A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Minecraft - PC és mobil játék letöltés ingyenes letöltése Minecraft letöltés ingyen megszűnt. A Minecraft egy építkezős számítógépes és mobil játék, ahol bármit meg lehet építeni kockákból, amit csak elképzelhető. Éjjel kiszabadulnak a szörnyek, ezért légy biztos benne, hogy építettél magadnak egy biztonságot nyújtó házat. Az egyszerű kockákból felépülő világban azt tehetünk, és legfőképpen azt építhetünk, amit akarunk, ezzel igazán teret adva a kreativitásunknak.

Minecraft letöltés PC-re

.
A Minecraft számítógépes játék újdonságait a hivatalos weboldalon megtalálod, csak kattints a lenti letöltés linkre.

A

Minecraft játék letöltés már mobiltelefonokon

is elérhető!
A teljes verziót kb. 2000 Ft összegért letöltheted.

Minecraft letöltés Android mobilraMinecraft letöltés iOS mobilraA Minecraft játék már számos platformon elérhető, beleértve a Windows 10, OS X, Linux, Android, Xbox 360, PlayStation 4 rendszereket is. A játék minden verzióját természetesen rendszeresen frissítik, mára a történelem egyik legnépszerűbb videojátéka lett.
FreeOffice 2023 - Szövegszerkesztő ingyenes letöltése A FreeOffice ingyenes szövegszerkesztő program teljes körű irodai szolgáltatásokat nyújt Windows, MAC, Linux, iOS, és Android rendszereken. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A FreeOffice

dokumentum szerkesztő

a Microsoft Office minden szolgáltatását tudja, de teljesen ingyenes. A dokumentum szerkesztővel készíthetsz szöveged dokumentumokat, nagy táblázatokat, de akár prezentációkat is könnyű szerrel. A kezelőfelület nagyon hasonlít a Microsoft termékcsaládjához, így aki ahhoz van szokva, könnyen megtalálja majd, amit keres. Figyelem! A FreeOffice program letöltési linkjén megnyíló oldalon a program letöltése e-mailes regisztrációhoz kötött.

A FreeOffice szövegszerkesztő program Windows 7, Windows 8, Windows 10 és Windows 11, továbbá Linux, MAC, Android és iOS rendszereken fut.
Viber (magyar) - Ingyenes hívások PC ről ingyenes letöltése A Viber letöltés és telepítés PC-re! A számítógépen keresztül ingyenes telefonálást, szöveges üzenet váltást és képmegosztást kínál Windows-os számítógépen.
A Viberprogram asztali PC verziójával letöltés után - akár mobilra is - ugyanúgy telefonálhatnak és chatelhetnek a felhasználók, mint a telefonos applikációval, amely elérhető Windows Phone-ra, Androidra, BlackBerry-re és iOS-re is.

A

Viber programmal

Viber - Viber közti hívás vagy akár Viber - normál telefonhívás is indítható.
A Viber program szinkronizálja a mobilon küldött üzeneteket a számítógéppel, így az egyik eszközön megkezdett csevegés a másikon folytatható.
Ez követezik abból, hogy a Viber Windows használatához, ugyanúgy, mint a mobilos kiadásnál telefonszámos regisztrációra van szükség.

A Viber letölthető Androidra, továbbá a Viber letölthető iOS-re is a megfelelő linkre kattintva.

A Windows-os használathoz az ingyenes letöltésű Viber programot először mobilos platformra kell telepíteni. A felhasználó ID-je a telefonszáma lesz. A Viber telepítése Windows 10 vagy újabb rendszerű 64 bites PC-re telepíthető.
Viber ingyenes letöltés számítógépre és laptopra, free download software. v.18.1
Mozilla Thunderbird download ingyenes letöltése Biztonságos és gyors levelező programra van szükséged? Az ingyenes Mozilla Thunderbird letöltés után pont ilyen levelező lesz gépeden. A különböző kiegészítőkkel és funkciókkal könnyedén személyre szabható a levelező program. Kompatibilis a Windows, MacOS és Linux operációs rendszerekkel, valamint támogatja a nagy fájlok kezelését, az intelligens mappák használatát és a szemkímélés érdekében beépített sötét móddal is rendelkezik.

Fontos számodra adataidnak biztonsága és a legújabb technológiák használata? Szeretnél megbízható sebességgel dolgozni, hogy gördülékeny lehessen munkád? A

Mozilla Thunderbird

biztonságos használatáért a távoli tartalmak blokkolása és a "Do Not Track" funkció felel. A levelező program regisztrációja roppant egyszerű, nem kel hozzá más, csak a neved, e-mail címed és egy általad kitalált jelszó. Bejövő leveleidet megnyithatod külön lapokon, így egyszerre több tartalmat tudsz felhasználni és az e-mailek között könnyedén válthatsz. A mellékletek csatolásáról értesít a program, így ezt sem okozhat több problémát.

A program fejlett keresési mezővel rendelkezik, amelyben különböző szűrők és idősávok dolgoznak, így a levelek megkeresése is gyerekjáték lehet számodra. A tartalmakat akár egy kattintással kedvenceidhez adhatod, illetve dupla érintéssel további információkat is megtalálsz a kontaktról. A fontos, de éppen nem látni kívánt levelek könnyedén archiválhatók, így a háttérben bármikor előveheted azokat. Ne habozz! Telepítsd Te is a Mozilla Thunderbird-it és garantált, hogy nem fogsz benne csalódni! v102.9.0
AVG Free Edition - ingyenes vírusirtó ingyenes letöltése Az AVG Free Edition az AVG vírusirtó szoftvert gyártó cég ingyenes, otthoni terméke, melyet bárki ingyenes letöltéssel telepíthet költségek nélkül és élvezheti a teljes AVG vírusvédelmet számítógépén. Az AVG Antivirus Free átfogó ingyenes vírusirtó megoldást kínál most! Legyen szó számítógép védelemről vagy esetleg e-mail védelemről, mindez lehetséges az ingyenes vírusirtóval.

Az AVG

ingyenes Windows 10 vírusirtó

már a legújabb operációs rendszerrel is együttműködik, így nem kell majd kompatibilitási problémák miatt lemondanunk erről a nagyszerű programról. Az AVG ingyenes vírusirtó képes figyelni a teljes internet forgalmunkat , valamint gondoskodik az otthoni hálózat biztonságáról is. A Windows 10-es vírusirtó követés védelemmel is el van látva, így a weboldalak sem kémkedhetnek majd utánunk!

Az AVG Free Edition ingyenes Windows 10 vírusirtó Windows 7 és újabb rendszereken működik.

Legújabb Mobil alkalmazások

Darts király (Android alkalmazások) ingyenes letöltése Darts rajongóknak jó fogás a Darts király játéka, amelyben gyönyörű 3D-s dobálásban lehet részük. A többféle játékmódot is felsorakoztató, online többjátékos módot támogató

darts játék

izgalmas kihívásokat tartogathat. A gép ellen többféle kihívást teljesíthetsz, de online idegenekkel, vagy barátokkal is meg lehet mérkőzni, valamint a Darts király ranglétrán is lehet versenyezni. A darts játék letöltése Android mobilokra ingyenesen lehetséges.
Green go - Elektromos autóbérlés (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Green go alkalmazással az elektromos autóbérlés mostantól gyerekjáték! Csak regisztrálj az alkalmazásba, keresd meg a térképen a megfelelő elektromos autót, menj oda és már kezdődhet is az utazás! A Green go autóbérlő alkalmazással mostantól nemcsak olcsóbban, de zöldebben is utazhatsz a fővárosban! Bérelj ki egy elektromos autót és juss el úticélodig jutányos áron! A

bérelhető elektromos autók

sokkal olcsóbbak és kevesebb káros anyagot juttatnak az atmoszférába. A 150 autót a fővároson belül különböző helyeken találod, ahol az előző felhasználó hagyta őket és fél órával az utad előtt ingyenesen le is foglalhatod bármelyiket! Az alkalmazás magyar és angol nyelven használható. A Green go alkalmazás iOS 11.0 és Android 5.0 vagy újabb verziókon kínál bérelhető elektromos autókat.
Deezer Music - zenelejátszó zenetár (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Hallgasd kedvenc zenéidet bárhol, bármikor a Deezer Music ingyenes letöltést kínáló alkalmazásával Android és iPhone mobilodon. Zene letöltés nélkül válogathatsz több mint 73 millió zeneszám és podcast között, tekintsd meg a személyre szabott zenei ajánlatokat és hallgass végtelen mennyiségű dalt, amelyet a program az ízlésed szerint válogat össze neked! A

Deezer zenelejátszó és zenetár

használatához folyamatos adatkapcsolat szükséges, viszont annyi zenét hallgathatsz INGYEN, amennyit csak akarsz. A több mint 100 millió (!) felhasználóval büszkélkedő zenetár folyamatosan bővül, és ha most töltöd le, 15 napig Premium felhasználóként élvezheted a Deezer Music szolgáltatásait Android és iOS mobiltelódon, tableteden.
Zoom Cloud Meetings (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése A Zoom Cloud Meetings a videó-konferencia alkalmazások egy egészen magas szintjét hozza el bármely Android vagy iOS eszközödre. Indíts akár 100 személyes online videóhívást, vagy csatlakozz be egyetlen kattintással. Ez az ingyenesen is használható Android és iPhone Zoom app. HD kép és hang minőséget nyújt. A

Zoom letöltés

után a videó hívás alkalmazások között egyedüli módon képes a központi hívást "privát szobákra" bontani, így kiváló lehet tanításra, csoportmunkára, üzleti vagy bármilyen online megbeszélésekre. Android és iOS rendszerű mobileszközre a Zoom Cloud Meetings mobil applikáció az alábbi letöltési linkre kattintva egyszerűen telepíthető.

Legfrissebb Híreink

Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.
Mi az az Ethernet? Az Ethernet a legstabilabb, legbiztonságosabb és leggyorsabb internet elérési mód a világon. A Wi-Fi elterjedése előtt az Ethernet szolgált az eszközök internettel való összekapcsolására. Ethernet-kábellel két féle módon lehet forgalmat küldeni a hálózattól függően.