A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Rufus - Bootolható USB készítése ingyenes letöltése A Rufus programmal bootolható USB készítése szinte gyerekjáték már! A programban többféle rendszer telepítésére szolgáló bootolható USB is készíthető. A Rufus program támogatja a magyar nyelvet is.

A Rufus programmal a

boot pendrive készítése

az ingyenes programok körében az egyik leggyorsabb. A bootolható pendrive olyan helyzetekben jön jól, amikor egy rendszert szeretnél telepíteni a számítógépedre és esetleg már nem áll rendelkezésre CD/DVD-olvasó vagy nincs lemezed, de alacsony igényű rendszer futtatása is lehetséges ilyen eszközről. A boot pendrive készítése az új verzióban még intelligensebb lett, figyelmeztet különböző hibákra, veszélyekre és stabilabb is lett.

A Rufus program Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11 rendszereken segít bootolható USB eszköz elkészítésében. 32 és 64 bites rendszereken egyaránt használható! V.3.21
LibreOffice letöltés (magyar) ingyenes letöltése A LibreOffice egy ingyenes letöltésű magyar nyelvű, a Microsoft Office-szal egyenértékű, és kompatibilis, irodai programcsomag. A The Document Foundation 2001 óta álmodott a LibreOffice szabad irodai programcsomag kifejlesztéséről.

A

Libre Office letöltés

teljességgel tükrözi a közösség által 2010 szeptemberében a bejelentéskor kitűzött célokat: tisztább és karcsúbb kódbázis, továbbfejlesztett szolgáltatások, jobb interoperabilitás, valamint sokszínűbb és befogadóbb ökoszisztéma.

A Libre Office legfrissebb verzióját tudod letölteni mely jelenleg (2024-02-15) a 7.6.4. Letölthető (32 és 64 bit) Windows x86_64 (Windows 7 vagy újabb szükséges), Mac OS X (Aarch64/Apple Silicon), macOS x86_64 (10.14 vagy újabb szükséges), Linux x64 (deb), Linux x64 (rpm) rendszerekre. Kiegészítésként számtalan nyelvi csomag mellett a magyar nyelvi fájl is letölthető.

Minimum hardverigény: Pentium-kompatibilis PC (Pentium III, Athlon vagy újabb rendszer ajánlott);
256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott);
A teljes telepítéshez 1,5 GB hely a lemezen;
1024×768 felbontás (ennél magasabb felbontás ajánlott), legalább 256 szín.
Ingyenes jelszókezelő - LastPass (Google Chrome bővítmény) ingyenes letöltése A LastPass egy bárki számára ingyen letölthető jelszavak biztonságos tárolására szolgáló bővítmény a Google Chromehoz. A program angol nyelven használható.

Elég, ha csak a mesterjelszóra emlékszel, a többit a LastPass

ingyenes jelszókezelő

megoldja. Első lépésként nincs más dolgod csak telepíteni a bővítményt a Chrome Internetes áruházából. Második lépésben csak egy olyan jelszót kell létrehozz, mely az utolsó lesz, hiszen innentől a LastPass az összes többit megjegyzi. Végül csak annyi maradt hátra, hogy hozzáadd azokat a webhelyeket, amiket használsz, így soha többi nem lesz szükséged azokra. Akár új jelszavakat is létrehozhatsz, hiszen a LastPassban egy nagyon erős és biztonságos jelszót is létre tud hozni neked, ha szeretnéd. Akár a bankkártyádat is hozzáadhatod, hogy többé azok beírásával kelljen foglalkoznod. A LastPass titkosító algoritmusai nagyon biztonságosak, hiszen beépítették az AES-256 bites titkosítást PBKDF2 SHA-256-tal. Akár többfaktorost hitelesítést is beállíthatsz, hogy biztosra menj abban, senki se fér hozzá a jelszavaidhoz, bankkártyáidhoz.

A LastPass használatához szükség van a Google Chrome telepítésére. v4.125.0
Videóvágó - DaVinci Resolve Studio ingyenes letöltése A DaVinci Resolve Studio 18.6 egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit), Mac OS X és Linux operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A DaVinci Resolve az egyetlen olyan

videószerkesztő

a világon, ami kombinálja a szerkesztést, szín-korrekciót, vizuális effekteket, mozgásgrafikát, és audió szerkesztést mind egy helyen. Az elegáns és modern kezelőfelületnek köszönhetően könnyen tanulható, és teljesen kielégíti minden kezdő felhasználó igényét és elég erőteljes a professzionális felhasználók számára is. A DaVinci Resolve lehetővé teszi neked, hogy gyorsabban és minőségibben végezhesd el a munkádat, hiszen nem kell megtanulnod több szoftver működését és váltogatni közöttük, hanem elég csak egyet. A programhoz természetesen használhatsz mindenféle bővítményt, vagy akár magadnak is készíthetsz egyet, így is gyorsabbá téve a munkádat. Akár egyszerre többen is szerkeszthettek egy adott projektet, így mindenki azt rakhatja bele, amit gondol, és senki sem fog kimaradni a munkából. A DaVinci Resolve-t a Hollywoodi rendezők első számú választása, hiszen a programban minden megvan, amire csak szükség lehet.

A DaVinci Resolve Studio 18.6 Windows 7 - 8 - 10 és Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v18.6
Android Emulátor PC-re - BlueStacks App Player ingyenes letöltése A BlueStack Android emulátorral Androidos alkalmazásokat futtathatunk Windows számítógépünkön úgy, mintha csak a telefonunk vagy a táblagépünk lenne, csak sokkal nagyobb kijelzővel. A telepítést követően könnyedén csatlakoztathatod a PC programot közösségi média profiljaidhoz, mint például a Facebook, Twitter vagy más.

Az

Android alkalmazások futtatása Windowson

a Google Play áruházon keresztül válnak elérhetővé a BlueStacks App Player számára. Android alkalmazások mellett játékokat is telepíthetsz Windowsra ezzel a módszerrel!

A BlueStack App Plyer Windows 7 és újabb rendszereken kínál Android alkalmazásokat PC-re.

Legújabb Mobil alkalmazások

Időkép mobil - Időjárás előrejelzés (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése Időkép időjárás alkalmazás letöltése telefonra. A legismertebb magyar időjárás előrejelzéssel foglalkozó oldal precíz és pontos Android apk és iPhone alkalmazása. Rengeteg élő időjárás térképet találunk az idokep apk-ban, mint például Hőtérkép, Radartérkép stb. Az

Időkép időjárás előrejelzésben

beállíthatjuk azt a települést ahol lakunk, és az applikáció jelezni fogja nekünk ha ott vihar várható. Az Idökép időjárás alkalmazás segítségével rengeteg városban nézhetünk webkamerás élőképet az aktuális időjárásról. A főoldalon az időjárás előrejelzés és hírek olvashatóak. Az időkép Android apk alkalmazásban beállítható 15 és 30 napos időjárás előrejelzés is, melynek letöltése ingyenes.
Zenelejátszó – Apple Music (iPhone és Android alkalmazás) ingyenes letöltése Az Apple Music egy olyan iPhone zenelejátszó alkalmazás, amely eredetileg Apple eszközökhöz készült, azonban az Android mobilosok se keseredjenek el, mert a lenti linken már ők is le tudják tölteni! Elérhető ingyenes letöltéssel és magyar nyelven, azonban a 3 hónapos ingyen előfizetés után havi 1500.- forintot számol fel. Ebben a

zenelejátszó applikációban

több, mint 70 millió dal között böngészhetünk, melyekből saját lejátszási listákat is készíthetünk. Használata egyszerű, ráadásul offline módban is elérhető. Az Apple Music a lehető legjobb dal hallgató alkalmazás az iPhone-ra. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amelyen iOS 10.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut. Android rendszerkövetelmény: eszköztől függ.
Eredmenyek.com - Sporteredmények (Android és iPhone mobil app.) ingyenes letöltése Sporteredmények megtekintése és letöltése. Élő sport eredmények legyen szó fociról, kosárlabdáról, jégkorongról és még nagyon sok sportágról. Az eredmények.com Android és iPhone mobilos apk. alkalmazása, mellyel az eredményeket élőben követhetjük. Minden fontos információt megtalálunk ha rákattintunk a megfelelő eseményre. A kedvenc meccseinket egy menüpontba rendezhetjük, ezáltal az eredmenyek.hu weboldalon nem kell keresgélni a több 100 éppen aktuális mérkőzés közül.

Élő sport eredmenyek.com

weboldalon statisztikák megtekintésére is van lehetőség, mint például góllövőlista és még sok-sok egyéb... A sport eredményeket mobilon mutató eredmények.com Android és iPhone alkalmazás letöltése ingyenes. Az eredmények alkalmazás rendszerkövetelménye: Android 6.0 vagy iOS 15.0 és újabb rendszerű mobil, tablet...
QR Reader - kódolvasó (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A QR Reader egy ingyenes letöltéssel elérhető magyar nyelvű menüvel is választható kódolvasó alkalmazás iOS és Android eszközökre. Könnyen és gyorsan olvashatod be a különböző QR kódokat, vonalkódokat, vagy kulcsszavakat. A kódolvasó program segítségével akár PDF formátumba is elmentheted a beolvasott információkat, vagy megoszthatod őket a közösségi oldalakon. A

QR code Reader

használata rendkívül egyszerű, csak az adott dologra kell irányítani és pillanatok alatt értelmezi azt. A kódolvasó program telepítése iOS 12.0 és Android 3.2 vagy újabb rendszerű eszközökre lehetséges.

Legfrissebb Híreink

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.