Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8078 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2416 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Árukereső (Android és iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldalának Android és iPhone mobil alkalmazása az Árukereső applikáció. Legyen az műszaki cikk, szépségápolással kapcsolatos termék itt mindennek megtalálod a versenyképes árát. A korábbi vásárlók bejegyzései alapján az érdeklődő információt kap a keresett termékkel kapcsolatban. Az

árukereső megmutatja az olcsóbb termékeket

. Aki gyorsan szeretne megismerkedni a vásárolni kívánt TV, számítógép, autógumi, robotporszívó, stb. minőségével, ár-érték arányával és főbb termékjellemzőivel, annak kötelező applikáció a telefonjára. Rengeteg hazai üzlet termékkínálatát hasonlítja össze, az áruról nagyfelbontású képet és részletes termékleírást is megmutat. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
Jelszókezelő - 1Password (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése 1Password egy bárki számára ingyen letölthető jelszókezelő applikáció iPhone és Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az 1Password

jelszómenedzser

megjegyzi helyetted az összes jelszavadat, és biztonságban tartja azokat az egyetlen jelszó mögött, amelyet csak Te ismersz. 1Password: a jelszókezelő, amely éppoly szép és egyszerű, mint amennyire biztonságos. Csak add hozzá jelszavaidat, a többit pedig hagyd, hogy a 1Password jelszómenedzser megoldja. Jelentkezz be weboldalakra és alkalmazásokba néhány érintéssel, a jelszógenerátorral pedig megváltoztathatod és megerősítheted jelszavaidat. Hozz létre erős, egyedi és megjegyezhető jelszavakat online fiókjaidhoz. Töltsd ki a felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és címeket a webhelyeken és a támogatott alkalmazásokban. Hozzáférhetsz adataidhoz az összes mobileszközödön és számítógépeden. Mindent, amit a 1Passwordben tárolsz, egy mesterjelszó véd, amelyet csak Te ismersz. A 1Password végponttól-végpontig titkosítást használ, így az adataid csak offline módon kerülnek visszafejtésre. A titkosítási kulcsok soha nem hagyják el az eszközöd, és csak Te láthatod a jelszavaidat. A 1Password jelszómenedzser ingyenesen letölthető iPhone és Android rendszerű mobil telefonokra és egyéb eszközökre.
Jelszókezelő SafeInCloud Pro – jelszógenerálás (mobilra) ingyenes letöltése A legjobb jelszókezelő Android és iPhone mobilokra az ingyenes SafeInCloud Pro mely jelszavaid tárolását biztonságosan elvégzi. A jelszó tároló és jelszógeneráló alkalmazás erős titkosítással dolgozik (256-bit Advanced Encryption Standard). Jelszó erősség elemzés, ha túl gyenge jelszót adtál meg. A jelszótároló funkció segítségével biztonságosan(!) menti jelszavaidat, így könnyen és biztonságosan be tudsz jelentkezni kedvenc weboldalaidra. Másodpercek alatt hoz létre erős jelszavakat, melyeket a hackerek sem tudnak visszafejteni. A felhőszinkronizáció segítségével a

mobiltelefonos jelszó kezelő

program pillanatok alatt biztonságos másolatot készít. Használatával elég, ha egy jelszót jegyzel meg, amely a többit biztonságosan védi. Ha készülékedtől távol vagy lezárja azt, ám a böngészőbe épülve egy érintésre automatikusan kitölti a jelszó és felhasználónév mezőket időt és fáradtságot spórolva neked. A biztonságos iPhone és Android jelszó kezelő alkalmazás letöltése ingyenes.
JAUMO - társkereső, chat (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése Csevegj flörtölj randizz! Ez a JAUMO Androidos és iPhone mobil alkalmazás mottója. Ha társra, vagy csak társaságra vágysz, ezzel a társkereső applikációval új embereket fedezhetsz fel és új barátot, barátnőt találhatsz köztük. A készítők

világ legjobb flört-csevegőjét

kívánják létrehozni, ingyenesen, mindenféle nyereséghajhászás nélkül, így az egyérintéses regisztráció után azonnal belevetheted magadat a társkeresésbe. Elvegyülhetsz a környezetedben lévő szinglik közt, az alkalmazással biztonságosan flörtölhetsz, új barárokra és ismerősökre tehetsz szert. Találj barátokat, találj párt, chatelj a JAUMO-val és többé sosem leszel magányos!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Az év robotporszívója és felmosója: Shark AI Ultra Gyors és precíz porszívózásra, illetve felmosásra vágysz, de sosincs elég időd arra, hogy mindezt megvalósíthasd? Semmi ok a pánikra! Az év legkedveltebb robot készüléke pillanatok alatt leveszi a terhet a válladról és Neked nincs más dolgod, mint megbízni a Shark AI Ultra-ban.
Miért fontos mobilunkon a rendezett kezdőképernyő? Amikor egy új telefont vásárolunk, mindig felemelő érzés üzembe helyezni azt. Minden a gyári helyén van, szépen és rendezetten, ráadásul semmi túlzsúfoltsággal nem találkozni. Ez az idilli kép azonban nem tart túl sokáig, hiszen az új alkalmazások telepítésével már önmagában tömötté válhat a kezdőképernyő. Elhoztunk néhány tippet és kerülendő...
2022 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első vezeték nélküli fülhallgatók, még senki nem gondolta, hogy mekkora népszerűségre fognak szert tenni. Az első darabokkal sok probléma volt, hiszen túl nagyok voltak, pár órán belül lemerültek és számos technikai gonddal küzdöttek.
Alkalmazások és weboldalak a megfelelő önéletrajz elkészítéséhez Álláskeresőként nem egyszerű az ember dolga, hiszen számtalan hirdetést át kell böngészni, mire előkerülnek azok, amelyek megfelelők lehetnek. Ahhoz, hogy a munkáltatók figyelmét fel tudjuk kelteni, első sorban egy megfelelően elkészített önéletrajzra van szükségünk. Miért?

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Torrent letöltő - qBittorrent ingyenes letöltése A qBittorrent egy bárki számára ingyen letölthető torrent program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes letöltésű torrent program

segítségével teljesen biztonságosa tudsz torrentezni. A programban egyáltalán nincsenek reklámok, így még véletlenül sem tudsz rossz helyre kattintani. A torrentszoftverben található egy beépített keresőmotor is, így még a böngészőt sem kell megnyitnod, hogy bármit letölthess kategóriákba rendszerezve (pl. könyvek, zenék, szoftverek). A qBittorrent több fájlkiterjesztést is támogat, mint például a magnet linkeket, DHT-ket, PEX-okat, LSD-ket, és még sokkal többet. Lehetőséged van a letölteni kívánt fájlok letöltési és feltöltési sávszélességét szabályozni, hogy még véletlenül se haladd meg a limiteket. Akár saját torrenteket is létrehozhatsz, hiszen a szoftverben van egy saját torrent készítő eszköz is.

A qBittorrent program használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v4.4.5
Videólejátszó - VLC Media Player ingyenes letöltése A VLC Media Player egy mindenki számára ingyen letölthető médialejátszó Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

magyar videólejátszó

segítségével könnyedén megnézhetünk bármilyen videót pillanatok alatt. Szinte az összes formátumú videót, hangfájlt lejátssza, mint például .mp4, .avi, .wav formátumú videókat, .mp3, .aac, .flac formátumú zenéket. Ezek mellett feliratos filmek nézése sem akadály számára, hiszen pár kattintással hozzáadhatod a kívánt feliratot. Egyszerű, mégis sokoldalú kezelőfelületének köszönhetően nem csak az átlagos felhasználóknak ajánlják, hanem az igazi profiknak is. Gyorsaságának köszönhetően pár másodperc alatt betölti a kívánt fájlt, nem kell hosszú perceket várni a megnyitásra.

A VLC Media Player használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken is. v3.0.17.4
Memória teszt - MemTest86 ingyenes letöltése A MemTest86 egy bárki számára ingyen letölthető RAM tesztelő szoftver Windowws (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A MemTest86 az eredeti, ingyenes, önálló

memóriatesztelő

szoftver számítógépekhez. A MemTest86 egy USB flash meghajtóról indul, és egy sor átfogó algoritmus és tesztminta segítségével teszteli a számítógép RAM-ját hibák szempontjából. A megbízhatatlan RAM számos problémát okozhat. Sérült adatok, összeomlások és megmagyarázhatatlan viselkedés. A rossz RAM az egyik legfrusztrálóbb számítógépes probléma, mivel a tünetek gyakran véletlenszerűek és nehezen behatárolhatók. A MemTest86 segíthet a hibás RAM diagnosztizálásában (vagy kizárhatja azt, mint a rendszer instabilitásának okát). Mint ilyet, gyakran használják a rendszerépítők, PC-javító üzletek, overlockerek és PC-gyártók. Több mint 20 éve fejlesztés alatt álló algoritmusok felhasználásával készült szoftver használatával biztos lehetsz benne, hogy gond van-e a számítógéped memóriájával, vagy sem.

A MemTest86 Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0
VLC Media Player - (magyar) ingyenes letöltése VLC letöltése. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. A VLC multimédia-lejátszó és keretrendszer lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket. A VLC program által támogatott formátumok MP3, OGG, WAV, AVI, MOV, DIVX, ASF. A

VLC letöltése

után alkalmas feliratok megjelenítésre, önálló kodek kezelésre mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik.

VLC Media Player médialejátszó

32 / 64 bites program támogatja a legtöbb ismert audió, videó és stream formátumot, melyet a letöltőközpont.hu oldaláról biztonsággal letölthetsz. Windows 7-8-10 rendszereken futtatható. v3.0.17.4
A legújabb VLC verzióban az élő adások, az AMD eszközök hardvergyorsításának javítása és biztonsági frissítések kaptak helyet.
qBittorrent 4.4.5 - 64 bit torrent program ingyenes letöltése A qBittorrent népszerű, ingyenes letöltésű torrent kliens, mely a uTorrent program alternatívájaként fogható fel. Legfrissebb verziójának letöltése Windows alapú 64 bites operációs rendszerekkel ellátott számítógépekre lehetséges.
Használata és felülete hasonló a uTorrentéhez, bár telepítésekor véletlenül sem rak fel semmilyen harmadik fél által forgalmazott programot.
A

qBittorrent program

rendelkezik keresővel, UPnP / NAT-PMP port forward támogatással, torrent készítő funkcióval, RSS támogatással, IP szűréssel is.
A qBittorrent program Windows XP / Vista / 7 / 8 és Windows 10 64 bites számítógépes rendszereken használható.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése