A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

TechPowerUp - GPU-Z PC tesztelő ingyenes letöltése Szeretnél egy könnyű használatú PC tesztelő segédprogramot, amellyel fontos információkat tudhatsz meg videókártyádról és a grafikus processzorról? A GPU-Z-vel nem nyúlhatsz mellé. Remek választás személyes, vagy munkabeli felhasználásra is, amelyet díjmentesen tehetsz meg. Kompatibilis a XP-től a 11-ig minden Windows operációs rendszerrel és a 32 és 64 bites verzió is támogatott azokon.

A

GPU-Z számítógép tesztelő szoftver

főbb funkciói között szerepel a részletes jelentés a memória alrendszerről, így olyan információkat tudhatsz meg, mint a memória mérete, típusa és sebessége. Támogatja az NVIDIA, AMD, ATI és Intel grafikus eszközöket is. Képes megjeleníteni az adaptert, a GPU-t és a kijelző információkat. Végezhető vele GPU terhelési teszt, amely a PCI-Express sáv kompatiblitiásának ellenőrzéséhez szükséges.

Ezeken felül lehetőség van biztonsági másolatot készíteni a grafikus kártya BIOS-áról is. A TechPowerUp által fejlesztett GPU-Z az egyik legjobb számítógép tesztelő segédprogram, amellyel csak találkozhatsz. Ne hagyd ki! v.2.52.0
Ingyenes fájlkezelő program (magyar) – Total Commander (32 és 64 bit) ingyenes letöltése A Total Commander egy olyan ingyenes letöltésű és magyar nyelvű fájlkezelő és kereső program, amely saját makrónyelvet és pluginrendszert alkalmaz. Számtalan összetett segédfunkcióval rendelkezik, felülete pedig könnyedén kezelhető. A Windows Xp-től egészen a Windows 11-ig valamennyi verzióra elérhető, így bárki könnyedén használhatja.

A Total Commander az egyik legjobb

ingyenes fájlkezelő program

. Felületén egyszerre két ablakban találhatók meg a fájlok, így kétféle folyamat is végrehajtható. A fájlok összehasonlítása és a könyvtárak szinkronizációja mellett számos hasznos funkció található még. Többféle átnevezési eszköz található meg, de a ki-és betömörítés, valamint a kódolás is könnyedén elérhető. A fájlkezelő program több nyelvet és Unicode-ot is támogat.

Az egyik újdonsága a beépített FTP kliensek FTPS és http Proxy támogatással, valamint a gyorsnézet a paneleknél kép-és videólejátszás megjelenésével. A fejlett keresési funkcióval könnyedén megtalálhatók a fájlok. A leggyakrabban használt funkciókat könnyedén a kedvencek listájához lehet adni, így könnyebben el lehet érni azokat. A Total Commander bárki számára elérhető és nem csak munkához lehet alkalmazni. v.10.51
LibreOffice letöltés (magyar) ingyenes letöltése A LibreOffice egy ingyenes letöltésű magyar nyelvű, a Microsoft Office-szal egyenértékű, és kompatibilis, irodai programcsomag. A The Document Foundation 2001 óta álmodott a LibreOffice szabad irodai programcsomag kifejlesztéséről.

A

Libre Office letöltés

teljességgel tükrözi a közösség által 2010 szeptemberében a bejelentéskor kitűzött célokat: tisztább és karcsúbb kódbázis, továbbfejlesztett szolgáltatások, jobb interoperabilitás, valamint sokszínűbb és befogadóbb ökoszisztéma.

A Libre Office legfrissebb verzióját tudod letölteni mely jelenleg (2023-03-19) a 7.5.1. Letölthető (32 és 64 bit) Windows x86_64 (Windows 7 vagy újabb szükséges), Mac OS X (Aarch64/Apple Silicon), macOS x86_64 (10.14 vagy újabb szükséges), Linux x64 (deb), Linux x64 (rpm) rendszerekre. Kiegészítésként számtalan nyelvi csomag mellett a magyar nyelvi fájl is letölthető.

Minimum hardverigény: Pentium-kompatibilis PC (Pentium III, Athlon vagy újabb rendszer ajánlott);
256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott);
A teljes telepítéshez 1,5 GB hely a lemezen;
1024×768 felbontás (ennél magasabb felbontás ajánlott), legalább 256 szín.
PC teszt - GPU-Z ingyenes letöltése A GPU-Z 2.52.0 egy ingyenes PC tesztelő program, amivel a videókártyád teljesítményét tudhatod meg. A GPU-Z 2.32 program használata magyar nyelven is lehetséges.

A GPU-Z programmal beható információkat tudhatsz meg a számítógépedben levő grafikus gyorsítóról vagy videókártyáról. A

videókártya teszt

terheléses tesztnek veti alá a számítógéped grafikus egységét, majd az eredményekből megtudhatod, hogy megfelelőek-e a GPU beállításai. A GPU-Z programmal készíthetsz biztonsági mentést a grafikus egység BIOS programjáról, valamint részletes információkat tudhatsz meg a megjelenítőről is.

A videókártya teszt program legújabb verziójában látható az nVidia kártyák feszültség értékét is láthatod és a fejlesztők hozzáadták az újonnan megjelent videókártyákat is a támogatott eszközök listájához.

A GPU-Z videókártya és PC teszt program telepítés nélkül használható Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt.
Total Commander 32 és 64 bit (magyar) ingyenes letöltése Total Commander letöltés új 32 és 64 bites Windows változata érhető el az oldalról. A sokoldalú ingyenes letöltésű magyar nyelvű fájlkezelő számtalan beépített eszközzel rendelkezik: multimédiás lejátszó, adatnéző, FTP-kliens, tömörített adatok kezelése, de az alapfunkciókat ingyenes modulokkal, pluginokkal is bővíthetjük.

Total commander

újdonságok: szabadon beállítható oszlop elrendezés, miniatűr kép megjelenítése, újabb billentyű parancsok, ZIP metódus (BZIP2, PPMd), illetve tucatnyi hibajavítás.
Total Commander free download. v.10.51

Legújabb Mobil alkalmazások

FUJIFILM Instax alkalmazás - INSTAX UP! (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése Rendelkezel FUJIFILM Instax kamrával és szeretnéd, ha képeidet elérhetnéd digitális formában is? Remek! Az ingyenes INSTAX UP! alkalmazással megteheted. A képek digitalizálása könnyű és gyors folyamat, ráadásul díjmentes az egész. Az applikáció elérhető Android és iPhone mobilkészülékeken egyaránt, így bárki letöltheti. A

FUJIFILM Instax alkalmazásában

lehetőség van a kinyomtatott fényképek beszkennelésére, gyűjteménybe, vagy kollázsba rendezésére, valamint ismerősökkel megosztására. Első lépésként az applikáción belül a szkennelő módba kell lépni, ahol a telefon kameráját a képek fölé helyezve máris digitalizálhatók azok. Az INSTAX UP! ezeket beolvassa, majd importálja őket a gyűjteménybe. Itt kétféle rendezési mód is alkalmazható, így lista és doboz nézet is beállítható. A fehér hátterek könnyedén módosíthatók az applikációban található sablonokra. A gyűjteményeket online könnyedén meg lehet osztani a közösségi médiában, vagy különböző csevegési felületeken. A felhasználói felület ezen felül rendelkezik még egy olyan oldallal, ahol híreket és információkat lehet olvasni az Instax világából. Inspirációk és tippek is megtekinthetők, valamint naprakész termékinformációk is elérhetők. Amennyiben Instax kamera tulajdonos vagy, úgy az INSTAX UP! Neked is kihagyhatatlan alkalmazás lesz!
Parti játék felnőtteknek – Pia-Poly (Android és iPhone app) ingyenes letöltése A Pia-Poly egy olyan ingyenes és magyar nyelvű parti játék, amelyben mini játékokkan hívhatjátok ki egymást. A jókedv 100%-ban garantált! Legyen szó buli előtti hangolódásról, vagy baráti összejövetelről, a Pia-Poly egészen biztosan a kedvencetek lesz. Az alkalmazás elérhető Android és iPhone készülékeken is. Ha Ti is egy remek

felnőtteknek való parti játék

ot kerestek, akkor ne menjetek sehová, mert ez tetszeni fog Nektek is! A menüben 7 minijátékot találhattok, amelyekben saját neveteket megadva akár személyes kérdéseket, illetve feladatokat is kaphattok. Amennyiben kerülnétek az aktuális kérdést, vagy teljesítendő akciót, úgy a játék által előírt büntetést kell végrehajtanotok. A mini játékok nevei a Rómeó és Júlia, az Őrült mód, A keménymag, a Csapatépítő, a Zaftos, a Gyengébbek kedvéért és a Találd ki 5 mp alatt. Vajon ki nyerhet a végén? Azt derítsétek ki Ti! A JÁTÉK SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELETTIEKNEK KÉSZÜLT!
Kamerás számológép (Android alkalmazások) ingyenes letöltése A Math Scanner By Photo alkalmazás ingyenesen kínál megoldást az egyszerű és bonyolult matematikai számítások megoldására egyaránt. A szokásos alapműveletek és komplexebb számológépes funkcionalitások mellett az alkalmazással

matematikai egyenletek oldhatók meg kamerával

. Csak készítsd egy fotót az egyenletről, és a Math Scanner By Photo alkalmazás megoldja neked. Ha valamiért ez a megoldás mégsem működne (például olvashatatlan írásmód esetén, vagy kamera híján), akkor az egyenletek természetesen bevihetők manuálisan is. A program kezelése minden tekintetben könnyű és intuitív, a felülete jól átlátható, könnyen megtalálható rajta minden felhasználható lehetőség.
Ingatlan.com - eladó ingatlanok (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Ingatlant keresel? Az ingatlan.com hivatalos Android és iPhone alkalmazásában mindent megtalálhatsz egy helyen! Az alkalmazást magyarul is használhatod. Az ingatlan.com

ingatlan kereső

alkalmazásban Magyarország legnagyobb ingatlan adatbázisában kereshetsz kedvedre eladó tételeket! A keresőben egyedi feltételeknek megfelelő ingatlanokat listázhatsz ki, majd pedig ezekből válogathatsz. Mivel minden hirdetés csak egyszer jelenik meg, nem kell az idegesítő dupla hirdetésekkel is foglalkoznod! A hirdetésfigyelő funkciónak köszönhetően minden fontos, a hirdetést érintő változásról azonnal értesülhetsz. Ha pedig felkeresnéd az eladót, ezt megteheted egyből az alkalmazásból is! Az ingatlan.com ingatlan keresője Android 7.0 és iOS 15.2 vagy újabb verziókon listázza ki az eladó ingatlanokat.

Legfrissebb Híreink

A legjobb instant kamera kezdőknek – Fujifilm Instax Mini 12 Kezdőként szeretnél Te is belecsöppeni az instant kamerák világába, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Cikkünkben az Instax legújabb készülékével, a Mini 12-vel ismerkedhetsz meg, ami szerintünk remek kezdő készülék.
Felhő alapú tárolási szolgáltatások mindenkinek! A fontos fájlok és emlékek tárolására a mai modern világban nincs is egyszerűbb megoldás a felhő alapú szolgáltatásoknál. Az egész úgy működik, mint egy digitális irattároló, amelyben minden kéznél van bárhol is járunk. Az adatok tárolása és megosztása teljesen biztonságos ezeken a felületeken...
Beállítások, amelyekkel maximalizálhatod Samsung telefonod Egy új telefonból nem is olyan nehéz kihozni a maximumot gondolnánk, ugyanis számtalan egyszerű beállítás létezik hozzá. Ezeknek nagy része alapértelmezetten kikapcsolt állapotban érkezik a készülékkel, így sokaknak eszébe sem jutna, hogy léteznek ezek a lehetőségek.
Mit tud a Nintendo Switch OLED? A Nintendo Switch egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, ami nem csoda, hiszen kedvező ára és kompaktsága bárkit könnyedén levesz lábáról. A vállalat 2021 végén piacra dobta a játékkonzol OLED kijelzős változatát is az LCD-s és Light verziók mellé. Mai cikkünkben az OLED tulajdonságaival ismerkedhettek meg...