A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

OpenOffice letöltés (magyar) ingyenes letöltése Az OpenOffice nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE névű adatbázis-kezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, teljes PDF támogatás.

Microsoft word letöltés ingyen (magyar) letöltőközpont

.
A program alkalmas az elterjedt irodai szoftverek által készített dokumentumok kezelésére: Microsoft Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000, és újabb verzióik, stb. Valamint használhatjuk HTML-szerkesztésre. A magyar nyelvi kiegészítő fájl is letölthető.

OpenOffice 3 újdonságok: szebb kezelőfelület, ODF 1.2 valamint docx, xlsx, pptx támogatás, táblázat oszlopok méret 1024-nél nagyobbak lehetnek, szöveges dokumentumok szerkesztésénél egyszerre több oldal is látható, jegyzeteket lehet fűzni a munkához, az új grafikon-elemek. Blogok közvetlen elérhetősége, gyorsabb elindulás, zárt dokumentumformátumok támogatás, Lightproof magyar nyelvi ellenőrző.
A lenti letöltési linkre kattintva az Open Office ingyenes, legfrissebb (2023-06-02) 4.1.14 verziója tölthető le mely Windows, Linux és OSX rendszerű számítógépeken futtaható.
CCleaner 6.12 - PC takarító ingyenes letöltése A CCleaner egy ingyenes rendszer optimalizáló, biztonsági és tisztító eszköz. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből, ezzel elősegítve a Windows gyorsabb futtatását. A takarító program eltávolítja az internetes tevékenységek nyomait is, így például az internetes böngészési előzményeket, cookie-kat.

A

CCleaner letöltés

ingyenes. A CCleaner program tartalmaz továbbá egy jól felszerelt regisztrációs adatbázist tisztító eszközt, mely megkeresi a hibákat és a rendellenességeket a regisztrációs adatbázis tartalmában, s azokat kijavítja. Alkalmas továbbá programok törlésére is, trial verziójának letöltése ingyenes.
AVG Free Edition magyar (64-bit) ingyenes letöltése Az AVG Free Edition magyar nyelvű ingyenes letöltésű talán a legjobb antivírus program. Állandóan aktív vírusvédelme mellett beállítható, hogy ellenőrzi a be-, és kimenő e-maileket és akár a meglátogatott weboldalakat is.
Az 'AVG Do Not Track' vírusvédelmi funkcióval megfigyelhetőek és letilthatóak az egyes weboldalak adatgyűjtő háttérfunkciói (csak akkor elérhető ez a funkció, ha az AVG Security Toolbar is feltelepül).
Az

AVG ingyenes vírusirtó letöltése

jogtiszta és legális.
Továbbá az Anti-Spyware és a WiFi hacker-védelmi technológia az AVG ingyenes vírusirtó letöltése és telepítése után hatékony személyi védelmet biztosít minden felhasználónak.
Az AVG free 64 bites vírusvédelmi szoftver Windows 7-től Windows 10-ig minden operációs rendszeren biztonságosan futtatható.
LibreOffice letöltés (magyar) ingyenes letöltése A LibreOffice egy ingyenes letöltésű magyar nyelvű, a Microsoft Office-szal egyenértékű, és kompatibilis, irodai programcsomag. A The Document Foundation 2001 óta álmodott a LibreOffice szabad irodai programcsomag kifejlesztéséről.

A

Libre Office letöltés

teljességgel tükrözi a közösség által 2010 szeptemberében a bejelentéskor kitűzött célokat: tisztább és karcsúbb kódbázis, továbbfejlesztett szolgáltatások, jobb interoperabilitás, valamint sokszínűbb és befogadóbb ökoszisztéma.

A Libre Office legfrissebb verzióját tudod letölteni mely jelenleg (2023-05-27) a 7.5.3. Letölthető (32 és 64 bit) Windows x86_64 (Windows 7 vagy újabb szükséges), Mac OS X (Aarch64/Apple Silicon), macOS x86_64 (10.14 vagy újabb szükséges), Linux x64 (deb), Linux x64 (rpm) rendszerekre. Kiegészítésként számtalan nyelvi csomag mellett a magyar nyelvi fájl is letölthető.

Minimum hardverigény: Pentium-kompatibilis PC (Pentium III, Athlon vagy újabb rendszer ajánlott);
256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott);
A teljes telepítéshez 1,5 GB hely a lemezen;
1024×768 felbontás (ennél magasabb felbontás ajánlott), legalább 256 szín.
Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v12.0.2

Legújabb Mobil alkalmazások

HuMap – offline térkép túrázóknak (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A HuMap egy ingyenes letöltést kínáló Androidos túra térkép program, amely Magyarország és Budapest mellett sok egyéb európai ország pontos térképét tartalmazza. A program adatbázisát a közösség is építheti, így hamarosan a legjobb Android alkalmazások között is végezheti. A

túra térképeket letöltés

után offline módban is használhatod a HuMap-pal, így nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra sem. Internet nélkül is pontosan tudod, hol vagy az erdőben. A HuMap alkalmazás letöltése ingyenes.
Tinder - társkereső (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Csaknem 20 milliárd ember ismerkedett már össze valakivel a Tinder Androidos vagy iPhone párkereső alkalmazással. A napi 26 millió randit életre hívó alkalmazással akár otthon vagy, akár külföldön, könnyen intézheted a mobilos

társkeresést

. Regisztrálj egy profilt a Tinderen, töltsd ki az adataiddal és vesd bele magad a többi érdekes, ismerkedni vágyó profiljának tengerébe. A Tinder társkereső használata egyszerű, ha valaki tetszik, jelezd a rendszernek, ha az illető is szimpatikusnak talál, kezdődhet a chatelés, ismerkedés. Onnantól már rajtatok áll minden. A Tinder magyar nyelvű app letöltése ingyenes.
Rajzoló és festő app - SketchBook (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A SketchBook minden grafikai és rajzolási igényt kielégítő díjnyertes Android és iPhone alkalmazás, mely ingyenes letöltéssel pár kattintás után a tied lehet. A könnyen kezelhető rajzoló, festő alkalmazást nagy örömmel és megelégedéssel már több mint 100 millióan használják. Az ingyenes

rajzoló és festő alkalmazás

szolgáltatásai több mint 130 ecsetkészlettel, testreszabható vászonmérettel, különféle vonalzókkal, kiváló minőségű képimportálókkal állnak rendelkezésre. Az összes olyan alapvető eszköz mellett mint például a rétegszerkesztő és a toll mód, ezek mindegyike együttesen teszi ezt az Android és iOS eszközök egyik legjobb ingyenes rajzoló alkalmazásává. Mivel az Autodesk fejleszti, a SketchBook nagyszerűségén nem szabad meglepődni. Ha kacérkodsz a digitális vázlatkészítéssel ne habozz, csak töltsd le és próbáld ki, nem fogsz csalódni! A rajzoló app Android és iPhone mobilra készült verziója a letöltés linkre kattintva egyszerűen telepíthető.
Wish - akciós vásárlás, leértékelések (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Csatlakozz a több mint 500 millió felhasználóhoz, akik a Wish által nyújtott különleges vásárlási akciók és leárazások révén 50-80%-kal olcsóbban juthatnak hozzá kedvenc termékeikhez. Böngéssz a leárazott akciós ruhák, tartozékok és elektronikai eszközök végeláthatatlan választékából. A Wish amerikai és európai üzletláncokkal is kapcsolatban áll, így Magyarországon is jelentős

leértékeléseket és vásárlási akciókat

találhatsz vele. Magyar nyelven is használhatod, ráadásul az Android és iPhone alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, rendszerigénye Android 5.0 és iOS 13.0 vagy újabb. A Wish alkalmazás fő jellemzői és használata: Vásárlás és spórolás: A Wish alkalmazásban különféle termékeket találsz, beleértve ruhákat, elektronikai eszközöket, háztartási cikkeket, kiegészítőket és még sok mást. Az alkalmazás lehetőséget nyújt kedvező áron történő vásárlásra, gyakran nagy kedvezményekkel. Termékkínálat: A Wish áruházban széles választékban megtalálhatók termékek a legkülönbözőbb kategóriákban, a divattól kezdve az elektronikán át a szépségápolásig és a sportcikkekig. Az alkalmazásban könnyen böngészheted a termékeket és rákereshetsz a konkrét igényeidre. Értékelések és felhasználói vélemények: A Wish alkalmazásban a termékekhez tartozó értékeléseket és felhasználói véleményeket is megtalálod. Ez segíthet abban, hogy informált döntést hozz, mielőtt megvásárolnád egy adott terméket. Egyéni ajánlatok és kedvezmények: Az alkalmazás rendszeresen küldhet neked értesítéseket és ajánlatokat a kedvenc termékeidről vagy a hasonló kategóriájú termékekről, amelyek érdekelhetnek téged. A Wish alkalmazást olyan embereknek ajánljuk, akik szeretnek online vásárolni és jó áron szeretnének vásárolni különféle termékeket. Az alkalmazás különösen vonzó lehet azok számára, akik kedvelik a változatos termékkínálatot és a kedvező árakat. Fontos tudni, hogy amikor a Wish alkalmazáson keresztül vásárolsz, érdemes alaposan tanulmányozni a termékek részleteit, értékeléseket és vásárlói véleményeket, valamint figyelembe venni a szállítási időt és a vásárlóvédelmet is.

Legfrissebb Híreink

Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.
Mi az az Ethernet? Az Ethernet a legstabilabb, legbiztonságosabb és leggyorsabb internet elérési mód a világon. A Wi-Fi elterjedése előtt az Ethernet szolgált az eszközök internettel való összekapcsolására. Ethernet-kábellel két féle módon lehet forgalmat küldeni a hálózattól függően.
Minden, amit a Revolutról tudni érdemes A Revolut a világ egyik legnépszerűbb pénzügyi szolgáltatása. Használatával a pénzkezelés egyszerű és gyors, a napi költések pedig zökkenőmentesebbek, mint valaha. A számlanyitás percek alatt megtörténik és az egész folyamat elvégezhető online, mindenféle komplikáció nélkül.