a gép az utolsó működő állapotra állítható vissza.

A Driver Boost driver kereső program Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 és 11 rendszereken használható.
Total Commander 32 és 64 bit (magyar) ingyenes letöltése Total Commander letöltés új 32 és 64 bites Windows változata érhető el az oldalról. A sokoldalú ingyenes letöltésű magyar nyelvű fájlkezelő számtalan beépített eszközzel rendelkezik: multimédiás lejátszó, adatnéző, FTP-kliens, tömörített adatok kezelése, de az alapfunkciókat ingyenes modulokkal, pluginokkal is bővíthetjük.

Total commander

újdonságok: szabadon beállítható oszlop elrendezés, miniatűr kép megjelenítése, újabb billentyű parancsok, ZIP metódus (BZIP2, PPMd), illetve tucatnyi hibajavítás.
Total Commander free download. v.10.51
Nyelvtanulás online – Mondly  ingyenes letöltése Szeretnél eredményesen nyelvet tanulni, de nem szeretnél magántanárhoz menni? A Mondly-val akár 41 szabadon választható nyelvet tanulhatsz meg kedved és időd szerint. A nyelvtanuló programba való regisztráció költségmentes, ellenben használata havidíjat számol fel, azonban jelentős kedvezményekkel megvásárolható.

2019-ben az Apple az év legjobb alkalmazásának választotta, majd egy évvel később elnyerte az Európa kedvenc alkalmazásának járó díjat. Online felületen használható, ha telefonodon is szeretnéd használni, letölthető iOS-es és Androidos eszközökre is.

Regisztrációt követően kiválaszthatod, hogy alap-, közép-, vagy haladó szinten szeretnél haladni. A

nyelvtanuló programban

különböző témákon keresztül haladhatsz, kezdve az alap szituációkkal egészen az országok bemutatásáig. A Mondly segít megérteni a nyelvtani részeket, bővíti a szókincsünket és minden lehetőséget megragadva visz minket előre. Világszerte mindenhol pozitív véleménnyel vannak a Monly-ról. Rengeteg embernek segített a nyelvtanulásban. Légy Te a következő, akivel csodát tesz! Tanulj nyelveket, töltsd le most!

Legújabb Mobil alkalmazások

Szülői felügyelet (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Kids App Qustodio egy kiváló szülői felügyeleti szoftver, amely megkönnyíti a gyermek mobil tevékenységeinek kezelését, különösen a jól megtervezett társ-alkalmazásával. Legjobb tulajdonságai a böngészőtől független webtartalom-szűrők és az eszközhasználati időkorlátok beállításának képessége. Az alkalmazás használatával jelentősen csökkenthető a Cyberbullying, azaz az internetes zaklatás kockázata. A

szülői felügyelet alkalmazás

kiemelkedő képességei a helymeghatározás, a hívások és SMS-naplózás, valamint a mobil alkalmazások blokkolása. A szülők értékelni fogják az azonnali eszközzár és a pánikgomb lehetőségeit is, mely szintén a gyermek biztonságát növeli. Az ingyenes letöltésű szülői felügyelet app Android és iPhone mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva egyszerűen és ingyenesen telepíthető.
Steam játékok mobilon - Steam link (Android és iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A játék-streaming platformok és az előfizetések jelenleg nagyot mennek: az olyan nagynevű vállalatok, mint az Apple (Arcade), a Google (Stadia) és a Microsoft (xCloud), a közelmúltban már valamennyien komoly erőfeszítéseket tettek ez irányba. A Steam Link

Steam játékok mobilon

magyar nyelvi menüvel is használható alkalmazása lehetővé teszi, hogy a Steam könyvtárból játékokat játszunk közvetlenül Android és iPhone telefonról. Feltétel, hogy mind a PC-nek, mind a mobil eszköznek ugyanahhoz a helyi hálózathoz kell csatlakoznia. A teljes játékélményhez valamilyen bluetooth kontrollert kell a telefonhoz társítani. Az ingyenes Steam Link app Android és iPhone mobilra és tabletre készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva ingyenesen telepíthető.
Magyar hangoskönyv - Voiz Hangoskönyvtár (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Voiz Hangoskönyvtár alkalmazásban hangoskönyveket hallgathatsz melyeket meg is vásárolhatsz. A magyar nyelvű ingyenesen letölthető hangoskönyv alkalmazás iOS mobilokon és tableteken használható. Az alkalmazással a

hangoskönyvekbe ingyenesen

belehallgathatsz, ha tetszik meg is vásárolhatod. A fejlesztők terveik, hogy mesekönyv szekcióval is bővítik kínálatukat. Jelenleg főleg üzleti és motivációs könyvek vannak a palettán, a szépirodalmi kínálat is folyamatosan bővül. A szerkesztők szívesen együttműködnek akár veed is, ha van eg jó könyved, vedd fel velük a kapcsolatot, te könyved is bekerülhet a kínálatba.
Nagyító + Zseblámpa (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése A Nagyító + Zseblámpa Android és iPhone alkalmazás az idősek, gyengén látók nagy segítsége lehet. Az applikáció a telefon kamerájának képét 5-szörös nagyításban tudja visszaadni, LED-jét pedig fényes zseblámpaként lehet használni. Ezen kívül a jobb olvashatóság érdekében kontraszt móddal is szolgál, amely a kamerával látható szövegeket teszi sokkal olvashatóbbá. A

Nagyító + Zseblámpa alkalmazás

akkor is jól jöhet, ha elhagytuk az olvasószemüveget, de mobiltelefonunk a zsebünkben van. Nagy segítséget nyújt az apró betűk elolvasásában. Éttermi menük olvasása, gyógyszeres üvegek/betegtájékoztatók olvasása, stb... Az alkalmazás letöltése ingyenes.

Legfrissebb Híreink

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.